Strength Sport Nutrition - Köp deras produkter från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

Strength Sport Nutrition

Strength Sport Nutrition har sedan 1992 levererat svenska kosttillskott, träningsutrustning och tillbehör till Sveriges elitatleter och vardagsmotionärer. Med full fokus på kvalitet och funktion kan du som kund vara säker på att du får precis det du betalar för. Med låga priser och högkvalitativa produkter har Strength vuxit sig stora på marknaden för sportnäring och träningsutrustning. Köp dina produkter från Strength Sport Nutrition hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp Strength Sport Nutrition hos Tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades Strength?

Strength grundades redan år 1992 och var då endast avsedda och tillgängliga för elitidrottare. Sedan dess har varumärket utvecklats enormt och än idag används produkterna från Strength av tusentals elitidrottare och atleter, men nu även allmänheten. När beslutet togs att produkterna skulle bli tillgängliga även för allmänheten var efterfrågan otroligt stor, och det har den förblivit sedan dess.

Hur är kvalitén på produkterna från Strength?

Alla Strengths produkter tillverkas i Sverige och därmed under svensk livsmedelsstandard, hos HACCP certifierade producenter. När Strength anlitar nya producenter och leverantörer av råvaror är de oerhört selektiva och anlitar ingen som har prohormoner i sitt sortiment.

Med 100% fokus på funktion och kvalitet och inte design och marknadsföring har det lagts ner oerhört många timmar på samtliga produkter i deras sortiment, och varenda produkt de levererar är av väldigt hög kvalitet. Detta är och har alltid varit en prioritet hos Strength.

Vilken är Strengths vision?

Strenghts vision är väldigt tydlig, och det har den varit sedan starten 1992. Deras mål är att erbjuda marknadens absolut bästa kosttillskott, redskap och tillbehör vad gäller kvalité och funktion. De vill att Strength ska vara det självklara valet när man är ute efter kvalitativa produkter med fokus på funktion.

 

Vilka är de populäraste produkterna från Strength?
Strength utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya kosttillskott, tillbehör och redskap. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Strength Liquid Chalk
    En av de absolut populäraste produkterna från Strength är deras Liquid Chalk, flytande magnesium på svenska. Med detta flytande magnesiumet från Strength får du ett oerhört stabilt, bra och hållbart grepp! Vare sig du sysslar med klättring, tyngdlyftning, crossfit, styrkelyft eller annan sport funkar Strength Liquid Chalk utmärkt. Dessutom dammar den inte likt vanligt magnesiumkarbonat i pulver eller bit lätt kan göra. Därav kan du med fördel använda denna produkt i miljöer där vanligt pulver/klossar inte är tillåtet. Strength Liquid Chalk är även väldigt hög-koncentrerad och en tub räcker till minst 150 användningar. Du hittar Strength Liquid Chalk HÄR.

  2. Strength Magnesium Carbonate
    Ytterligare en välkänd produkt från Strength är deras Magnesium i bit; Magnesium Carbonate 60g. Denna produkt använda av elitidrottare världen över som vill få ett rejäl, stabilt grepp. Strength Magnesium Carbonate lämpar sig utmärkt för sporter så som styrkeluft, gymnastik, klättring eller crossfit. Till skillnad från Strength Liquid Chalk kan denna damma något och även färga av dig. Därför är det inte alla gym eller liknande som tillåter att man använder magnesiumkarbonat i bit/pulver som denna. Du hittar Strength Magnesium Carbonate HÄR.

  3. Strength Nicoflex medi forte
    Nicoflex medi forte är en sportkräm, ett linement, som du enkelt kan använda för lokalbehandling av stukningar och muskelsträckningar. Utöver det kan du med fördel applicera den före träningspasset för att öka blodcirkulationen i hudvävnaden och mjuka upp musklerna. Strength Nicoflex Medi Forte innehåller två aktiva substanser som tillsammans bidrar till en ökad blodcirkulation. De två substanserna är capsaicin och etylnikotinat. Du hittar Strength Nicoflex medi forte HÄR.

 

Varför bör jag välja produkter från Strength?

Är du ute efter högkvalitativa, väl fungerande produkter till ett lågt pris? Då är Strength varumärket för dig! Strength har sedan starten 1992 varit tydliga med att de inte vill att folk ska köpa deras produkter för någon sponsrad atlet eller världsstjärna säger att de är bra, utan för att de håller vad de lovar. Varje produkt är väl genomtänkt och beprövad och största fokuset ligger på innehållet, inte på att ha en flashig design. Strenght’s produkter fungerar och håller vad de lovar, varken mer eller mindre.
Läs mer
Strength Elastic Thumb Tape 5 cm x 6,9 m
Elastisk & kreppad tejp som ger perfekt grepp mot skivstångens lättring.
59 kr
Köp!
Info
Strength Liquid Chalk, 50 ml
Få ett stabilt grepp med flytande magnesium från Strength!
79 kr
Köp!
Info
Strength Magnesium Carbonate, 60 g
Magnesium Carbonate används av elitidrottare välden över för att få ett r...
39 kr
Köp!
Info
Strength Nicoflex medi forte, 50 g
47
Mycket djupgående linement från Ungern, används flitigt inom all typ av kraftsport.
79 kr (149 kr)
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.