DY Nutrition - Köp DY Nutrition online från Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

DY Nutrition


DY Nutrition är ett internationellt företag som sedan flera år tillbaka har levererat kosttillskott av högsta kvalitet. Bakom företaget tittar vi den legendariska Dorian Yates som märket även är döpt efter. Dorian är en legendar inom kroppsbygge och har vunnit Mr. Olympia hela sex gånger. Han erfarenhet och kunskap i kombination med ett otroligt team har resulterat i ett varumärke med kosttillskott av bästa kvalitet. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du hela DY Nutritions sortiment!


Vem är Dorian Yates?
Dorian Andrew Mientjez Yates föddes den 19 April år 1962 i England. Vid 21 års ålder (år 1983) hamnade Dorian i trubbel och dömdes till sex månaders fängelse. Det var där allt började. Dorian underhöll sig med hjälp av träningen och det dröjde inte länge innan han byggde muskler och insåg att han kanske hade en del potential ändå. Det var där han lyfte sina första vikter och även där han fick sitt första rykte; han ansågs vara den starkaste av fängelsets 300 fångar. Ett rykte och påstående som gjorde att han vid frisläppning återfann sin självrespekt och bestämde sig för att börja träna och tävla på riktigt. Sin första tävling genomförde han år 1986 och sedan dess har han deltagit i hela 19 tävlingar inom kroppsbygge. I 17 av dessa har han tagit hem vinsten. År 1997 genomförde han sin sista tävling och gick därefter i pension.

Han är nu en före detta professionell kroppsbyggare som framförallt är välkänd för att ha vunnit Mr. Olympia sex gånger i rad mellan åren 1992 och 1997. Detta gör honom inte bara till en av de främsta kroppsbyggarna i modern historia utan ger honom även en femte plats över kroppsbyggarna med högsta antalet Mr. Olympia-vinster i historien.


Var, när och hur grundades DY Nutrition?
DY Nutrition grundades år 2011 av Dorian Yates själv. Det startades då som ett företag som specialiserade sig på olika pre-workout produkter samt en del DVD filmer med träningsprogram etc. Varumärket har sedan dess utvecklats år efter år och deras utbud är under ständig förändring. Från att enbart fokusera på PWO och tränings DVD:er till att idag ha ett brett utbud med såväl olika Whey protein tillskott och aminosyror, till fettförbrännare och gainers. Men en sak kvarstår; DY Nutrition ägs och drivs fortfarande av Dorian Yates, idag med ett betydligt större team än vid start.

Vad är filosofin bakom DY Nutrition?
Grundtanken bakom DY Nutrition är att ta fram unika kosttillskott speciellt framtagna för att prestera på topp. Hela Dorian Yates och DY Nutritions filosofi handlar om att för att kunna prestera på topp krävs det att du ständigt utvecklas och förbättras. Dorian menar på att det är det som tillsammans med disciplin och hårt jobb som är nyckeln till att lyckas och uppnå resultat i världsklass. Denna filosofi om att ständigt utvecklas och förbättras avspeglas i såväl DY Nutrition som dess produkter. Samtliga av produkterna är designade med den mest avancerade vetenskapligt bevisade forskningen och tillverkas i en toppmodern tillverkningsanläggning. Allt för att tillgodose deras kunders höga krav.

Vilka är de populäraste produkterna från DY Nutrition?
DY Nutritions utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. DY Nutrition Blood & Guts
    Blood & Guts från DY Nutrition är en PWO utöver det vanliga. Den är utformad för att öka såväl ditt fokus som din styrka och energi. Allt för att du ska prestera på topp! PWO:n är framtagen för att spegla Dorian Yates träningsfilosofi att alltid bli bättre. Du hittar DY Nutrition Blood & Guts HÄR.

  2. DY Nutrition Metabolic Mass Gainer
    I denna gainer från DY Nutrition får du en kombination av högkvalitativt vassleprotein, maltodextrin, kreatin, vitaminer och mineraler. Det är en komplett gainer och återhämtningsprodukt av absolut högsta kvalitet som hjälper dig bygga rejält med massa och muskler! Du hittar DY Nutrition Metabolic Mass Gainer HÄR.

DY Nutrition Shadowhey ISOLATE
ISOLATE från DY Nutrition är ett rent, cross-flow-filtrerat vassleproteinisolat med högsta möjliga biotillgänglighet. I en enda skopa får du hela 26 gram av detta högkvalitativa proteinisolat. Dessutom innehåller den 0g såväl socker som fett. Du hittar DY Nutrition ISOLATE HÄR.
Läs mer

Kategorier

12 x DY Nutrition #M6Teen Liquid PWO, 60 ml
34
En rejäl PWO i välsmakande shot-format.
199 kr (300 kr)
DY Nutrition #M6Teen Liquid PWO, 60 ml
20
En rejäl PWO i välsmakande shot-format.
20 kr (25 kr)
DY Nutrition Blood & Guts, 380 g
20
Blood & Guts är en PWO utöver det vanliga - detta är en PWO för dig som vi...
295 kr (369 kr)
DY Nutrition Dorian Yates Signature Shaker, 700 ml
20
Dorian Yates Signature Shaker - 700 ml, högkvalitativ shaker med sil för optimal blandni...
79 kr (99 kr)
DY Nutrition Game Changer Mass, 3 kg
20
Game Changer Mass från DY Nutrition är en noga genomtänkt och högkvalitativ ga...
399 kr (499 kr)
DY Nutrition HIT BCAA 10:1:1, 400 g
20
HIT BCAA 10: 1: 1 innehåller hela 12 gram BCAA per servering och är utformad för at...
287 kr (359 kr)
DY Nutrition Liquid L-Carnitine, 25 ml
21
Portionsförpackat L-Carnitine för optimal viktminskning/fettförbränning.
15 kr (19 kr)
DY Nutrition Metabolic Mass Gainer, 6 kg
20
En kraftfull kombination av vassleprotein av högsta kvalitet, kreatin, vitaminer och viktiga ...
559 kr (699 kr)
DY Nutrition Shadowhey HYDROLYSATE, 2,27 kg
25
Shadowhey Hydrolysate innehåller hela 90% snabbverkande, högkvalitativt protein och vikt...
fr. 599 kr (fr. 799 kr)
DY Nutrition Shadowhey ISOLATE, 2 kg
20
Shadowhey Isolate innehåller endast rent, cross-flow-filtrerat vassleproteinisolat för m...
599 kr (749 kr)
DY Nutrition Shadowhey, 2 kg
20
Shadowhey är ett vassleproteinkoncentrat som består av den högsta kvaliteten som fi...
479 kr (599 kr)
DY Nutrition The Creatine, 316 g
20
The Creatine från DY Nutrition är en kombination av 3 gram kreatinmonohydrat och 3 gram ...
143 kr (179 kr)
DY Nutrition The Glutamine, 300 g
20
The Glutamine är utformad för att fylla på med kroppens mest omsatta aminosyra efte...
127 kr (159 kr)
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.