PWO-Dryck - Kp drycker frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

PWO-Dryck

PWO (Pre-Workout) är ett samlingsnamn på de omåttligt populära kosttillskott vars huvudsakliga syfte är att öka prestationsförmågan under träning, ge motivationen en ordentligt skjuts samt bidra till ökat muskelpump. Tillskottet ifråga finns på marknaden i olika former, vanligast är pulver som du själv blandar med vatten men för dig som vill kunna ta med dig din PWO när du är på språng eller bara vill slippa blanda den själv finns det färdiga drycker! De fungerar på precis samma sätt men är betydligt smidigare att ta med sig. Köp din PWO-dryck hos Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Tyngre PWO, 250 ml
24
NOCCO PWO är ett kosttillskott. En färdiblandad, delikat PWO med vitaminer, mineraler, k...
19 kr (25 kr)
Swedish Supplements Fucked Up RTD, 330 ml
I am f-cked up drink är en kolsyrad funktionsdryck från Swedish Supplements. Lika grym a...
25 kr
Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
24
Fucked Up Joker! Nu i ”Headshot” edition – ger en brutal hästspark av energ...
19 kr (25 kr)
24 x Swedish Supplements Fucked Up RTD Mixflak, 330 ml
34
I am f-cked up drink är en kolsyrad funktionsdryck från Swedish Supplements. Lika grym a...
399 kr (600 kr)
Star Nutrition PWO Shot, 60 ml
24
PWO Shot är ett kosttillskott från Star Nutrition. En tungt laddad och färdigblanda...
19 kr (25 kr)
16 x Swedish Supplements Fucked Up Shot, 100 ml
25
16-pack av Swedish Supplements Fucked Up Shot, ger dig massor med energi i en smidig, färdigd...
300 kr (400 kr)
24 x Tyngre PWO, 250 ml (Sour Apple)
25
Tyngre PWO är ett kosttillskott. En färdiblandad, delikat PWO med vitaminer, mineraler, ...
450 kr (600 kr)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Lemon Lime)
25
PWO Shot är ett kosttillskott från Star Nutrition. En tungt laddad och färdigblanda...
225 kr (300 kr)
12 x Star Nutrition PWO Shot, 60 ml (Tropical)
25
PWO Shot är ett kosttillskott från Star Nutrition. En tungt laddad och färdigblanda...
225 kr (300 kr)

Vad är en PWO-dryck?

Detta är en färdigblandad version av det prestationshöjande kosttillskottet Pre-Workout och fungerar på precis samma sätt. Ingredienserna varierar något mellan de olika produkterna men i stora drag innehåller de flesta koffein, aminosyran beta-alanin och ibland även arginin, kreatin och olika vitaminer. Det primära syftet är likt ett vanligt prestationshöjande kosttillskott att öka prestationsförmågan under träningspasset, helt enkelt att växla upp både vad gäller faktisk muskelkapacitet samt förmågan att hålla fokus. Det senare är helt grundläggande för att du på riktigt ska lyckas ro ett tungt styrkepass i hamn – att din mentala energi är på topp och ditt fokus knivskarpt. Detta kan en PWO-dryck hjälpa dig med tack vare dess välavvägda sammansättning av prestationshöjande ingredienser.

Vad innehåller en PWO-dryck?

Först och främst finns det många ingredienser i dessa, men vissa är mer intressanta än andra när det kommer till specifika syften. Först och främst har vi de två kanske vanligaste ingredienserna; Beta-alanin och koffein. Beta-alanin är en aminosyra som hjälper till att hämma bildandet av mjölksyra i våra muskler. Förutom att öka mjölksyratåligheten och krafterna kan aminosyran orsaka att det kliar och ibland sticker i huden. Viktigt att veta är att detta, trots att det kan kännas obehagligt, inte är farligt och ofta försvinner efter regelbunden användning av beta-alanin. Koffein är den absolut vanligaste ingrediensen i dessa typer av drycker. Det är dessutom världens mest populära stimulantia. Ämnet ökar uthållighetsförmågan och gör att du kan träna hårdare. De flesta innehåller runt 150 - 400 mg. Förutom beta-alanin och koffein är även nitrat samt vitaminer och mineraler vanliga ingredienser i PWO-drycker. Nitrat är ett ämne som finns naturligt i bland annat rödbetor, spenat och ruccola. I denna typen av drycker är nitratet ofta bundet till kreatin i form av kreatin-nitrat. Detta är den ultimata kombon för dig som är ute efter den bästamuskelpumpen. Ämnet är en föregångare till kväveoxid i vår kropp. Det är kväveoxiden som i sin tur vidgar våra blodkärl och ökar syresättningen till våra muskler. Detta leder i sin tur till att de arbetande musklerna får tillgång till mer syre och bidrar till den berömda muskelpumpen. Vitaminer och mineraler fungerar många gånger som till exempel koffein, och har uppiggande effekter, men stör inte sömnen eller pulsen på samma sätt. 

När ska man dricka PWO-dryck?

En PWO-dryck skall drickas innan träningspasset, detta för att kunna träna hårdare och därigenom få ut maximalt av träningspasset även på längre sikt. Att dricka en innan varje träningspass är dock inte att rekommendera då detta försätter kroppen i stress och effekten dessutom till slut kan utebli. Inta dina prestationshöjande drycker istället vid de tillfällen då du känner dig lite småtrött och har som störst behov av en energiboost. Det finns ingenting som säger att dessa är kompatibla endast med styrketräning. Dessa tillskott innehåller ofta ämnen som kan vara gynnsamma även i andra sammanhang, uthållighetsträning i form av löpning är ett bra exempel på detta. Håll särskilt utkik efter koffeinbaserade tillskott om du är ute efter att öka din uthållighet. För dig som upplever att träningen går i stå och har gjort så alldeles för länge kan detta vara lösningen på hur du tar dig ifrån din träningsplatå. Ökad prestation och märkbara resultat är trots allt vad vi alla behöver för att kunna hålla motivationen på önskad nivå.

Vad är dåligt med PWO?

PWO är inte farligt att inta, och alltså inte heller en färdigblandad variant, men man bör vara uppmärksam på ingredienserna och dess eventuella bieffekter. Innan du köper en, bör du alltid läsa igenom innehållsförteckningen på baksidan av burken. Speciellt viktigt är detta vid intag av de som innehåller koffein! De har en rad positiva effekter på vår prestationsförmåga, men vid intag av får stora doser över dagen kan bieffekter så som hjärtklappning, illamående och huvudvärk uppstå. Därför bör du alltid se över mängden koffein i burken samt hålla koll på ditt dagliga intag för att se till att du inte intar en för hög dos. Intas det i en lagom mängd är det helt ofarligt!Var även vaksam på mängden du får i dig av resterande ämnena, speciellt de centralstimulerande, om du kombinerar din dryck med andra tillskott. Vanligt är till exempel att blanda två olika drycker som båda innehåller centralstimulerande ämnen, då bör du se över den sammanlagda mängden du får i dig om du intar båda vid samma tillfälle.

När ska man ta PWO-dryck?

De ska drickas innan träningspasset, detta för att du ska kunna träna hårdare och därigenom få ut maximalt av träningspasset även på längre sikt. Att dricka en innan varje träningspass är dock inte att rekommendera då detta försätter kroppen i stress och effekten dessutom till slut kan utebli. Inta dina prestationshöjande drycker istället vid de tillfällen då du känner dig lite småtrött och har som störst behov av en energiboost.

Det finns ingenting som säger att de är kompatibelt endast med styrketräning. Dessa tillskott innehåller ofta ämnen som kan vara gynnsamma även i andra sammanhang, uthållighetsträning i form av löpning är ett bra exempel på detta. Håll särskilt utkik efter koffeinbaserade tillskott om du är ute efter att öka din uthållighet. För dig som upplever att träningen går i stå och har gjort så alldeles för länge kan detta vara lösningen på hur du tar dig ifrån din träningsplatå. Ökad prestation och märkbara resultat är trots allt vad vi alla behöver för att kunna hålla motivationen på önskad nivå. Testa dig fram och se efter när det passar bäst för just dig att dricka din!

Hur mycket kostar en PWO-dryck?

En PWO-dryck är alltså en färdigblandad dryck som kommer i en flaska eller burk. Storleken varierar och de finns allt från små shots på ca. 60 ml till större burkar på ca. 250 ml. Trots det brukar priset vara ungefär detsamma. Runt 20 - 50kr får du vara beredd att betala för en dryck som lever upp till dina förväntningar och innehåller BRA ämnen som kommer ta ditt träningspass till nästa nivå!

Vissa av de är kolsyrade medan vissa är precis som en blanda pre-workout. Så beroende på vad du föredrar, vad du är beredd och betala och vad du vill få ut av din dryck finns det olika att välja mellan.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se