Köp Kronägg kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!
Kronägg - HeltÄrligt
Kronägg har sålt ägg i Sverige sedan tidigt 1930-tal och är fortfarande ett av de ledande företagen inom äggsektorn i landet. År 2017 lanserade Kronägg Heltärligt; en serie produkter som alla innehåller ägg från Kronäggs svenska frigående höns. Flertalet av deras produkter är laktosfria och samtliga är baserade på ägg från Kronägg. Att tillverka kosttillskott på ägg är något nytt, men otroligt smart, både för klimatet och kroppen. HeltÄrligts produkter är alla producerade i Sverige, innehåller så få ingredienser som möjligt, och till så stor del som möjligt svenska sådana. Köp produkter från Kronäggs serie HeltÄrligt hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp Kronägg - HeltÄrligt hos tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades Kronägg?
Kronägg har funnits på den svenska marknaden sedan 1932, men mycket har hänt sedan dess, och än tar det inte stopp. Till exempel lanserade KronÄgg år 2017 sitt nya varumärke HeltÄrligt.

 

Historia bakom hur HeltÄrligt startades är ganska unik. HeltÄrligt grundades nämligen i första hand för de äldre. Ätsvårigheter och undernäring är nämligen en av de största utmaningarna inom äldreomsorgen. Många äldre får i sig för lite energi och protein, oftast på grund av minskad aptit. Detta uppmärksammade Kronägg och grunden till HeltÄrligt lades. Kostrådgivare, dietister och organisationen Kost & Näring gav tummen upp till de nytänkande varumärket och produkterna lanserades. Sedan dess har de tillkommit fler produkter till HeltÄrligt familjen och fler är påväg.

 

Hur gör man kosttillskott på ägg?
Många kanske frågar sig hur det egentligen går till när HeltÄrligt tar fram deras kosttillskott baserade på ägg. Jo, genom en tillverkningsprocess där ägget torkas med varm luft, helt utan konserveringsmedel. Efter ägget torkats i varmluft återstår ett torkat äggpulver med samma högt näringshåll som innan torkning. Äggpulvret är smaklöst och kan användas på miljontals sätt.

Vilka är de populäraste produkterna från Kronägg?
Kronäggs utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. HeltÄrligt Äggvitepulver
    En av de populäraste produkterna från HeltÄrligt är deras äggvitepulver! Äggvitepulvret är baserat på 100% svensk äggvita från Kronäggs ägg. Detta kosttillskott kan hjälpa dig på ett naturligt sätt öka proteinintaget och därmed lättare bygga uppfinna muskler och påskynda återhämtningen efter hårda träningspass. Inte nog med att den består av upp till 79% svenskt protein från äggvita är den dessutom helt och hållet laktosfri och alltså ett perfekt alternativ för dig som är laktosintolerant eller hat en känslig mage. Du hittar HeltÄrligt Äggvitepulver HÄR.

  2. HeltÄrligt Heläggspulver
    Även HeltÄrligts Heläggspulver är väldigt populärt! Till skillnad från deras Äggvitepulver innehåller denna hela ägg, det vill säga både äggvita och äggula! Dessutom är det tillsatt snabba kolhydrater, detta för att få upp kaloriinnehållet något och hjälpa dig bugga muskler och återhämta dig snabbt efter dina träningspass! Den är laktosfri och kommer i flera olika välsmakande smaker. Önskar du en naturell smak finns även detta. Du hittar HeltÄrligt Heläggspulver HÄR.

  3. HeltÄrligt Proteinbar
    Ytterligare en populär produkt från HeltÄrligt är deras proteinbars! Likt resterande av produkterna från HeltÄrligt är deras proteinbars gjorda på svenska ägg. Den är tillverkad i sverige, innehåller inget tillsatt socker och har dessutom en proteinhalt på hela 30%, detta tack vare de proteinrika äggen i kombination med ett vassleprotein-isolat. HeltÄrligt tycker det ska vara enkelt att få i sig den rätta mängden protein och näring varje dag, därför tog de fram denna nätta, proteinrika och välsmakande proteinbaren. Perfekt att ta innan eller efter träningspasset, till mellanmål eller varför inte som ett alternativ till godis? Du hittar HeltÄrligt Proteinbar HÄR.

 

Hur ser framtiden ut för Kronägg och HeltÄrligt?
Sedan starten 2017 har målgruppen utökats och HeltÄrligt inriktar sig inte enbart på äldre utan även de som tränar. Det finns flertalet studier som visar att tränar man hårt och äter extra protein ökar man mer i muskelmassa än om man inte äter extra protein. HeltÄrligt har därför valt att bredda sin målgrupp till de som tränar och vill öka sitt proteinintag. Genom Kronäggs HeltÄrligt produkter kan man alltså ersätta det klassiska mjölkproteinet från mjölk med klimatsmart, högkvalitativt och gott protein från ägg. Framtiden för såväl ägg som Kronägg och HeltÄrligt ser ljus ut och möjligheterna för varumärket att etablera sig ytterligare är mycket stor!

Läs mer

Kategorier

HeltÄrligt Proteinbar, 55 g
Äntligen är den här - proteinbaren som är baserad på svenska ägg!
20 kr
Kronägg Bra Bränsle Energibar, 55 g
Dessa energibars är framtagna i samarbete med Sveriges Olympiska kommittés nutritio...
25 kr
12 x Kronägg Bra Bränsle Energibar, 55 g
34
Dessa energibars är framtagna i samarbete med Sveriges Olympiska kommittés nutritio...
199 kr (300 kr)
HeltÄrligt Heläggspulver, 750 g
En unik gainer/återhämtningsdryck som är helt baserad på svenska ägg!
179 kr
HeltÄrligt Äggvitepulver, 400 g
Äggvitepulver baserat på 100% svensk äggvita från Kronägg!
119 kr
20 x HeltÄrligt Proteinbar, 55 g
25
Fynda en hel låda med Kronägg proteinbars till otroligt pris!
299 kr (400 kr)

Köp nu. Betala senare med Klarna.