Trningshandskar - Kp online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Träningshandskar

Förhårdnader, blåsor och valkar på händerna och speciellt handflatorna är något de flesta inom styrketräning och fitness känner till och/eller har erfarenhet av. För att undvika förhårdnader, blåsor och valkar och skydda händerna finns det en rad olika träningshandskar! Ett par träningshandskar kan underlätta din träning på flera olika sätt, men detta, och att ge dig ett avsevärt bättre grepp, är två av de. Så är du trött på att händerna får ta stryk; testa ett har träningshandskar och känn skillnaden! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flera olika träningshandskar i olika modeller, färger och material!

Sortera efter
Better Bodies Basic Gym Gloves
Basic Gym Gloves är en tränings handske av högsta kvalite som ger dig bra grepp vid...
199 kr
Better Bodies Women's Training Gloves, black/pink
Better Bodies träningshandskar i trendiga färger! Elastisk mesh och vadderad insida!
249 kr
Better Bodies Pro Gym Gloves
Kraftiga träningshandskar med förstärkt handflata och stabilt kardborrefäste!
479 kr
Gorilla Wear Gear Dallas Wrist Wrap Gloves, black
Ergonomiska handskar med stödjande handledslindor för tunga lyft!
349 kr
Better Bodies Womens Training Gloves, black
Better Bodies träningshandskar i trendiga färger! Elastisk mesh och vadderad insida!
249 kr

Vad är träningshandskar?

Precis som namnet utlovar är det handskar anpassade till just träning! De är speciellt utformade för att underlätta din träning och skydda dina händer från oönskade blåsor, förhårdnader och annat. Du tar enkelt på och av de inför varje träningspass eller enskilt set / övning. Majoriteten av modellerna spänner du enkelt med ett kardborrespänne, smidigt och enkelt.
De används av såväl nybörjare på body pump passen till erfarna styrkelyftare i gymmet. Kanske är detta ett träningstillbehör för dig?

Varför träningshandskar?

Det är inte alla som vill använda sig av träningshandskar, då de inte är alla som upplever att händerna slits när de tränar. Men ett par kan gynna dina händer på flera olika sätt! De finns flera olika typer, men de viktigaste är att de alla skyddar dina händer vid träning.
Tack vare att majoriteten av modellerna i vårt sortiment täcker hela handflatan och även en del av handleden och/eller fingrarna hjälper de till att förebygga att du får valkar, förhårdnader eller blåsor. Vill du inte använda ett par av denna anledningen är ännu en anledning att de kan hjälpa dig få bättre grepp! Många övningar på bland annat gymmet involverar ofta olika typer av skivstänger, hantlar eller handtag, redskap som alla kan slita på handflatorna men också vara svåra att få grepp om. Är du exempelvis något svettig eller har dålig greppstyrka, kan du få väldiga problem med greppet och ett par kan underlätta enormt!

Varför ska man ha gymhandskar?

När du skall köpa dina första gymhandskar är det viktigt att du först och främst tänker över syftet med de. Är det att de ska skydda dina händer från valkar, förhårdnader och blåsor? Är det att underlätta vid tunga lyft? Eller är de att ge dig bättre grepp i exempelvis skivstänger och handtag? Beroende på vad ditt syfte är med ditt köp finns det olika modeller. Sedan bör du även tänka på vilket material du föredrar, även färg och storlek.
Den vanligaste anledningen till att investera i just detta träningstillbehör är för att täcka handflatorna, för att hålla de mjuka & fina. Extra vanligt är detta hos nybörjare som dels kanske tycker skivstängerna skaver under övningarna men också ogillar såren & blåsorna de kan efterlämna efter ett tungt pass. Du kanske har ett jobb som kräver hela & mjuka händer, ja då är detta att föredra!
Vanligt är också att välja ett par som har inbyggda handledsstöd. Detta kan vara extra bra för dig som lyfter tungt och vill minska belastningen på dina handleder, samtidigt som du skyddar dina händer & fingrar. Även du som har svaga handleder kan dra nytta av extra support rund leden. Istället för att köpa dessa två tillbehör separat kan du alltså välja en kombinerad variant.

Vilka är de populäraste träningshandskarna?

Det finns otroligt många olika typer av handskar på marknaden idag, allt från olika modeller och sorter till färger och material. De populäraste ur vårt sortiment varierar och det kommer titt som tätt nya såväl varumärken som modeller. Det finns till exempel de som tillverkar extra kraftiga handskar, med förstärkt handflata och / eller sömmar, designade för att hålla länge helt enkelt. Sedan finns det de som är väldigt prisvärda, och mer utav ett budgetalternativ - ett alternativ för dig som vill ha en enklare variant, ska använda de mindre frekvent eller kanske nöjer dig med lite mindre skydd helt enkelt.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se