Superfoods - Kp superfoods frn tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Superfoods

Superfoods är samlingsnamnet på alla livsmedel, råvaror och kosttillskott som boostar ditt välmående! Några av våra mest välkända är bär, frukt, grönsaker och alger. Samtliga av dessa kan du köpa såväl färskt som torkat, eller pulvriserat om du föredrar det! De alla har optimala näringsmässiga ämnen och kan förbättra din hälsa på mer än ett sätt. Bara genom att tillsätta lite i din morgonsmoothie eller kvällsgröt kan du främja din hälsa och känna dig både friskare och piggare! Köp dina superfoods hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Fairing Daily Greens, 250 g
Daily Greens från Fairing Sports Nutrition är en noga utvald sammansättning av gr&#...
229 kr
Kp!
Info
BioTechUSA Maca, 60 caps
Maca är ett kosttillskott från Biotech USA som innehåller 1 500 mg extrakt frå...
169 kr
Kp!
Info
Trained By JP Veggie-Might, 30 serv.
Veggie-Might är en komplett 3 i 1 produkt, något som gör den både effektiv, en...
339 kr
Trained By JP Superfood Greens, 952 g
Trained by JP Greens Superfood är allt du behöver för att täcka ditt intag av ...
499 kr
Fairing Super Daily Reds, 250 g
Fairings Daily Reds är ett kalorisnålt reds - tillskott i serien Green Line som inneh...
229 kr
Kp!
Info
Revive MD Daily Greens Powder, 30 serv.
Revive MD Daily Greens Powder är ett naturligt kosttillskott designat för att stödj...
599 kr
Supplement Needs Curcumin with Black Pepper Extract, 120 caps
Denna produkt innehåller de finaste råvarorna av kurkumin och svartpepparextrakt. Dessa ...
399 kr
Kp!
Info

Nyhet

Swedish Supplements Super Greens, 250 g
Ge din hälsa och välbefinnande en kraftfull boost med Super Greens, en noga sammansatt b...
269 kr
Supplement Needs Greens+, 30 serv.
Supplements Needs Greens+ är troligtvis marknadens absolut mest väldoserade "greens-blan...
429 kr
Pureness MCT-olja, 500 ml
MCT står för medellånga fettsyror. MCT-Olja från Pureness tillverkas av kokoso...
159 kr
SSN Green+, 210 g
GREEN+ är en unik produkt som är fullproppad med nyttiga grönsaker och fibrer....
249 kr
Aware Nutrition Greens, 250 g
Känner du att du inte får i dig tillräckligt med frukt & grönt? Eller vill...
229 kr
Redcon1 GI Juice, 450 g
20
Frukt, grönsaker och matsmältningsenzymer - något som de allra flesta har brist p&#...
399 kr (499 kr)
SSN Red+, 210 g
RED+ är en unik produkt som är fullproppad med nyttiga bär och frukter.&#...
349 kr
Vitaprana Organic Chlorella, 50 tabs
Ekologisk Chlorella, 250 tabletter är ett kosttillskott från Vitaprana med 100 % chlorel...
189 kr
Kp!
Info
Supplement Needs Liposomal Curcumin with Resveratrol, 180 ml
Kurkumin och resveratrol är två riktigt kratfulla antioxidanter som gör dig absolut...
599 kr

Vad är superfoods?

Superfoods, eller supermat som man ibland säger på svenska, är livsmedel med ett mycket högt näringsinnehåll som kan ge din kropp flera hälsofördelar. I superfoods kan du till exempel hitta vitaminer, mineraler, antioxidanter, polyfenoler, aminosyror och fettsyror som omega 3. Dessa näringsämnen är väldigt viktiga för din kropp, kan avvärja sjukdomar och ge dig ett mer hälsosamt liv.
Med superfoods menar man livsmedel som har ett extra högt näringsinnehåll och som ibland också kan ha positiva effekter på kroppen på en cellulär nivå. De flesta är växtbaserade men även vissa fiskar och en del mejeriprodukter brukar räknas in.
Alla livsmedel som är proppfulla med viktiga näringsämnen som till exempel vitaminer, mineraler, antioxidanter och omega 3 är superfoods. Grönsaker, växter och alger är en grupp, och särskilt gröna grönsaker innehåller ofta många olika näringsämnen. Frukt och bär är en annan grupp, liksom nötter och fröer som har många hälsofördelar med höga halter av bland annat mineraler och fibrer. Nötter innehåller också hälsosamma fetter men de är kaloririka, vilket kan vara en nackdel om du vill gå ner i vikt.
Det finns också vissa fiskar och mejeriprodukter som brukar räknas som speciellt näringsrik mat. Många kan du hitta i din vanliga matbutik och mer exotiska livsmedel kan finnas i hälsokostbutiker eller som kosttillskott.

Vad innehåller superfood?

Livsmedel, råvaror och kosttillskott som har optimala näringsmässiga värden kallas ofta för supermat. Dessa är fyllda med såväl vitaminer och mineraler som antioxidanter, fibrer och omega-3. Alla dessa näringsämnen kan på ett eller flera sätt bidra till att förbättra vår hälsa.
Superfoods kan både vara färska eller torkade råvaror så som bär eller nötter till exempel. Men de kan även vara kosttillskott beståendes av till exempel grönsaker och eller alger och örter, torkade och pulveriserade.

Vad är acai bra för?

Acai är ett bär som är fullt av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Vitaminer och minera-ler har många positiva effekter på kroppen. De underhåller bland annat ben, muskler och hud. De upprätthåller normal syn, hjälper blodet att koagulera och omvandlar kolhydrater, fett och proteiner till energi. De reglerar gener och tillväxt samt stärker immunförsvar och minskar risken för sjukdomar.

Vad är antioxidanter?

Antioxidanter fungerar som kroppens försvar mot bildning och skadeverkan av fria radikaler som bryter ner cellerna. Fria radikaler bildas hela tiden när krop-pen förbrukar syre. Det går alltså inte att undvika dem men antioxidanter stärker ditt im-munförsvar. Vi behöver helt enkelt antioxidanter för att må bra och vi får främst i oss dem när vi äter bär. frukt och grönsaker. Acaibär kan du köpa som kapslar eller i form av pulver.

Vad är gojibär bra för?

Det här lilla bäret är fullt av C-vitaminer, A-vitaminer men är också rikt på järn, zink, fibrer och antioxidanter. Dessutom är de proteinrika. Gojibär har flera goda egenskaper och kan hjälpa kroppen att hålla sig energifylld och stark. Gojibär kan ätas både färska och torkade.

Vad är MCT olja bra för?

MCT-olja är en typ av olja som består av MCT, Medium Chain Triglycerides, och är medel-långa vegetabiliska fettsyror. Oljan framställs främst från kokosolja och palmolja. Till skill-nad från andra fettsyror tas den upp oerhört snabbt i kroppen och används direkt som energi, samtidigt som den stimulerar fettförbränningen. Även idrottare inom uthållig-hetsidrotter kan med fördel använda MCT då de med hjälp av MCT kan spara på glykoge-net i musklerna och öka sin uthållighet!

Vad är curcumin bra för?

Curcumin är en tropisk ört och en av de tre curcuminoiderna som finns i gurkmeja. Curcumin har under flera tusen år använts som naturläkemedel i bland annat Kina och Indien. På senare år har fler och fler studier genomförts på örten och i takt med detta har den även blivit mer och mer populär, framförallt hos hälsomedvetna och hårt tränande. Anledningen till detta är dess hälsoegenskaper. Bland annat kan Curcumin minska träningsvärk, stärka återhämtningen, påskynda ämnesomsättningen och bota diverse sjukdomar. Listan kan göras lång.

Vad är matcha bra för?

Matcha är finmalet grönt te som druckits i Japan i över 1000 år. Likt det klassiska gröna teet innehåller matcha massvis av nyttigheter, faktum är att det innehåller hela hundra gånger fler antioxidanter än det vanliga gröna teet. Likt kaffe är det uppiggande, men med betydligt färre bieffekter än kaffe. Du slipper hjärtklappningen, men får fortfarande mer energi!
Matcha sägs kunna skydda oss mot flertalet olika sjukdomar, där cancer, diabetes och hjärt-kärlsjukdomar är några av de.

Varför ska man dricka Greens?

Grönsaker, alger och örter är alla kända för att innehålla många olika vitaminer och mineraler men även antioxidanter och fibrer. Genom att få i dig flertaket olika exempelvis grönsaker varje dag kan du se till att du får i dig alla vitaminer och antioxidanter du behöver för att må bra.
Men givetvis finns det alternativ som gör det enklare för dig att få i dig att få i dig dessa superfoods. Till exempel finns det Greens som är ett tillskott som innehåller utvalda fruk-ter, grönsaker, blad, alger och örter som alla bidrar till en god hälsa. Tack vare en sådan produkt kan du på ett väldigt enkelt sätt säkerställa ditt intag av grönsaker och frukt, varje dag. Du blandar enkelt ner pulvret i din smoothie eller ett glas med vatten och på en minut har du fått i dig en rad med superfoods, utan större ansträngning!

Hur gör man pulver av bär?

Bär är ett av de kanske absolut mest välkända superfoodsen på marknaden. Många olika typer av bär klassas som extra nyttiga, ett av de är blåbär. Blåbär innehåller mycket vitami-ner, men även fibrer och viktiga antioxidanter. De finns att köpa både färska och tor-kade, men även pulveriserade i form av ett pulver du kan blanda ner i exempelvis smoothies, gröt eller liknande.
Utöver blåbär innehåller även bär så som hallon, jordgubbar, gojibär, vinbär och acaibär flera viktiga näringsämnen som gör att de klassas som superfoods! Det finns tillskott som ger dig nyttigheter från växtriket på ett smidigt och välsmakande sätt, i pulverform. Du blandar enkelt ner pulvret i din smoothie eller ett glas med vatten, blandar och dricker.

Varför är det bra att äta näringsrikt?

Det finns många livsmedel som innehåller bra och viktiga näringsämnen som kroppen behöver och skillnaden mellan dessa och superfoods är att de sistnämnda innehåller många fler näringsämnen av olika slag.
Det är också viktigt att vi får i oss näringsämnen via kosten eftersom kroppen inte kan producera många av dessa själv. Kroppen behöver med andra ord mat fullproppad med viktiga näringsämnen. När du äter en extra näringsrik kost får kroppen en booster som kan ge dig en mycket positiv effekt. Vissa kan kroppen ta till sig snabbt och dessa ger en direkt effekt medan andra fungerar mer långsiktigt.
Du ger kroppen bra förutsättningar för att fungerar optimalt när du får i dig denna typen av livsmedel men det är också viktigt att påpeka att du inte bara ska äta superfoods. För att få i dig allt du behöver ska du äta en varierad och balanserad kost. Det finns ett svenskt uttryck som passar väldigt bra i detta sammanhang och det är: Lagom är bäst.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se