Swedish Supplements Crevolution, 200 caps | Nyheter |
Swedish Supplements Crevolution, 200 caps i gruppen Kosttillskott / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget (SS901121)
Swedish Supplements Crevolution, 200 caps

Swedish Supplements Crevolution, 200 caps

Betyg på Swedish Supplements Crevolution, 200 caps i gruppen Kosttillskott / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget
349 kr / 175 kr
Crevolution från Swedish Supplements - Med kreatinformerna kreatinmalat och kreatinnitrat vilket ger både en buffring av mjölksyra men även en pumpkänsla. För styrka och explosivitet!
Artnr: SS901121
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

Styrka och explosivitet i kapselform.
Två kreatinformer - kreatinmalat och kreatinnitrat.
"Delayed release"-kapsel säkerställer att kreatinet är intakt innan det löses upp i magen/tarmen.

Kreatinmalatet i Crevolution består av tre kreatinmolekyler och en äppelsyramolekyl. Tillsammans bildar de trikreatin malat. Denna form kan fungera bättre än kreatin monohydrat vid avsaknad av kolhydrater som ofta är fallet under diet. Äppelsyran hjälper till att återanvända mjölksyran och pyruvat i citronsyracykeln varpå mer långvarig energi bildas.

Kreatinnitrat är ett kreatinmonohydrat och har fördelen att minska nedbrytningen av energi i musklerna samtidigt som PH-värdet inte förändras lika snabbt. Med andra ord förskjuts mjölksyratröskeln. Nitratet hjälper också till att ge kroppen en ökad syretillförsel.

Crevolution från Swedish Supplements är världens första kreatinprodukt som ger ett dubbelt skydd av kreatininnehållet dels genom den patenterade "delayed release"- kapseln som inte påverkas av magsyran utan börjar brytas ner först i tarmen. Den unika buffringsformulan cskyddar de verksamma ingredienserna effektivt tills de kan tas upp i blodet.

Crevolution erbjuder dessutom en formula som hjälper kroppen absorbera mer av produkten. Alfa liponsyra tillsammans med Cinnulin och druvkärnsextrakt kan öka insulinkänsligheten vilket positivt påverkar kroppens upptagningsförmåga. Druvkärnsextrakt har även en antioxidativ effekt och hämmar inflammationer.

Crevolution har även en buffring natrium och kalium bikarbonat som hjälper till att neutralisera syra så att kreatinet kan bevaras stabilt för bästa upptag.

Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning. Kreatinet finns naturligt i rött kött och lingon och det tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Enligt EFSA (European Food Safety Authority) kan ett intag av 3 gram kreatin "öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning".

Varubeteckning: Kosttillskott med kreatinmonohydrat och kreatinnitrat i kapselform.

Doseringsinstruktioner: Tag 4 kapslar 2 gånger dagligen.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid kontakta läkare innan du använder produkten.

Kundomdömen

Andra köpte även

FAST ROX Protein Bar, 55 g
Helt fantastiskt god proteinbar från FAST!
25 kr
Pandy Chocolate Coated Peanuts, 80 g
66
Chokladdoppade jordnötter i nyttigare tappning!
- Inget tillsatt socker
- Proteinberikad
-...
10 kr 29 kr
Nocco BCAA, 330 ml
Drycken som tagit hela fitness-sverige med STORM!
25 kr
SOLID Whey, 750 g
35
Vårt mest sålda proteinpulver!
129 kr 199 kr