Köp MyVegies Vegetable Protein, 30 g hos| Tillskottsbolaget.se
MyVegies Vegetable Protein, 30 g  i gruppen Kosttillskott / Proteinpulver / Laktosfritt Protein hos Tillskottsbolaget (MYVEGIES007)
MyVegies Vegetable Protein, 30 g
MyVegies Vegetable Protein, 30 g
MyVegies Vegetable Protein, 30 g

MyVegies Vegetable Protein, 30 g

Betyg på MyVegies Vegetable Protein, 30 g  i gruppen Kosttillskott / Proteinpulver / Laktosfritt Protein hos Tillskottsbolaget
Vill du smaka MyVegies Vegetable Protein men inte köpa en stor påse?
- Köp en provpåse och hitta din favorit!
Artnr: MYVEGIES007
Smak: 
Antal: 
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

background-soy-uk

Vegetabiliskt protein med komplett aminosyraprofil och jättegod smak. 

Om du är vegan eller vegetarian eller om du försöker undvika kött i din kost, då får du säkert ofta höra frågan: "Hur får du i dig proteiner ?" MyVegies har utvecklat 100% Vegetable Protein för att det ska finnas ett tillskott som täcker hela ditt proteinbehov. Det spelar ingen roll om du är en idrottare med speciella proteinkrav, vegan eller vegetarian eller om du bara vill minska på din köttkonsumtion. 100% Vegetable Protein är det nyttiga, goda och kompletta proteintillskottet som du behöver. 

Okej, hur får du då i dig dina proteiner ? 

Vissa personer är som besatta av proteiner. Veganer och vegetarianer får ständigt frågor om sitt proteinintag från personer som lever i missuppfattningen att man dagligen måste få i sig stora mängder av animaliska proteiner för att förbli frisk. Många idrottare har vanan att konsumera stora portioner av rött kött före tävling för att de tror att detta kommer förbättra deras prestationsförmåga. Proteintillskott säljs av hälsobutikerna. Den här iden om protein är felaktig. 

Självklart är protein ett viktigt essentiellt näringsämne som spelar roll i ett oräkneligt antal processer i vår kropp. Vi behöver stora mängder av proteinerdagligen för att försäkra oss om att kroppen reparerar sig och att det sker en tillväxt av kroppsvävnader. Det behövs för upprätthållandet av strukturen hos de röda blodkropparna, det garanterar oss ett väl fungerande immunsystem och många andra funktioner. 

Hur som helst, vi behöver inte överdriva det dagliga intaget av animala proteinersom de flesta märken gör. För en normal vuxen med genomsnittlig höjd och vikt är det rekommenderade dagliga intaget 0,8 gram protein per kg kroppsvikt. För de flesta personer innebär detta inte mer än 65 gram protein dagligen, en stor kontrast till de mer än 200 gram proteiner som många atleter och även stillasittande personer tenderar att konsumera. 

Den stora mängden av animaliska proteiner är inte bara onödig, som vi nu vet, utan kan också vara farlig. Dieter med högt proteininnehåll är kända för att ge ett flertal gastrointestinala tillstånd, de kan leda till lever och njurproblem och har blivit associerade med ett flertal typer av cancerformer

Veganer och vegetarianer behöver inte oroa sig för detta. De får sitt daglig proteinbehov från vegetabiliskt protein som kommer från olika typer av mat som soja, säd, nötter och bönor. De undviker därigenom sjukdomar som är knutna till konsumtionen av animaliska proteiner. Ja, veganer och vegetarianer kan mycket väl få i sig tillräckligt med proteiner från sin kost och de kan göra detta samtidigt som de bevarar sin hälsa. 

background-soy-uk

Om veganer och vegetarianer får i sig tillräckligt med proteiner i sin kost, ska de då använda tillskott? 

Det så klart de ska! Om köttätare äter tillskott med proteiner så kan och ska även vegetarianer göra det. Även om en vegansk eller vegetarisk kost kan ge tillräckligt med proteiner för att motsvara det vanliga dagliga behovet så återstår faktumet att alla måltider måste vara välgenomtänkta för försäkra dig om att du får tillräckligt med proteiner. Samtidigt som det är möjligt att noggrant planera måltiderna, för att kunna ta med dem till kontoret eller för en snabb sen middag, så måste du ändå förbereda allt innan. Detta innebär att du behöver handla, laga mat och diska upp efter du gjort maten. 

Och glöm inte bort kalorierna, även om vi har en kost rik på näringämnen innebär inte detta att den är mager. Många personer associerar en vegetarisk kost med hälsosam och mager kost. Detta är inte alltid sant. Vegetarisk kost kan vara nyttigare beroende på att det höga innehållet av grönsaker ger mycket mer vitaminermineraler och fiber än du får i dig genom en traditionell måltid. Trots detta kan kaloriinnehållet i stekta grönsaker eller en gryta var nästan lika högt som snabbmat. 

Slutligen måste veganer och vegetarianer som utövar idrott konsumera en större mängd av proteiner för att bibehålla deras muskler starka och friska. Tillskott kan ge en snabb, komplett och kraftfull vegetabilisk lösning på proteinerna. Här kommer det här vegetabiliska proteinet bra till hands och det är därför som MyVegies utvecklat 100% Vegetable Protein. 

100% Vegetable Protein, det perfekta vegetabiliska proteinet

Om du inte har tid, intresse eller färdigheten att förbereda en komplett vegetarisk måltid, om du behöver en praktisk proteinprodukt som du lätt kan bära med dig eller om du bara vill få in lite extra protein i din kost på ett praktiskt och smidigt sätt, då är 100% Vegetable Protein den perfekta lösningen.

Sammansatt av en exklusiv blandning av vegetabiliska proteinkällor. 100% Vegetable Protein ger dig ett komplett protein med hög biotillgänglighet och med alla de essentiella och icke-essentiella aminosyror man behöver för fortsätta hålla sig i form och vara hälsosam. MyVegies har också berikat 100% Vegetable Protein med ett flertal viktiga vitaminer som kommer att främja dina kroppsfunktioner och ge dig extra energi

Med ett otroligt näringsvärde, fantastiska naturliga smaker och producerad exklusivt med vegetabiliska proteinkällor, 100% Vegetable Protein är det perfekta proteintillskottet för veganer och vegetarianer. 100% Vegetable Protein är din väg till en nyttigare livsstil.

100% Vegetable Protein sammanfattar: 

• Högkvalitativa proteinkällor

• 100 % vegetariskt protein

• Komplett aminosyraprofil

• Spelar en roll för tillväxten och bibehållandet av muskler

• Bidrar till upprätthållandet av en normal benstomme

• Berikad med 12 essentiella vitaminer

• Aspartamfri 

• Fri från kolesterol

footer

Obs: Vi rekommenderar att du talar med en läkare eller näringsfysiolog om du har några frågor angående användningen av den här produkten. Näringsinformationen kan variera beroende på produktens smak.
* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

MyVegies Vegetarian BCAA, 200 tabs
Utvunnen ur vegetariska källor och berikad med vitamin B2 och B6, MyVegies BCAA lämpar s...
169 kr
MyVegies Organic Virgin Coconut Oil, 460 g
MyVegies har utvecklat en mycket ren produkt med en fantastisk näringsprofil och en god smak....
129 kr
MyVegies 100% Vegetable Protein 4lbs (1814g)
Med en exklusiv blandning av 100% vegetabiliska proteinkällor och berikat med 12 viktiga vita...
289 kr
MyVegies Vegetarian Vitamin B12, 60 tabs
Med den här veganvänliga vitamin B12-källan kommer du känna att din energi f&#...
79 kr

Andra köpte även

Barebells Proteinbar, 55 g
Barebells proteinbars innehåller hela 20 g protein men endast 2 g socker, och allt detta unde...
25 kr
FAST ROX Protein Bar, 55 g
Helt fantastiskt god proteinbar från FAST!
25 kr
FCB AminoPro BCAA Candy Series, 330 ml
Populära AminoPro finns nu i smak av godis - kan det bli bättre?!
20 kr
HeltÄrligt Äggvitepulver, 400 g
Äggvitepulver baserat på 100% svensk äggvita från Kronägg!
119 kr