Olimp Amino EAAnabol Xplode, 520 g i gruppen Kosttillskott / Aminosyror / EAA hos Tillskottsbolaget (OLIMP002)
Olimp Amino EAAnabol Xplode, 520 g

Olimp Amino EAAnabol Xplode, 520 g

Betyg på Olimp Amino EAAnabol Xplode, 520 g i gruppen Kosttillskott / Aminosyror / EAA hos Tillskottsbolaget
EAAnabol Xplode med effekt av EAA, med extra BCAA, samt L-glutamin och L-alanin.
Artnr: OLIMP002
Smak: 
Antal: 
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

Essentiella amonosyror.

Antikatabol.

Förböttrar återhämtningen.

Lättabsorberat.

En utmärkt aminosyraprodukt baserad enbart på fria, farmaceutiskt rena former av aminosyror. Sammansättningen av AMINO EAAnabol Xplode är huvudsakligen baserad på exogena aminosyror (EAA, L-leucin, L-lysin, L-valin, L-isoleucin, L-treonin, L-fenylalanin + L-tyrosin, L-histidin, L- cystein + L-metionin, L-tryptofan), och eftersom kroppen inte kan tillverka dem själv måste de tillföras från kosten.

Om någon av dessa essentiella beståndsdelar saknas blir det en faktor som begränsar proteinsyntesen i kroppen och på detta sätt kan det störa muskelns anpassning till träning, med ökad katabolism och en negativ inverkan på ett antal metaboliska vägar, där exogena aminosyror används som direkt eller indirekt substrat.

Det ömsesidiga förhållandet av enskilda exogena aminosyror i AMINO EAAnabol Xplode valdes ut baserat på det genomsnittliga dagliga behovet av EAA, fastställt genom att använda en metod från WHO/FAO/UNU publicerad 2007.

Eftersom det finns individuella skillnader i behov hos idrottsmän så var produkten dessutom berikad med grenade aminosyror (BCAA), som har stark antikatabol verkan och anabola effekter i muskelvävnad. När det gäller tränande individer så verkar tilläggen i AMINO EAAnabol Xplode också vara nödvändigt, eftersom de spelar en viktig roll i regenereringsprocessen av aminosyror efter träning. L-glutamin är lagringsmolekylen av kväve i cellerna som mycket effektivt levererar aminogrupper som används under efter-träningsprocesser för avsyrning av kroppen.

L-alanin, som utöver sitt deltagande i återuppbyggnaden av proteinstrukturer i kroppen, är en del av omvandlingscykeln i glukoneogenesprocessen, dessutom påskyndar den återhämtning av kroppens energiresurser genom att återställa kroppens lager av glykogen i muskler och lever.

Att bara använda fria former av aminosyror i produkten ökar kraftigt den takt de tas upp i blodet, medan det samtidigt förkortar den minsta tiden från konsumtion av produkten till uppkomsten av dess effekter. Denna process underlättas dessutom genom att produkten är i pulverform, som enkelt kan förberedas till en god dryck som lätt absorberas.

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Olimp Carbonox, 4 kg
Carbonox från Olimp är en unik kolhydratsblandning med energigivande maltodextrin, isoma...
349 kr

Andra köpte även

SOLID BCAA, 300 g
SOLID BCAA är för dig som söker absolut högsta kvalitet och samtidigt vill ha ...
249 kr
SOLID Whey, 750 g
50
Galet pris på kvalitetsprotein från SOLID Nutrition - gäller hela Januari månad!
99 kr 199 kr
SOLID EAA, 300 g
SOLID EAA är produkten för dig som vill ha ett EAA-tillskott av absolut högsta kval...
249 kr
2 x SOLID Nutrition BCAA/EAA, 300 g
50
Spara hela 50% när du köper marknadens godaste BCAA eller EAA!
249 kr 498 kr