Kp GDA hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

GDA

GDA är en förkortning för det engelska namnet Glucose Disposal Agent, kosttillskott som alla har till syfte att öka effekten av insulin i kroppen. GDA kan hjälpa dig att kontrollera ditt insulin. Insulin är ett hormon i kroppen som transporterar glykos till både musklerna och fettmassan i kroppen. Ett tillskott av GDA kan alltså både optimera din kropps upptag av näring och blockera glukos från att lagras som fett. GDA kan även hjälpa dig undvika insulinresistens och förbättra din insulinkänslighet! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika GDA-tillskott!
Sortera efter
Trained By JP In-Sure, 60 serv.
In-Sure ger dig GDAn med noga utvalda ingredienser i kliniska doser för optimal effekt.
499 kr
Kp!
Info

Vad står GDA för?

GDA är en förkortning för det engelska namnet Glucose Disposal Agent, kosttillskott som alla har till syfte att öka effekten av insulin i kroppen.

Vad gör GDA?

GDA har, som tidigare nämnt, till syfte att öka effekten av och kontrollera ditt insulin i kroppen. Oavsett vilket mål du har med din träning bör du dra nytta av kraften insulin har. Insulin har en stor påverkan på såväl din kropps upptag av aminosyror som muskelproteinsyntes, och är därmed en nyckel till tillväxt och återhämtning.
Insulin är ett av de mest anabola hormonen som finns i kroppen och har mycket positiva effekter på muskeltillväxt. Insulin styr som tidigare nämnt både användning och lagring av glukos som kommer från kolhydraterna du äter. Glukos lagras som glykogen i antingen muskel- eller levervävnad, eller som fett i fettvävnad. Tack vare ett intag av GDA kan du mer eller mindre påverka var insulinet till en viss grad leder glukosen.
GDA används alltså för att säkerställa att kolhydraterna från kosten lagras som glykogen i muskler snarare än fett. GDA:er drar stor nytta av den kraft som insulin besitter genom att samarbeta med kroppen och optimera dess respons på det naturligt producerade insulinet för en övergripande slankare, mer muskulös och hälsosammare kroppsbyggnad.

Vad är GDA bra för?

Effekten av GDA kan skilja sig något från person till person, men till exempel kan ett tillskott av GDA underlätta för dig som tränar med målet att uppnå en slank, muskulös och hälsosam kropp och fysik! Med hjälp av ett tillskott av GDA kan du främja sin muskeltillväxt och minska din lagring av fett, samtidigt som du maximerar ditt näringsupptag.
GDA kan hjälpa dig undvika insulinresistens och förbättra din insulinkänslighet!

När ska man ta GDA?

Rekommendationen kring när ett tillskott av GDA ska intas kan skilja sig något från tillskott till tillskott. Vanligt är att GDA ska intas i samband med måltider som innehåller extra mycket kolhydrater eller fett, till exempel ”cheatmeals” under en diet. Detta för att maximera näringsupptaget från maten men samtidigt minimera fettinlagringen.
Du kan till exempel även inta ett tillskott av GDA i samband med ditt kolhydratrika pre-workout-mål, Cream of Rice, havregrynsgröt eller liknande. Detta då det kan maximera din muskelpump under träningspasset!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se