Ecdysterone - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Ecdysterone
Ecdysterone är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna i flera djur. Men mest känt är det inom träningsvärlden där det i form av kosttillskott visats kunna öka såväl prestationsförmågan som muskeltillväxten. Genom ett dagligt intag av ecdysterone kan du uppleva en positiv effekt på såväl styrka och muskelmassa som förbättrad återhämtning och minskad träningsvärk.  Köp ecdysterone hos oss på Tillskottsbolaget och ta din träning till nästa nivå!

Sortera efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Ecdysterone - 200 mg, 90 caps
46
Ecdysterone-tillskott från SOLID Nutrition med hela 200mg ecdysterone per kapsel!  Kapsl...
299 kr (549 kr)
Kp!
Info
Sportlab Ecdysterones, 60 tabs
Ecdysterones, 60 caps, är ett kosttillskott från Sportlab. En dagligen servering ger 200...
349 kr
Kp!
Info

Köp Ecdysterone hos Tillskottsbolaget
Vad är ecdysterone?
Ecdysterone, ekdysteron på svenska, är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna i flera djur, framförallt leddjur. Ecdysterone tillhör ecdysteriods (ekdysteroider på svenska), som är en grupp föreningar som alla är strukturerade på någorlunda samma sätt; likt androgener. De är alltså strukturerade på nästan samma sätt som flera manliga könshormoner. Med andra ord kan ecdysterone ha en positiv påverkan på bland annat muskeltillväxten och styrkan. Ecdysteron är ett naturligt och helt lagligt hormon som finns i flera olika tillskott.
 
Vad gör ecdysterone?
Ett intag av ecdysterone i kosttillskott har flertalet fördelar, inte minst för dig som tränar med målet att öka i muskelmassa och/eller styrka. Flertalet studier har gjorts på ecdysterone, där flertalet visat goda resultat. Bland annat har ecdysterone visats kunna ha en positiv påverkan på styrka, muskelmassa och proteinsyntes.
 
I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som intagit ett tillskott av ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen som intog placebo.

Viktigt att notera är att endast ett fåtal studier med ecdysterone gjorts på människor. Först när mer forskning finns på ecdysterones påverkan på människokroppen kan vi dra längre slutsatser om dess effekt etc.
 
När ska man ta ecdysterone?
Ett tillskott av ecdysterone lämpar sig för dig som tränar hårt mot målet att öka i styrka och/eller muskelmassa. Mängden ecdysterone per tablett och även dos skiljer sig något mellan de olika varumärkena, och tillräckligt mycket forskning har inte gjorts för att vi ska kunna rekommendera en optimal dos. Men majoriteten av tillskotten av ecdysterone på marknaden har en rekommenderad daglig dos på runt 200mg ecdysterone!
 
Är ecdysterone dopingklassat?
Ecdysterone är ett av flera ämnen som utreds av WADA och kan i framtiden hamna på WADAs dopinglista. Under 2021 finns det inte på listan men rekommenderas ändå inte för tävlande atleter.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se