SOLID Nutrition BLACK LINE
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

SOLID Nutrition BLACK LINE
BLACK LINE är en serie produkter skapade av SOLID Nutrition. Det som kännetecknar SOLID Nutrition BLACK LINE är hardcore-produkter med fullt fokus på att ge bästa möjliga effekt, oavsett om det är att maximera muskeluppbyggnaden, optimera återhämtningen eller något annat! Kosttillskotten i serien är utformade och framtagna för att ge absolut bästa möjliga effekt och innehåller därför endast noga utvalda ingredienser i kliniska, exakta doser. Vill du ha det absolut bästa på marknaden? Då är produkterna från SOLID Nutritions BLACK LINE det du söker! SOLID Nutrition BLACK LINE hittar du endast hos oss på Tillskottsbolaget.


Vad kännetecknar SOLID Nutrition BLACK LINE?

Det som kännetecknar BLACK LINE från SOLID Nutrition är framförallt valet av ingredienser samt sammansättningen och doseringen av de i varje enskild produkt. I kosttillskotten från SOLID Nutritions BLACK LINE lämnas inget åt slumpen utan varje enskild råvara är noga utvald och doserad i exakt klinisk mängd för att ge bästa möjliga resultat.

Till exempel; I BLACK LINE Hydromax har SOLID Nutrition valt att använda den absolut renaste formen av glycerol som finns i pulverform; HydroMax. HydroMax till skillnad från ”vanligt” glycerol (glycerol monostearate) har HydroMax en renhet på hela 65% medans ”vanligt” glycerol har en renhet på 10-25%.

 

Ytterligare ett exempel är BLACK LINE Creatine. Detta är inte vilket kreatin som helst utan ett trippelkreatin innehållandes hela 3 olika varianter av kreatin för maximal effekt! Till skillnad från den vanligaste formen av kreatin-tillskott, kreatin monohydrat, innehåller BLACK LINE CREATINE även två andra former. Närmare bestämt innehåller det 3500mg kreatinmonohydrat, 1000mg kreatin-magnesiumkelat och 500mg tri-kreatin-citrat.

 

Vem är SOLID Nutrition BLACK LINE för?

Produkterna i SOLID Nutritions BLACK LINE serie är avsedda och framtagna för erfarna individer som enbart vill ha det bästa marknaden har att erbjuda. Har du till exempel aldrig provat en pre-workout (PWO) tidigare är SOLID Nutrition BLACK LINE PWO inte att rekommendera, åtminstone inte i full dos. BLACK LINE PWO är fullproppad med de renaste och absolut bästa råvarorna på marknaden, till skillnad från många andra aktörer som använder billigare råvaror. Resultatet av detta? Extrema hardcore produkter där varenda litet milligram är uttänkt in i minsta detalj.

 

Vilken är den populäraste produkten från SOLID Nutrition BLACK LINE?

Att nämna endast en produkt från BLACK LINE som är populärast är svårt då samtliga produkter i serien ligger högt upp i toppen vad gäller popularitet! En av de absolut populäraste produkterna från SOLID Nutrition BLACK LINE är PWO. PWO är en pre-workout, det vill säga en prestationsprodukt du tar innan träningen för att maximera din prestation.

Det som gör BLACK LINE PWO populär är framförallt renheten i de verksamma råvarorna. Medan andra aktörer använder billigare råvaror med medioker effekt så har SOLID Nutrition endast valt top-of-the-line-råvaror för att få ut maximal effekt av varje ingrediens. Dessutom kommer den i flera olika smaker som alla är riktigt goda! Något som är ett plus i kanten och viktigt för många.

Läs mer
SOLID Nutrition BLACK LINE Creatine, 400 g
SOLID Nutrition BLACK LINE Creatine består av tre potenta kreatinvarianter. Kreatin är e...
199 kr
SOLID Nutrition BLACK LINE Extreme PWO Stack
50
PWO-paketet för dig som vill ha det absolut bästa!
524 kr (1047 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE HydroMax, 165 g
HydroMax är en patenterad form av glycerol som används för att optimera pump och tr...
249 kr
Köp!
Info
SOLID Nutrition Black Line Power + PUMP på köpet!
50
Just nu kan du köpa BLACK LINE POWER - och få PUMP på köpet (värde 349:-)!
349 kr (698 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE Power, 60 caps
SOLID Nutrition BLACK LINE Power är en PWO i pillerform som är utvecklad för att ge...
349 kr
Köp!
Info
SOLID Nutrition BLACK LINE Pump Stack
50
Komplett paket för dig som vill uppleva extremt pump och tryck!
299 kr (598 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE Pump, 270 g
En PWO som ger dig pump och fokus bortom dina vildaste fantasier - dessutom är den helt fri f...
349 kr
SOLID Nutrition BLACK LINE PWO + HydroMax
50
Extremt prisvärt paket för dig som vill prestera på topp!
349 kr (698 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE PWO Stack
50
Köp BLACK LINE PWO - få PUMP på köpet!
399 kr (798 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE PWO, 400 g
Detta är PWO:n för dig som vill ha det absolut bästa!
449 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.