Kp Fadogia Agrestis hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Fadogia Agrestis

Fadogia Agrestis är ett spännande & relativt nytt kosttillskott som bland annat kan främja ditt välmående och höja dina hormoner, men framförallt verka muskelökande. Genom ett dagligt intag av Fadogia Agrestis kan du uppleva en positiv effekt på såväl styrka och muskelmassa som förbättrat mående och förhöjda uppbyggande hormoner. Köp ditt kosttillskott med Fadogia Agrestis hos oss på Tillskottsbolaget!
Sortera efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Fadogia Agrestis, 90 caps
33
Fadogia agrestis-tillskott från SOLID Nutrition med hela 600mg fadogia agrestis per daglig do...
199 kr (299 kr)
Kp!
Info
Sportlab Fadogia Agrestis, 90 caps
17
Fadogia Agrestis är ett kosttillskott som ursprungligen kommer från en buske som frä...
249 kr (299 kr)
Kp!
Info

Vad är Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis är ett kosttillskott som kommer från en kort buskväxt med ursprung i de norra delarna av Afrika, där Nigeria är det land som skördar den absolut största delen. Traditionellt används växten som en afrodisiakumört, detta då den länge sagts kunna lindra erektil dysfunktion. På senare år har växten används som ett kosttillskott världen över & visat sig ha flertalet positiva effekter, framförallt hos män.
Så, i grund och botten är Fadogia Agrestis en växt från Afrika, men idag används den som ett kosttillskott världen över!

Vad gör Fadogia Agrestis?

Denna växt har under årens gång visat sig ha flertalet positiva effekter på människors såväl välbefinnande och libido som prestationsförmåga och muskeluppbyggnad. Speciellt populärt har kosttillskottet blivit hos män, detta då kosttillskottet visats kunna ge ökad libido & välbefinnande hos just män.
Tillskottet kan tas av såväl män som kvinnor men majoriteten av användarna är idag män, detta beror på att det främst rekommenderas till dig som vill öka din produktion av det manliga könshormonet.

Hur fungerar Fadogia Agrestis?

Speciellt känt har Fadogia Agrestis blivit för sitt sätt att såväl stödja som främja din kropps hormonnnivåer. Genom att örten kan efterlikna de luteiniserade hormonerna som signalerar till din kropp att den skall producera manligt könshormon, kan den påverka produktionen. Och genom att påverka kroppens nivåer av de manliga könshormonen kan du ta del av dess positiva effekter på din hälsa & prestationsförmåga.
Stabila nivåer av uppbyggande hormon hos män ger bland annat en känsla av ökat välbefinnande samt libido. Precis som att män som tränar och rör sig mer har en högre libido, kan de som tar Fadogia Agrestis ha en förbättrad sexuell förmåga. Faktum är att studier (genomförda på gnagare) tyder på att detta är en av de mest potenta örterna för att öka din libido.
Ytterligare positiva effekter av växten är den effektiviserade muskelökningen den kan bidra till. Genom att vara fysiskt aktiv och regelbundet inta detta tillskott i samband med en hälsosam livsstil kan du märka av en ökad muskeluppbyggnad.

När ska man ta Fadogia Agrestis?

Fadogia Agrestis rekommenderas främst till män med behov av att stödja och främja hormonnivåerna i kroppen. Det kan till exempel vara att du vill öka din libido och sexuella förmåga, välbefinnande och/eller prestationsförmåga. Det räknas som en testobooster, men skiljer sig något från en del av resterande av produkterna i denna kategori, framför-allt när det kommer till innehållet. Många testoboosters innehåller flertalet olika örter & verksamma ämnen, medan detta endast innehåller Fadogia Agrestis.
Det finns i dagsläget ingen rekommenderad daglig dos av växten, men de flesta produkter rekommenderar cirka 600 milligram per dag. Vanligt är att inta tillskottet i samband med en måltid, en gång om dagen. Rekommenderat är även att använda det i cykler, detta för att få bäst effekt. Eftersom denna växt kan efterlikna de luteiniserade hormonerna som signalerar till din kropp att den skall producera hormon, kan din kropp annars anpassa sig och alltså sänka din naturliga produktion. Cykla därför tillskottet, förslagsvis 4 veckors intag följt av 1 vecka utan.

Är Fadogia Agrestis farligt?

Fadogia Agrestis är ofarligt för vuxna som är friska. Då Fadogia Agrestis är ett relativt nytt kosttillskott på marknaden (inte minst på den svenska marknaden för hälsokost), finns det inte tillräckligt många studier för att avgöra dess säkerhet för individer som har någon form av åkomma. De studier som genomförts har gjorts på djur är begränsade. Rådfråga därför läkare alternativt undvik användning om du till exempel är gravid, ammande eller av annan anledning är extra orolig.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se