Om Tillskottsbolaget
Om Tillskottsbolaget
Tillskottsbolaget slog upp portarna för sin webshop våren 2013 med en vision att ändra Sveriges kosttillskottsmarknad. Hos Tillskottsbolaget kan du hitta kosttillskott online från ett flertal kända varumärken. Vare sig du ägnar dig åt styrketräning på hög nivå eller använder kosttillskott som ett hälsosamt komplement i din vardag, så kan vi erbjuda det bästa för dig som fokuserar på hälsa och träning.

Få ut det mesta av din träning med rätt kosttillskott
Vi har ett stort utbud av produkter och tillbehör av hög kvalitet för dig som vill maximera effekterna av din träning, vare sig det handlar om styrketräning eller andra träningsformer. I vårt utbud kan du välja bland olika typer av kosttillskott och hälsotillskott som hjälper din kropp med såväl återhämtning och muskelenergi som med uppbyggnad av nya muskler. Effektivisera din träning och gör den ännu roligare genom att uppnå snabbare resultat. 

Billigt kosttillskott med snabb leverans
Hos oss kan du alltid färvänta dig en snabb och smidig leverans, och om du beställer för mer än 499kr så får du dessutom gratis frakt på din beställning.