Nicks - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Nick´s
Nick’s är ett svenskt varumärke som ser glädjen i allt och tycker livet skall vara fyllt av just det; glädje! Med denna grund erbjuder de godsaker som smakar gott, OCH är bra för dig. Nick’s produkter innehåller varken vete, socker eller palmolja, men smakar trots detta fantastiskt! De erbjuder allt från steviadroppar och sirap till ”socker” och andra former av sötningsmedel. Byt ut det klassiska strösockret mot Nick’s välsmakande, hälsosamma, olika sötningsmedel. Du hittar Nick’s hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Nicks Steviadroppar, 50 ml
Steviadroppar för att söta ditt kaffe, kvarg eller varför inte bakmix med, helt uta...
59 kr
Nicks Fiber Syrup, 300 g
Fibersirap är ett sockerfritt och kalorisnålt sätt att söta såväl di...
69 kr
Nicks Use Like Sugar, 300 g
Precis som namnet avslöjar är Nicks Use Like Sugar ett sötningsmedel som både ...
59 kr


Köp Nick´s hos Tillskottsbolaget
Hur grundades Nick’s?

Nick’s grundades när svensken Niclas ”Nick” Luthman, grundare av varumärket, var påväg ner i diket. Inte bokstavligt talat, men inombords. Nick hade värk i kroppen och var påväg att diagnostiseras med diabetes. När Nick tog beslutet att utesluta socker och tomma kolhydrater ur hans kost förbättrades genast både hans värden och mående. Någonstans här växte ett hälsointresse fram hos Nick och han började grotta ned sig i vetenskapen kring ämnet. Någonstans här insåg Nick också vad det var han nu saknade med sina tidigare kostvanor… Han saknade att kunna ta en chokladbit, dricka en läsk eller äta en pasta. Nick blev besatt av tanken på att få äta det han en gång gjort, men ville inte släppa sin nya hälsosamma livsstil. Han insåg då att det borde vara fler än honom som ville äta gott, men också må gott, och idén till Nick’s grundades.

 

Vad har Nick’s för vision?

Nick’s vision och dröm är, och har alltid varit, att ta fram produkter som ger en njutningsfyllt smakupplevelse byggd på ingredienser som gör din kropp glad. Det skall vara kul och gott att äta hälsosamt, absolut inte tråkigt! Nick’s vision är att förändra matvanorna när det kommer till det goda i livet, och ta fram hälsosamma produkter utan såväl socker som tomma kalorier, utan att kompromissa med smak, innehåll eller konsistens.

 

Vilka är de populäraste produkterna från Nick´s?

1. Steviadroppar
Steviadroppar är en form av sötningsmedel som enbart innehåller destillerat vatten, sötningsmedel och C-vitamin. Genom att tillsätta så lite som fem droppar av Nick’s steviadroppar har du sötat din dryck, ditt bakverk, din smoothie etc, helt utan socker och kalorier! De finns i flertalet olika smaker och användningsområdena är många. Droppa ner några steviadroppar i din kvarg, gröt eller kaffe och förberedd dig på en smaksensation. Du hittar Nick’s steviadroppar HÄR.

 

2. Fiber Syrup
Ytterligare en av Nick’s mest populära produkter är deras fiber syrup! Nick’s Fiber Syrup är en sockerfri, palmoljefri och kalorisnål sirap som kan användas direkt på dina pannkakor, men även adderas i både matlagning och bakning. Med denna sirap kan du söta din mat och dina bakverk, utan att påverka ditt blodsocker! Du hittar Nick’s Fiber Syrup HÄR.

 

3. Use Like Sugar

Use Like Sugar är, precis som namnet avslöjar, en produkt som skall användas precis som socker! Det är en revolutionerande sötningsmix som används precis som socker, enda skillnaden är att den inte innehåller något socker utan endast sötningsmedel. Så skippa strösockret i sockerkakan, ersätt med Nick’s Use Like Suger och vips så har du en sockerfri sockerkaka. Du hittar Nick’s Use Like Sugar HÄR.

 

Varför bör jag välja produkter från Nick’s?

Vill du leva ett liv fullt av glädje och godsaker, men vill också stoppa i dig sådant som faktiskt är bra för dig? Då är Nick’s de rätta varumärket för dig! Nick’s tycker det skall vara gott att äta hälsosamt och med hjälp av Nick’s produkter kan du göra just de; leva en hälsosam livsstil, fylld av glädje och gott!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se