CSN - Cardiff Sports Nutrition
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!
CSN Supplements
CSN Supplements är den amerikanska sportnärings-butiken Cardiff Sport Nutritions egna varumärke för tillbehör, böcker och framförallt kosttillskott! CSN Supplements har blivit mer och mer omtalat på senaste och inte minst deras Cream Of Rice som är ett exceptionellt alternativ till havregrynsgröt. Genom att erbjuda otroligt prisvärda produkter med högkvalitativt innehåll har CSN Supplements lyckats ta sig in och börja konkurrera på marknaden för kosttillskott. Självklart kan ni köpa kosttillskott från CSN Supplements hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp CSN Supplements hos Tillskottsbolaget
Vilken är CSN Supplements vision?

CSN Supplements är sportnärings-butiken Cardiff Sport Nutritions egna varumärke och även de varumärke de satsar mest på i såväl fysisk butik som i näthandeln. CSN vill förse sina kunder med produkter anpassade efter efter dess individuella mål. Detta gör de genom att erbjuda rådgivning och hjälp i konbination med att leverera kosttillskott av högsta kvalitet. CSNs vision är att varumärket skall fortsätta växa och göra avtryck i branschen.

CSN Supplements Cream Of Rice
Är det en produkt från CSN Supplements som sticker ut är det deras Cream Of Rice! CSN Supplements Cream Of Rice är ett gott och nyttigt alternativ till den klassiska havregrynsgröten. Den är otroligt simpel att göra och finns i flertalet smaker som alla är helt magiska! Cream Of Rice är gjort på ris-spannmål och hela 98% av CSN Cream Of Rice består av vitt rismjöl. Utöver det är den berikad med vitaminer och mineraler så som Magnesium och Vitamin D, detta för att främja hälsa och välbefinnande. Även matsmältningsenzymer och probiotika finns tillsatt för att stödja maghälsan och förenkla upptaget av produkten. En portion på 50g Cream Of Rice ger dig hela 40g kolhydrater, ynka 1,2 gram naturligt förekommande sockerarter och så lite som 1,4 gram fett. Väldigt bra näringsinnehåll med andra ord! CSN Cream Of Rice är prisvärd, god, vegansk och glutenfri! Du hittar CSN Supplements Cream Of Rice HÄR.
Läs mer
CSN Cream Of Rice, 1000 g
Cream Of Rice är ett gott och nyttigt alternativ till havregrynsgröt.
149 kr
CSN Cream Of Rice, 5000 g
Cream Of Rice är ett gott och nyttigt alternativ till havregrynsgröt.
499 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.