Proteindryck - Kp drycker frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Proteindryck

Är ditt mål att bygga muskler är protein av något eller flera slag ett måste. Utan det kan du inte bygga muskler! En proteindryck är en färdigblandad proteinshake som du dricker som den är, utan att tillsätta vatten eller annan vätska som när du blandar en egen shake. De är oerhört smidigt att ha med sig på resande fot och i samband med träning hjälper de dig att återhämta dig snabbare, samt prestera bättre. Givetvis är de även ett perfekt mellanmål när du vill ha något smidigt, proteinrikt och gott! Köp din proteindryck hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Barebells Milkshake, 330 ml
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
25 kr
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Banana)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Strawberry)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Vanilla)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Raspberry)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr
8 x Barebells Milkshake Mixflak, 330 ml
Mixa ett helt flak av denna fylliga, goda och proteinrika milkshake från populära Barebe...
199 kr
8 x Barebells Milkshake, 330 ml (Chocolate)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr
8 Barebells Milkshake, 330 ml (Creamy Pear)
Fyllig, god och proteinrik milkshake från populära Barebells. Fullproppad med protein, f...
199 kr

Vad innehåller en proteindryck?

Ingrediensen som står i fokus i en proteindryck är givetvis protein! Dock kan de innehålla protein från olika källor. De mest förekommande är mjölk och vassle, men det finns även de med protein från ärta och soja. Protein är det näringsämne som mättar mest av alla, och även de som bygger våra muskler. Det gör att dessa drycker både håller dig mätt länge och hjälper dig motstå sötsug och småätande, samtidigt som de underlättar muskeluppbyggnad. Förutom protein innehåller de ofta mjölk och vatten, samt sötningsmedel och ett fåtal andra ingredienser. Majoriteten av alla proteindrycker är dessutom ofta laktosfria och fria från tillsatt socker, något många uppskattar.

Är det bra att dricka proteindryck?

Som tidigare nämnt är protein det näringsämnet som är allra allra viktigast för oss människor när det gäller att såväl bygga som bibehålla muskelmassa, men även när vi pratar om viktnedgång. Det som är så bra med en proteindryck är att de bland annat håller dig mätt länge och även kan påverka sin ämnesomsättning positivt. Detta kan i sin tur resultera i såväl ökad muskelmassa som fettförlust. Det näringsämne som sätter bäst (i förhållande till mängden kalorier) är faktiskt just protein. Genom att äta en kost rik på just detta kan du alltså minska din hungerkänsla och sötsug. Fördelarna är givetvis fler än så. Värt att nämnda är att de är såväl prisvärda och goda som smidiga. Det är enkelt att ta med sig, och även för kroppen att ta upp. Med andra ord ett perfekt mellanmål, post-wokout mål eller kvällsmål.Tränar du med målet att öka i muskelmassa, styrka och/eller volym vet du säkert hur viktigt det är att se till att du får i dig tillräckligt med protein varje dag. Utan de kan din kropp inte bygga muskler och du kan inte nå ditt mål. Givetvis kan du uppnå detta mål genom att äta en bra kost, men i längden kan det bli såväl svårt som tidskrävande, och dyrt. Genom att tillsätta en sådan här dryck mellan till exempel lunchen och middagen, kan du på ett enkelt och smidigt sätt öka intaget. Sen är det ju många gånger väldigt gott också!

Kan man gå ner i vikt med proteindrycker?

Ett vanligt missförstånd kring samtliga kosttillskott med just detta näringsämne är att de endast är till för de som tränar med målet att öka i muskelmassa, volym och styrka. Så är inte fallet! De har flertalet fördelar, även för dig som tränar med målet att gå ner i vikt. Det som är så bra med dessa är att de bland annat håller dig mätt länge och även kan påverka din ämnesomsättning positivt. Detta kan i sin tur resultera i såväl ökad muskelmassa som fettförlust. Det näringsämne som mättar bäst (i förhållande till mängden kalorier) är faktiskt just protein. Så genom att öka intaget kan du alltså minska såväl din hunger som sötsug!Viktigt att komma ihåg är att även fast dessa produkter kan hjälpa dig gå ner i vikt och underlätta resan, så är det inte själva produkten som får dig att gå ned i vikt. För att gå ned i vikt och tona din kropp krävs det att du ligger på ett kaloriunderskott samt får i dig tillräckligt med protein, och det är där dryckerna kommer in i bilden och kan underlätta för dig!

Kan man dricka protein utan att träna?

Ytterligare ett vanligt missförstånd är att du måste träna för att dricka dessa typer av shakes. Sanningen är att det går hur bra som helst att dricka de utan att träna. För att öka i muskelmassa krävs även aktivering av musklerna, men det är ju så mycket mer än ett hjälpmedel för muskeltillväxt. Det är ju även ett gott, kalorisnålt och enkelt sätt att få i sig mellanmålet på, hålla nere kalorierna och dessutom njuta av något gott!

Hur ofta ska man ta en proteindryck?

En proteindryck kan drickas när som helst under dagen! De lämpar sig bland annat perfekt i samband med träning. Vill du ha lite extra energi innan träningspasset samt förbättra din prestation på träningen kan det även vara en bra energikälla en stund innan fysisk aktivitet! Vill du istället påskynda din återhämtning och bygga muskler är efter träningspasset perfekt för att säkerställa muskeluppbyggnad och få en snabb mättnadskänsla.Du kan även ta en som mellanmål mellan måltider för att öka ditt proteinintag men även minska sötsug och småätande som annars många upplever är ett problem och många gånger även orsak till oönskad viktuppgång.

Är det bra att ersätta en måltid med proteindryck?

Nej, att ersätta en måltid med en proteindryck är inte bra. Det är ett tillskott och precis som alla andra tillskott ska det fungera som ett komplement till din kost och aldrig ersätta en måltid. Du behöver få i dig samtliga näringsämnen i en måltid, något du inte får vid intag av detta.Är du ute efter en komplett måltid i pulverform är en måltidsersättare något för dig! De innehåller samtliga näringsämnen, är kalorifattiga och rika på såväl vitaminer som mineraler, samtidigt som de mättar bra!

Vilken proteindryck är bäst?

Vi alla gillar olika, även när det gäller dessa drycker. Det finns ett stort antal proteindrycker ute på marknaden idag. Allt från mjölkbaserade till veganska, de med smak av vanilj och de med choklad, och så vidare. Vissa innehåller mer protein än andra, vissa har tillsatt socker och vissa inte, och så vidare.
Det du kan hålla utkik efter när du väljer din nästa flaska är proteinhalten, sockerhalten, priset, innehållet av vitaminer samt mineraler, och givetvis smaken. Som sagt så finns det en hel uppsjö av olika sorter idag, och det kommer titt som tätt fler, så chansen att du hittar den bästa för dig, dina preferenser och mål är stor!

Artiklar om proteindrycker

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se