Olimp - Kp deras kosttillskott frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp

Kategorier

Olimp

Olimp Sport Nutrition är ett välkänt varumärke som sedan 1990 utvecklats i rekordfart. Idag hittar vi deras hundratals produkter i över 60 länder runt om i världen. Med flertaket utmärkelser och flera miljoner nöjda kunder världen över har Olimp Sport Nutrition nått positionen som ledande inom branschen för kosttillskott och nutrition. Med ett brett utbud av allt från vitaminer och mineraler till proteinpulver och aminosyror, finns det något för alla! Självklart hittar du Olimp hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp kosttillskott från Olimp hos Tillskottsbolaget
Hur grundades Olimp?
Olimp Sport Nutrition är i grunden ett polskt läkemedelsföretag som grundades redan 1990. I Augusti 2015 byggde Olimp ett forsknings- och utvecklingscenter som senare skulle komma att bli ett av de mest innovativa centrerna inom kosttillskott och läkemedel i Europa. Centret är minst sagt välutrustat och har toppmodern forskningsutristning och tekniska instrument.


Hur är kvalitén på kosttillskotten från Olimp?
Sedan start har Olimp Sport Nutrition tillverkat innovativa kosttillskott av absolut högsta kvalitet. Ingredienserna är minst sagt noggrant utvalda och säkra eftersom de tillverkas i Olimps egna toppmoderna tillverkningsanläggningar, under Olimp Laboratories farmaceutiska förhållanden. Effektiviteten, säkerheten och kvalitén i produkterna är i världsklass och att Olimp känns igen i världens alla hörn är inte konstigt. När man väljer kosttillskott från Olimp vet man utan tvekan vad produkten innehåller att den är tillverkad under bra förhållanden och väl beprövad.

 

Kvalité är en term som ligger till grund för mer eller mindre hela affärsidén som definierar Olimp. Sedan den 17:e Juni år 2009 har Olimp tillstånd att tillverka läkemedel och kosttillskott enligt kraven för GMP (Good Manufacturing Practice). För att säkerställa att de levererar produkter med den högsta möjliga kvalitén har de tillsatt ett strikt kvalitetskontrollsystem, utöver de lagkrav som redan finns på detta. De förlitar sig inte 100% på testerna som görs hos deras leverantörer utan utför även skälva tre-fas laboratorietester. Här testas först produkternas enskilda råvaror, bulkprodukterna och slutligen de färdiga produkterna. Allt för att kunna säkerställa kvalitén.

Vilka är de populäraste produkterna från Olimp?
Olimps utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Olimp Vita-min Multiple Sport
    En av Olimps populäraste produkter är deras vitamin och mineral tillskott Vita-min Multiple Sport. Denna produkt består av två kapslar, en med VITA-PLEX SPORT och en med CHELA-MIN SPORT och är ett kosttillskott med alla bitaminer och mineraler du kan tänkas behöva. Det som skiljer denna multivitamin från resterande på marknaden är att den är speciellt framtagen för aktiva och hårt tränande personer. Det är det ultimata kosttillskottet för alla som vill leva en hölsosam livsstill och försäkra sig om att man får i sig alla livsnödvändiga vitaminer och mineraler. Du hittar Olimp Vita-min Multiple Sport HÄR.

  2. Olimp Ashwaganda 600 Sport
    Ytterligare en populär produkt från Olimp är deras Ashwaganda 600 sport. Detta är en mångfacetterad prpduky som innehåller indisk ginseng (ashwaganda). Ashwaganda 600 Sport är ett väldigt intressant kosttillskott med en rad hälsofördelar för speciellt de som tränar och har en aktiv livsstil. Mest känd är produkten för att reducera stress, förbättra sömnen, öka styrkan, minska kortisol och verka fettförbrännande. Flera studier har visat på att ashwaganda-extraktet ökar tillgängligheten på dopamin i kroppen. Dopamin är ett ämne med stor betydelse för framförallt glädje och välbefinnande. Du hittar Olimp Ashwaganda 600 Sport HÄR.

  3. Olimp Immuno Xplode
    Immuno Xplode från Olimp är ett kosttillskott som främst innehåller C-vitamin, men även D-vitamin och Zink med mera. Det är ett av få kosttillskott med dessa ingredienser som kommer i pulverform, något som uppskattats av många. Immuno Xplode hjälper till att skydda cellerna mot oxidativ stress, boosta immunförsvaret och främja muskelfunktionen i kroppen. Utöver detta smakar den dessutom väldigt gott! Du hittar Olimp Immuno Xplode HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från Olimp?

Är du kräsen av dig? Vill du ha välbeprövade, laborationstestade kosttillskott med inget annat än BRA råvaror? Då är Olimp Sport Nutrition varumärket för dig. De erbjuder ett otroligt brett utbud av kosttillskott och chansen att du hittar alla kosttillskotten du önskar i Olimps sortiment är stor!

Läs mer
Olimp Vita-min Multiple Sport, 60 caps
17
VITA-MIN MULTIPLE SPORT® Består av två kapslar, en med VITA-PLEX SPORT® en med...
149 kr (179 kr)
Kp!
Info
Olimp Vita-min ONE, 60 caps
20
Vita-Min One är ett kosttillskott från Olimp med ett brett spektrum av vitaminer och min...
79 kr (99 kr)
Kp!
Info
Olimp Ashwagandha 600 Sport, 60 caps
Ashwagandha 600 Sport från Olimp Sport Nutrition är en mångfacetterad produkt inneh...
119 kr
Kp!
Info
Olimp Amino EAA Xplode, 520 g
Amino EAA Xplode, ett kosttillskott från Olimp, är en starkt doserad aminosyraprodukt me...
399 kr
OLIMP Glutamine Mega Caps 1400, 120 caps
Högkvalitativt glutamin i kapselform!
159 kr
Olimp Creatine Xplode, 500 g
Olimp Creatine Xplode är en avancerad sammansättning av kreatin och taurin.
349 kr
Olimp Immuno Xplode, 210 g
27
Immuno Xplode är ett kosttillskott från Olimp innehållandes bland annat vitamin C, ...
159 kr (219 kr)
Olimp Creatine Mega Caps 1250, 400 caps
Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret...
399 kr
Olimp Creatine Monohydrate Powder Creapure, 500 g
Creatine Monohydrate Powder Creapure är ett kosttillskott från Olimp som innehåller...
349 kr
Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps
Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret...
199 kr
Olimp Glutamine Mega Caps 1400, 300 caps
Glutamine Mega Caps 1400 har en hög koncentration av L-Glutamin. Varje kapsel innehåller...
379 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.