Köp GASP träningskläder hos Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

GASP
GASP tillverkar ett brett utbud av produkter gjorda för tunga träningspass på gymmet, men också kläder att bära i vardagen. De erbjuder allt från slitstarka gymväskor och handskydd till dragremmar och lyftarbälten. Alla produkter från GASP är väl genomtänkta och passform, detaljer och kvalitet är tre av ledorden teamet bakom GASP jobbar utefter. Köp dina träningstillbehör från GASP och bli en del av den gigantiska GASP-familjen. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud med träningstillbehör från GASP.


Köp GASP hos Tillskottsbolaget
Vilka ligger bakom GASP?

GASP är tillsammans med Better Bodies en del av företaget Swedish Fitness Trading AB som är företaget som ligger bakom de båda varumärkesjättarna. Idag kan vi hitta såväl GASP som Better Bodies i över 40 länder världen över och huvudkontoren finns i både Stockholm, Sverige och Dallas, USA. Tillsammans med Better Bodies har GASP vuxit sig till att bli ett av de mest framgångsrika och framträdande klädvarumärkena inom fitness.

 

Vad har GASP för vision?
GASPs vision har sedan start haft en väldigt tydlig; de vill leverera träningskläder och tillbehör för tunga träningspass till de mest hängivna atleterna där ute, men också stilrena, kaxiga kläder att bära utanför gymmet. De lovar att alltid behålla den innovativa kraften de bär på och aldrig kompromissa med varken kvalitet eller design.

Vilka är de populäraste produkterna från GASP?
GASPs utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya träningstillbehör. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Gasp Lifting Belt
    En av de populäraste produkterna från Gasp är deras lyftarbälte GASP Lifting Belt. Detta är ett lyftarbälte som är tillverkat av vegetabiliskt läder i absolut högsta kvalitet. Det ger dig stöd och skydd för såväl bålen som ryggen i alla de tunga lyften. Med GASP Lifting Belt kan det till och med bli lättare att lyfta ännu tyngre tack vara att träningsbältet gör det lättare med buktrycket. Fördelarna med GASP Lifting Belt är dess perfekta passform, rejäla spänne och snygga design. Du hittar Gasp Lifting Belt HÄR.

  2. Gasp hardcore Wrist Wraps
    För att undvika onödiga skador vid tunga lyft, så som bänkpress och axelpress, är ett par rejäla handledsskydd en bra investering. Gasp Hardcore Trist Wraps är sköna, enkla att justera och lätta att ta på och av. Utan att skava och förhindra rörelser ger de ett skönt, stabilt stöd och avlastar handlederna vid lyft. Är du rädd om dina handleder och känner dig aningen ostabil i underarmarna vid vissa övningar på gymmet är Gasp Hardcore Trist Wraps att rekommendera! Du hittar Gasp Hardcore Wrist Wraps HÄR.

  3. Gasp Duffel Bag XL
    För att få plats med alla träningstillbehör, kosttillskott, lyftarskor och andra nödvändigheter är en rymlig träningsväska ett måste. GASP Duffle Bag XL är precis som namnet säger en stor väska som har plats för alla dina träningsprylar och lite till. Den är tillverkad av ett slitstarkt material som kan utstå det mesta. En perfekt väska för den som vill ha mycket plats och gillar GASP. Du hittar Gasp Duffle Bag XL HÄR.

 

Varför bör jag välja träningstillbehör från GASP?

Vill du ha innovativa, kvalitativa, stilsäkra träningstillbehör? Vill du ta din träning till nästa nivå? Då är träningstillbehören från GASP kanske det rätta varumärket för dig! GASP erbjuder ett brett utbud med allt från flertalet olika träningsbälten till dragremmar och handledsstöd i olika modeller och färger. Tack vare dess röda tråd genom alla produkter kan du även enkelt matcha ihop dina olika tillbehör och träningskläder från GASP. Träna säkert, ta nya rekord och använd tillbehör från GASP!

Läs mer
Gasp Hardcore Wrist Wraps, black/grey
Undvik onödiga skador med rejäla handledsskydd med tuff attityd.
249 kr
Köp!
Info
GASP Duffel Bag XL
1199 kr
Köp!
Info
GASP Lifting Belt
GASP Lifting Belt är ett lyftarbälte av absolut högsta kvalitet - som dessutom ...
1499 kr
GASP Power Elbow Sleeves, Black/Flame
GASP Power Elbow Sleeves - Ger armbågslederna stöd och värme under dina tyngsta lyf...
599 kr
Gasp Hardcore Wrist Wraps, black
Undvik onödiga skador med rejäla handledsskydd med tuff attityd.
249 kr
Köp!
Info
Gasp Heavy Duty Elbow Sleeve, dark camo
Heavy Duty Elbow Sleeve ger optimal stabilitet och kompression under ansträngande tränin...
449 kr
GASP World Off Wrist Wraps, snow camo
18" handledslindor för excellent stöd vid tunga lyft!
299 kr
Köp!
Info
GASP Training Belt
Kraftigt, exklusivt lyftarbälte - För dig som lyfter TUNGT!
999 kr
GASP PWR Belt
GASP Power Belt - Lyftarbälte från GASP för de riktigt tunga hardcorelyften. 13 mm ...
1099 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.