Köp Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps hos | Tillskot
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!
Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget (SS6754)
Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps

Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps

Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps

Artnr: SS6754
OBS! Bäst Före 12-2021.
Betyg på Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget
349 kr / 99 kr
Betyg på Swedish Supplements Crevolution V2, 150 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinblandningar hos Tillskottsbolaget
Antal: 
Lägg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
OBS! Bäst Före 12-2021.

Se fler varor

Produktinformation

Kreatin är kanske det mest välstuderade ämne vi har som är positivt för styrka och explosivitet vid muskelansträngning.

Kreatinet finns naturligt i rött kött och lingon och det tillför den energi som kroppen behöver för snabb och explosiv muskelaktivitet. Enligt EFSA (European Food Safty Authority) kan ett intag av 3 gram kreatin ”öka den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning”.

Kreatin har visat sig delvis bli förstört vid kontakt med magens sura miljö. Kreatinets förmåga att lösa sig i vatten har också varit föremål för diskussion. Vissa användare har rapporterat att de känt sig uppblåsta i magen samt bundit vatten på ett oönskat sätt därför har genom tiderna olika varianter på kreatin tillskott presenterats och nu är det dags för den fösta buffrade kreatin blandningen som även har ett delayed release system. Crevolution från Swedish Supplements har en unik buffringsformulan ”alkaline system” som effektivt skyddar de verksamma ingredienserna tills de kan tas upp i blodet.

Crevolution kommer bekvämt förpackad i de högdoserade sk. Magnum kapslarna som ger upp till 1,2g verksam substans per kapsel.

Crevolution Magnum innehåller två kreatinformer  – kreatinmalat sedan kreatin pyruvat

Kreatinmalat består av tre kreatinmolekyler och en äppelsyramolekyl. Tillsammans bildar de trikreatin malat. Denna form kan fungera bättre än kreatin monohydrat vid avsaknad av kolhydrater som ofta är fallet under diet. Äppelsyran hjälper till att återanvända mjölksyran och pyruvat i citronsyracykeln varpå mer långvarig energi bildas.

Kreatinpyruvat består av kreatin där man istället för kristalliserat vatten (monohydrat) stabiliserat kreatinet med pyruvat. Denna form tillverkas enligt läkemedelsstandard av ett fåtal råvarutillverkare i världen och ger ett stabilt kreatin med en fettförbrännande egenskap eftersom pyruvat ingår i Crebs cykel och där hjälper till med fettoxidering

I kreatinformulan finner vi ett tredje ämne, Cretinol o fosfat (COP) är mycket likt kreatin i sin kemiska struktur men verkar inte på samma sätt. Både kreatin monohydrat och COP har en guanidingrupp men istället för en carboxylgrupp som kreatinet har finner men en hydroxylgrupp hos COP som hindrar den från att bli omvandlad till inaktivt kreatinin, därför är den stabil i lösning. COP fungerar som en buffer intracellulär nivå vilket hjälper dig att fortsätta att träna trots att pH’t i muskelcellerna sjunker.

Crevolution Magnum erbjuder dessutom en formula som hjälper kroppen absorbera mer av produkten. Alfa liponsyra tillsammans med Cinnulin och druvkärns extrakt kan öka insulinkänsligheten vilket positivt påverkar kroppens upptagningsförmåga. Druvkärnsextrakt har även en antioxidativ effekt och hämmar inflammationer och verkar skyddande på njurarna.

 

Crevolution system    5000mg
Kreatin-Malat
Kreatinol-o-fosfat
kreatin pyruvat
Ab-Zorb system         1000mg
R-ALA
Druvkärnextrakt (95% OPC)
Cinnulin PF®
PH Buffering System  500mg
Natrium bikarbonat (varav natrium 68mg)
Kalium Bikarbonat (varav kalium 97mg)

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500 kr. Handlar du för under 500 kr så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Andra köpte även

Lohilo High-Protein Bar, 55 g
Supergod proteinbar från Lohilo.
25 kr
Lohilo Functional Drink, 330 ml
Lohilo levererar en funktionsdryck som är både smakrik och innehållsrik.
25 kr
Goodlife Proteinbar LOW SUGAR, 50 g
Goodlife Low Sugar är en toppsäljande sensationellt god proteinbar med mindre än 2 ...
19 kr
Redcon1 MRE Bar, 67 g
Redcon1 MRE Bar är en proteinbar utöver det vanliga - gjord på riktiga livsmedel oc...
39 kr
Sportlab PRO 17-Dione, 90 caps
25
Få en torrare och hårdare look med PRO 17-Dione från Sportlab!
299 kr (399 kr)
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.