Barebells - Köp Barebells online från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Vinn 1000:- att handla för!

X
X

Vinn 1000:- att handla för!

TACK! Du är nu registrerad - håll utkik i din inkorg.

pop img

Barebells


Barebells Functional Foods (Barebells) har sedan start tagit marknaden med storm. Med flertalet olika proteinsnacks, alla oerhört välsmakande, växte de sig stora på marknaden i Sverige på ytterst kort tid. Idag erbjuder Barebells flera olika typer av proteinbars i flera olika smaker såväl som veganska bars och protein milkshakes. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett stort utbud från Barebells!


Köp Barebells hos Tillskottsbolaget

När och var grundades Barebells?

Barebells grundades i Sverige och lanserade sin första produkt år 2016. Sedan dess har de levererat produkt efter produkt och erbjuder idag ett brett sortiment av proteinberikade alternativ till alla tillfällen.

 

Hur ser Barebells utbud ut?
Barebells har något för alla. Deras utbud är under ständig förändring och titt som tätt tillkommer det nya produkter. Men idag (2020) ser ut budet ut som följer:

Barebells protein bars
Detta är Barebells originalbar och även deras bästsäljare! Med hela 20g protein och endast 2 gram socker, och allt detta under 200 kalorier per bar, är det inte konstigt att den är så populär som den är. Dessutom har de ett lågt innehåll av kolhydrater, något som uppskattas av många! Barebells protein bars är ett perfekt mellanmål eller snack, men lämpar sig också bra efter träning när du behöver lite extra protein. Du hittar Barebells protein bars HÄR.

 

Barebells protein core bars
Barebells protein core bars är Barebells lite mindre bar med tre lager av godsaker med hela 12 gram protein och inget tillsatt socker. Den är framställd i en mindre storlek på endast 40g för de tillfällena du behöver något litet, snabbt och effektivt efter träningspasset eller när du är på språng. Denna protein bar finns i flera goda smaker som alla är täckta i en härlig choklad, dom är även toppade med krisp och kakao samt med en krämig mittkärna. Du hittar Barebells Core bars HÄR.

 

Barebells vegan
Förutom en lite större och en lite mindre proteinbar baserade på animaliska ingredienser erbjuder Barebells även en bar som är helt vegansk. När denna bar kom ut på marknaden år 2020 blev det en riktig game changer. Vid denna tidpunkt smakade de flesta veganska protein barsen på marknaden inte alls bra, och hade heller inte det proteinrika innehållet man söker efter i en protein bar. När Barebells vegan protein bars kom ut på marknaden ändrades detta. Barebells veganska protein bar innehåller 15 gram protein, har inget tillsatt socker och kommer i flera, otroligt goda smaker. En perfekt bar för dig som äter en växtbaserad kost men också för dig som bara vill ha en grymt god bar med ett proteinrikt innehåll! Du hittar Barebells Vegan protein bars HÄR.

 

Barebells double bite
Double bites - twice as nice. År 2020 släppte Barebells denna nyhet; Double Bite. En ny form av proteinbar, mer lik en choklad än en proteinbar till smaken, men med ett otroligt näringsinnehåll. Ett proteinrikt snacks med två bitar i samma förpackning som kommer i flera goda smaker. Baren är utan tillsatt socker och består av hela 16-17g protein i varje förpackning. När denna bar kom ut på marknaden ändrades uppfattningen av hur en proteinbar ska smaka. Barebells Double Bite passar perfekt såväl efter ett hårt träningspass som när du är lite sötsugen. Du hittar Barebells Double Bites HÄR.

 

Barebells Ice Cream & Ice cream Tubs
Utöver utsökta proteinbars av alla dess slag erbjuder Barebells även proteinrik glass, både på pinne, som en bar och i bytta. Pinnglassarna kommer i flera smaker och smakar som sommar på en pinne! Barsen är Barebells protein bars som även erbjuds i form av glass. Sist ut har vi deras större glassbyttor, 500ml glass med hela 33 gram protein per förpackning. Samtliga kommer i flertalet smaker och smakar oerhört bra!

 

Barebells Milkshakes
Barebells milkshakes kommer i flera olika smaker och innehåller alla hela 24 gram protein per servering. De är proteinrika, laktosfria och helt utan tillsatt socker. Med allt från fruktiga, fräscha smaker till söta choklad smaker finns här en smak för alla! Perfekt att enkelt hälla i sig efter träningspasset eller som mellanmål. Du hittar Barebells Milkshakes HÄR.

 

Barebells Toppings
Sist ut har vi Barebells toppings. Proteinrika, kalorisnåla och sockerfria (utan tillsatt socker) toppings till såväl pannkakor som gröt och glass!

Läs mer
Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbars innehåller hela 20 g protein men endast 2 g socker, och allt detta unde...
25 kr
Barebells DOUBLE BITE Protein Bar, 55 g
Double Bites – Twice as nice!
25 kr
12 x Barebells Proteinbars Mixlåda, 55 g
17
Mixa din egen låda med Barebells Proteinbars till extra förmånligt pris!
249 kr (300 kr)
Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
Nu finns Barebells populära proteinbars i en vegansk variant!
25 kr
Barebells Milkshake, 330 ml
Fyllig milkshake med högt proteinvärde!
25 kr
12 x Barebells DOUBLE BITE Protein Bar, 55 g
17
249 kr (300 kr)
12 x Barebells Vegan Protein Bar, 55 g
17
Fynda en hel låda av Barebells Vegan Proteinbars till extra bra pris!
249 kr (300 kr)
8 x Barebells Milkshake Mixflak, 330 ml
11
Köp ett flak med Barebells Milkshakes till extra förmånligt pris!
179 kr (200 kr)
Barebells Core Bar, 40 g
En mindre proteinbar i fantastiska smaker!
25 kr
18 x Barebells Core Bar, 40 g
22
En mindre proteinbar i fantastiska smaker!
349 kr (450 kr)

Köp nu. Betala senare med Klarna.