Kalorisnla sser och toppings - Kp frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Kalorisnåla såser och toppings

För att gå ned i vikt krävs det att du ligger på ett kalroiunderskott. Det vill säga att du äter mindre än vad du gör av med. Såser och toppings är båda livsmedel som många gånger innehåller väldigt mycket kalorier, och en diet utan det kan upplevas både tråkig och torr… Men med kalorisnåla såser och toppings kan du rädda dina annars kanske ganska torra och ensidiga matlådor. Toppa med en sås med smak av curry på kycklingen till exempel, eller varför inte lite sirap med smak av jordgubb på proteinpannkakorna? Valmöjligheterna och användningsområdena är oändliga. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flera olika kalorisnåla såser och toppings!
Sortera efter
Slender Chef Sser, 350 ml
Lågkalorisåser från Slender Chef som innehåller endast ett fåtal kalorier...
69 kr
PB2 Foods Powdered Peanut Butter, 184 g
PB2 Powdered Peanut Butter är ett jordnötssmör i pulverform som inte bara smakar fa...
99 kr
Callowfit, 300 ml
Kalorisnålt alternativ till ”vanlig” sås! Finns i 10+ smaker, allt från...
79 kr
PB2 Foods Powdered Peanut Butter, 454 g
PB2 Powdered Peanut Butter är ett jordnötssmör i pulverform som inte bara smakar fa...
229 kr
Bodylab Proteinella, 250 g
Bodylab Proteinella är ett unikt pålägg som föryller allt från gröt ...
69 kr
Walden Farms Syrup, 355 ml
Lågkalorisirap från Walden Farms som innehåller nästintill 0 kalorier per serv...
59 kr
Nicks Steviadroppar, 50 ml
Steviadroppar för att söta ditt kaffe, kvarg eller varför inte bakmix med, helt uta...
59 kr
HealthyCo Proteinella, 400 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
69 kr
Nicks Fiber Syrup, 300 g
Fibersirap är ett sockerfritt och kalorisnålt sätt att söta såväl di...
69 kr
HealthyCo Proteinella, 200 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
49 kr
Nicks Use Like Sugar, 300 g
Precis som namnet avslöjar är Nicks Use Like Sugar ett sötningsmedel som både ...
59 kr

Vad ska du äta för att gå ned i vikt?

Att gå ner i vikt, minska fettprocenten, gå på diet eller ”deffa” är något många kämpar med och har som mål. Faktum är att det är en av de absolut vanligaste målsättningarna inom träning och hälsa.
Hur går man ner i vikt då? Jo, din kroppsvikt styrs av hur mycket energi du får i dig via mat och dryck, samt hur mycket energi som går åt till dina dagliga aktiviteter och för att reparera och underhålla din kropp. Denna energin mäts i kalorier. Desto mer kalorier (energi) du stoppar i dig, desto mer måste du också göra av med (förbränna) för att inte gå upp. Det vill säga, är ditt mål att gå ner måste du göra av med mer energi än du stoppar i dig. Detta kan du framförallt göra på två sätt; äta mindre och / eller röra på dig mer.
Grunden för viktnedgång kan låta simpel; ligg på ett kaloriunderskott, det vill säga ät mindre och/eller rör dig mer. Det kan låta supersimpelt men de flesta som påbörjat eller fullföljt en viktminskning vet att det inte alltid är så enkelt som det låter. Utöver hård träning och ren kosthållning kräver det även disciplin, vilja, tid och energi.
Så länge du äter färre kalorier än vad du gör av med på en dag, så går du ner i vikt. Givetvis beror viktnedgång på mer än detta, då till exempel hormoner, stress, sömn osv även spelar in. Vad du äter har mindre betydelse. Men för att underlätta för dig och ge din kropp de bästa förutsättningarna bör du äta såväl hälsosamt som varierat.

Vilken sås har minst kalorier?

Det många upplever som svårt under en diet är just såsen. En sås tillför ju så otroligt mycket till en rätt, och det kan ofta bli ganska så torrt utan.. Något inte alla uppskattar och som kan göra dieten betydligt mycket jobbigare och tråkigare. Men bara de senaste åren har det hänt väldigt mycket och utbudet idag ser helt annorlunda ut än vad det gjorde för bara en kort tid sedan. Det finns ett brett utbud av kalorisnåla såser och toppings med under 200 kcal per 100g, men det finns även de som innehåller mindre än så.
Dessa är alltså oerhört kalorisnåla och finns idag i ett bredare utbud än någonsin tidigare. Två av de populäraste varumärkena är Slender Chef och Walden Farms. Från dessa varumärken hittar du allt från Barbeque och Sweet Chili, till Ceasar dressing och Currysås. Dessa är fria från såväl socker som fett, och innehåller många gånger så lite som 5 kcal per portion.

Hur många kalorier är det i sirap?

Sirap är en populär topping att ha på allt från glass till pannkakor, men även använda i bakning och matlagning. Men vad innehåller sirap egentligen? Jo i 100g sirap hittar vi 312 kalorier, 78g kolhydrater, varav 78g är sockerarter. Nyttigt? Inte så värst.
Gillar du också att toppa pannkakorna med sirap, men vill välja ett hälsosammare alternativ fritt från socker och fett, med minimalt med energi? Då är en kalorisnål sirap för dig. Det finns flera olika smaker och varumärken att välja på! Genom att välja ett nyttigare alternativ gör du såväl dig som din kropp en tjänst.
En sirap är perfekt att exempelvis ha på pannkakorna, såväl till vardags som på helgen! Men de fungerar även utmärkt att addera i smoothies för extra sötma och smak, eller varför inte på glassen en varm sommardag? Bara genom att byta ut en så enkel sak som en sirap kan du spara flera hundra kalorier, kalorier som kan göra stor skillnad för en viktnedgång.

Vilket jordnötssmör innehåller minst kalorier?

Jordnötssmör är ett populärt livsmedel som ofta används som topping på allt från gröt och smoothie till macka och pannkaka. Men det är ju väldigt kaloririkt, något som är perfekt för dig som vill gå upp i vikt, men inte dig som ligger på ett kaloriunderskott.
Då kan ett jordnötssmör i pulverform vara något för dig. De blandar du själv med vatten och innehåller många gånger upp till hela 85% mindre kalorier än det klassiska jordnötssmöret. Genom att använda detta istället för det klassiska kan du alltså njuta av dess goda smak och bra fetter, men utan att tumma på dieten.

Vad kan man använda steviadroppar till?

Steviadroppar är ett naturligt, gott och kalorifritt sätt att smaksätta på. De innehåller ofta varken några kalorier, fetter eller socker, men är fulla av smak och sötma. Detta genom sötning från steviaglykosider. Du droppar enkelt ned några droppar i exempelvis ditt kaffe eller te, bakmix, kvarg eller varför inte mineralvatten. Enklare blir det inte!
Genom att söta med hjälp av steviadroppar istället för exempelvis vanligt vitt socker kan du dels minska ditt dagliga kaloriintag avsevärt, men även få njuta av betydligt godare, sötare såväl drycker som bakverk och mellanmål.

Vad är proteinella?

Proteinella är ett populärt alternativ till det klassiska, kaloririka nougatpålägget. Det är ett nyttigare alternativ som varken innehåller tillsatt socker eller palmolja, och dessutom är berikat med extra protein. Användningsområdena är många, och likaså varumärkena. Idag hittar du det i de flesta butiker och i flera olika smaker, allt från klassikern hasselnöt till vit choklad och salt karamell.
Använd din proteinella på flera sätt. Bre på den på din rostade macka, toppa med den på din risgröt/havregrynsgröt, lägg en klick på pannkakorna eller varför inte tillsammans med lite banan? Möjligheterna är många!
Detta är en utmärkt kalorisnål topping för dig som vill göra mer medvetna val, äta nyttigare och även öka ditt proteinintag. Genom att göra dessa medvetna val av såser och toppings kan du märka stor skillnad såväl på vågen som gymmet.

Varför ska jag välja kalorisnåla såser och toppings?

En hälsosam, sund livsstil och kosthållning mår vi alla bra av. Hur man definierar en hälsosam livsstil är individuellt, men att äta rätt mängd kalorier utefter ens mål är avgörande för att nå dit man vill.
Är ditt mål att gå upp i vikt bör du äta mer kalorier än du gör av med, vill du bibehålla din vikt bör du äta lika många kalorier du gör av med, vill du däremot gå ned i vikt bör du ligga på ett kaloriunderskott.
Oavsett vad ditt mål är kan en kalorisnål sås eller topping vara ett alternativ att rekommendera! Inte nog med att de innehåller begränsat med kalorier så är de även ofta helt utan tillsatt socker, har låg fetthalt och smakar dessutom väldigt gott! Kalorisnåla såser och toppings är för alla, oavsett om du vill begränsa ditt intag av kalorier eller bara njuta av något gott!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se