Kp Linnex Rub Stift, 50 g hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Valuta :
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Linnex Rub Stift, 50 g i gruppen Trningstillbehr / Liniment hos Tillskottsbolaget (GREATEARTH0010)
Linnex Rub Stift, 50 g

Linnex Rub Stift, 50 g

Linnex Rub Stift, 50 g

Artnr: GREATEARTH0010

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

Betyg p Linnex Rub Stift, 50 g i gruppen Trningstillbehr / Liniment hos Tillskottsbolaget
189 kr
Betyg p Linnex Rub Stift, 50 g i gruppen Trningstillbehr / Liniment hos Tillskottsbolaget
:
: !
:
:
Antal: 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

Produktinformation

Linnex Rub Stift är ett oerhört starkt och effektivt liniment som dessutom är ett av de absolut populäraste linimenten på marknaden.

  • Ökar blodcirkulationen & minskar smärtan
  • Lindrar smärta och värk i muskler
  • Förebygger skador och smärta
  • Mjukar upp musklerna
  • Kladdfritt stift

Vad är Linnex Rub Stift?
Linnex stift är ett mycket effektivt liniment som bland annat kan användas för att förebygga skador och smärta, men även lindra störta och värk i muskler. Du styrker enkelt på det på det berörda området med hjälp av sticket och slipper alltså bli kladdig på händerna! Linnex Rub Stift lindrar inte bara muskel- och ledvärk utan värmer även upp ömma och stela muskler.

När ska man ta Linnex Rub Stift?
Du kan använda Linnex Rub Stift på flera olika sätt och de allra flesta av oss har ett eller flera tillfällen där ett Rub Stift från Linnex hade underlättat! Till exempel kan liniment appliceras i förebyggande syfte, innan fysisk aktivitet, för att öka blodcirkulationen, mjuka upp musklerna och förebygga eventuella skador eller smärta. Du kan applicera Linnex om du har tillfälliga smärtor i muskler och/eller leder, har råkat ut för en muskelsträckning eller överansträngning. Men även du som inte är fysiskt aktiv kan ha hjälp av Linnex Rub Stift för att klara vardagens sysslor. 

Varför Linnex Rub Stift?
Det kanske absolut bästa med Linnex Rub Stift, förutom dess goda effekt på dina muskler och leder, är att det är i stick-form! Liniment finns i form av allt från salva till plåster, men även sticks. Ett stick gör appliceringen både smidig, snabb och kladdfri.
______________________________________

Ingredienser: Petrolatum, paraffin, lanolin, Mentol, Etylsalicylat, Glykolsalicylat, Capsicum Frutescens Resin, Citrus Limon Peel Oil, Kamfer, Lavandula Angustifolia blomolja, Limonene, Citral, Linalool, Geraniol

Användning: Prova först på en liten yta. En till två tunna strykningar på det aktuella området. Behandla högst 2 gånger per dag. Det tar ca 5-15 min för effekt. Effekten ökar med värme och vid rörelse. Områden med tunn hud är extra känsliga.

Information: Endast för utvärtes bruk. Undvik sår, slemhinnor och ögon. Ej för överkänsliga mot Salicylater, gravida, ammande eller barn under 12 år.

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har ngra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Goodlife Proteinbar, 50 g
God proteinbar från Goodlife som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under...
16 kr
Sportlab PRO 17-Dione, 90 caps
25
Få en torrare och hårdare look med PRO 17-Dione från Sportlab!
299 kr (399 kr)
Kp!
Info
Goodlife Proteinbar LOW SUGAR, 50 g
Goodlife Low Sugar är en toppsäljande sensationellt god proteinbar med mindre än 2 ...
19 kr
Monster Energy, 500 ml
Omåttligt populär energidryck innehållandes bland annat koffein, taurin och en rad ...
25 kr
Reign Energy, 500 ml
Reign är en relativt ny funktionsdryck som tagit Sverige med storm! Den är sockerfri, in...
25 kr