Prime Nutrition
Prime Nutrition
PRIME Nutrition är ett svenskt varumärke som sedan 2013 har gjort sig kända för att tillverka kosttillskott av absolut högsta kvalitet. De levererar Sveriges kanske renaste produkter, utan billiga utfyllnadsmedel och med oerhört bra priser. Med andra ord ett varumärke med kvalitativa, prisvärda produkter som passar såväl motionärer som elitatleter. Hos oss hittar du ett brett utbud av produkter från Prime Nutrition!


Köp Prime Nutrition hos Tillskottsbolaget

Var, när och hur grundades Prime Nutrition?
Prime Nutrition grundades år 2013 i Sverige på vad de själva beskriver som ett ganska vanligt sätt att starta företag på. De var några vänner som hade tanken att förbättra något. Allt startade i deras egna kök, de undersökte och provade sig fram tills de förstod hur allt hängde ihop och hade grunderna klara. Sedan ”råkade” de bli ganska bra på det och Prime Nutrition hade grundats.

 

Hur går tillverkningen av Prime Nutritions produkter till?
Prime Nutrition har deras alldeles egna fabrik i södra Sverige, faktum är yay fabriken är den sydligaste i Sverige när det kommer till tillverkning av kosttillskott. Denna fabrik står dels för produktionen av deras alla välsmakande kosttillskott, men det är även här de nya såväl produkterna som smakerna tas fram. Genom att ha sin alldeles egna fabrik och labb på plats får de full kontroll över såväl alla ingredienser och råvaror som tillverkning och tester. Tack vare labbet kan de ständigt utvecklas och skapa nya spännande såväl produkter som smaker.

 

Hur är kvalitén på kosttillskotten från Prime Nutrition?
De beskriver de ganska bra själva; ”Vi vill kalla det No-nonsense-tillskott”. Prime Nutrition erbjuder kosttillskott av absolut högsta kvalitet, tillverkade i Sverige. Med de bästa ingredienserna på marknaden, i beprövade doser kan du med säkerhet veta att du får det bästa i samtliga produkter från Prime Nutrition. Att just enbart använda väldokumenterade, beprövade ingredienser är något varumärket alltid haft i fokus. De strävar efter att göra kosttillskott som inte bara ska smaka fantastiskt utan som också skall innehålla innovativa ingredienser.

Vilka är de populäraste produkterna från Prime Nutrition?
Prime Nutritions utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Prime Nutrition Reload BCAA
    Prime Nutrition Reload BCAA är en aminosyrabaserad intra-workout produkt av högsta kvalitet, som dessutom kommer i flertalet nästan löjligt goda smaker. Denna BCAA är populär, dels för sitt grymma innehåll med BCAA i en 4:1:1 ratio, men framförallt för sina otroliga smaker. Här finns en smak för alla. Du hittar Prime Nutrition Reload BCAA HÄR.

  2. Prime Nutrition Slim Detox
    Ytterliggare en populär produkt från Prime Nutrition är deras Slim Detox. Slim Detox är ett kosttillskott för dig som strövar efter en hälsosam livsstil och viktkontroll. På flertalet olika sätt hjälper den dig med just detta! Anledningen till dess popularitet är dels dess välsmakande smaker men även dess smarta och väl genomtänkta kombinationer av antioxidanter, vitaminer och mineraler. Du hittar Prime Nutrition Slim Detox HÄR.

  3. Prime Nutrition Overdrive
    Prime Nutrition Overdrive är en av Prime Nutritions Pre Workout produkter. Denna produkt ger dig precis det du vill ha i en PWO, utan nonsens-ingredienser. Den piggar upp, ökar ditt fokus, din explosivitet och din uthållighet, utan att innehålla utfyllnadsmedel eller ingredienser som inte gör någon skillnad. Här har du allt du behöver, i en riktigt god PWO. Du hittar Prime Nutrition Overdrive HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från Prime Nutrition?
Är du på jakt efter ett varumärke som säljer kosttillskott där du kan vara 110% säker på innehållet och där produkterna är tillverkade i Sverige? Då är det Prime Nutrition du letar efter! Med kosttillskott från Prime Nutrition får du rena, välsmakande och kvalitativa produkter, dessutom till konkurrenskraftiga priser. Detta är anledningen till att så många väljer Prime-produkter och föredrar det framför produkter från Europaledande varumärken inom branschen.

Läs mer
Prime Nutrition Reload BCAA, 330 g
BCAA med löjligt goda smaker och suverän kvalitet!
279 kr
2 x Prime Nutrition Reload BCAA, 330 g
50
Oslagbar kampanj på Prime Reload BCAA!
279 kr (558 kr)
Prime Nutrition Slim Detox, 230 g
40
Idealisk viktkontroll för en hälsosammare livsstil!
149 kr (249 kr)
Prime Nutrition Overdrive, 300 g
40
Overdrive från Prime Nutrition – Explosiv PWO utan nonsens-ingredienser!
179 kr (299 kr)
Prime Nutrition Slim Detox + Incendio PÅ KÖPET!
50
Köp Prime Nutrition Slim Detox och för Incendio PÅ KÖPET (värde 249:-)!
249 kr (498 kr)
Prime Nutrition Incendio, 60 caps
Incendio - en koffeinfri fettförbrännare från Prime Nutrition.
249 kr
Prime Nutrition Refuel, 500 g
40
Refuel från Prime Nutrition - Komplett återhämtning efter hård träning.&#...
149 kr (249 kr)
Prime Whey Limited, 800 g
Närproducerat protein med råvara från Skånemejerier.
189 kr
Prime Nutrition Overdrive + Refuel PÅ KÖPET!
45
Komplett före-och-efter-paket från Prime Nutrition - köp Overdrive (Pre-Workout) oc...
299 kr (548 kr)
Prime Nutrition Focus, 200 g
Focus från Prime Nutrition – En unik PWO för din mentala prestationsförmå...
139 kr
Prime Nutrition Casein, 750 g
Ett lent kasein med smak av choklad, toffee och salta jordnötter.
229 kr
Prime Nutrition Reload BCAA + Focus PÅ KÖPET!
28
Köp Prime Nutrition Reload BCAA och få Focus PÅ KÖPET (värde 139:-)!
279 kr (388 kr)
Prime Nutrition Amino RX, 375 g
Unik produkt som kan konsumeras både innan och under träningspasset!
349 kr
Prime Nutrition Creatine RX, 350 g
Kreatinblandning från Prime Nutrition av absolut högsta kvalitet!
199 kr
Prime Nutrition shaker
Snygg shaker från svenska Prime Nutrition!
59 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.