Köp Swedish Supplement Watts Up, 60 caps hos | Tillskottsbolage
Swedish Supplement Watts Up, 60 caps i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare (PWO) / PWO (Pre-Workout) hos Tillskottsbolaget (SWEDISH8492)
Swedish Supplement Watts Up, 60 caps

Swedish Supplement Watts Up, 60 caps

Betyg på Swedish Supplement Watts Up, 60 caps i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare (PWO) / PWO (Pre-Workout) hos Tillskottsbolaget
349 kr / 249 kr
Nästa generations prestationshöjande ämne!
Artnr: SWEDISH8492
Antal: 
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

WATTS'UP ®, är ett bioflavonoid komplex naturligt förekommande i citrusfrukter som med ursprung från Spanien.  Den är utformad för att hjälpa både elitidrottare och motionärer att öka sin energikapacitet.  Ämnet har en hög bio-tillgänglig och visar sig vara aktivt och cirkulera i kroppen inom några minuter efter intag.

Det huvudsakliga syftet med WATTS'UP är att naturligt öka kraftutvinningen (arbetsresultat) hos både elit och motions idrottare.  MITOKONDRIERNA ÄR cellernas så kallade kraftstationer. Muskelceller kräver mycket energi, vilket produceras av mitokondrierna, för dagliga aktiviteter och träning. Mitokondrier omvandlar energi som utvinns från maten vi äter till ATP, ”energivaluta” för våra muskler för att sedan användas under aerob och Anaerob träning. Mekanismen kan med hjälp av WattsUp dock bli mer effektiv och därmed öka prestationsförmågan.  Mekanismen bakom effekten minskar det så kallade ”mitokondriella läckaget” vilket gör mer väte tillgänglig för ATP syntes och därmed får idrottaren mer ork. Effekt uppnås redan med en så låg dos som 500mg per dag. 

WATTS'UP ökar effektiviteten i syre användningen dvs mer kraft från samma syremängd vi andas. 

I en dubbelblind, placebokontrollerade klinisk studie på uthållighetsidrottare ökade arbetseffekten, medan VO2 nivåerna stannade konstant.  Mer watt per enhet O2.  motions idrottare ökat sin energinivå med 5% medan "motionären" ökade sin energikapacitet med 7,5%!

 

En randomiserad, dubbelblind studie visade att både kraft och uthållighet var signifikant bättre hos styrketränande idrottare efter en 4-veckorsanvändning av WATTS?UP. I studien ingick 39 idrottare från en mängd sport bakgrunder. Varje idrottsman fick 500 mg WATTS'UP och ombads utföra en rad uppgifter som styrka och uthållighet. Resultaten inkluderar en 4 x ökning i total power output och en ökning på 36% av den maximala kraft jämfört med placebogruppen. 

Kundomdömen

Se fler varor

Swedish Supplements Fucked Up Joker Edition, 300 g
Den efterlängtade uppföljaren på swedish supplements otroligt populära I AM F...
349 kr
Swedish Supplements Fucked Up Intra, 350 g
Fucked Up Intra - designat för att hjälpa dig att ”stanna i zonen” förl...
299 kr
Swedish Supplements MetalShake
Exklusiv och lyxig MetalShake med extra allt!
269 kr
Swedish Supplements Crevolution, 500 g (Cola)
Kvalitativ kreatinblandning med utsökt smak av cola!
299 kr

Andra köpte även

SOLID BCAA, 300 g
60
OBS! Smaken Jordgubbssaft utgår och kostar därför endast 99:-!
fr. 99 kr fr. 249 kr
SOLID Whey, 750 g
NY SMAK: Salted Caramel - det firar vi med 25% rabatt på ALLA smaker!
199 kr
SOLID EAA, 300 g
Essentiella aminosyror av absolut högsta kvalitet - tillverkad av svenska råvaror som de...
249 kr
Optimum Nutrition 100% Whey Gold Standard, 2270 g
20
Världens mest sålda proteinpulver!
fr. 479 kr fr. 599 kr