Turkesterone - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Turkesterone

Turkesterone är, likt ecdysterone, en ecdysteroid. Det vill säga en hormonell steroid, som finns naturligt i just växter. Till skillnad från syntetiska hormoner orsakar turkesterone inga steroida biverkningar och är givetvis helt laglig. Bland annat kan ett tillskott av turkesterone hjälpa dig öka i muskelmassa, minsta i fettprocent, prestera bättre och återhämta dig snabbare. Med andra ord lämpar det sig väldigt bra för dig som tränar med målet att öka i muskelmassa och minsta i fettprocent! Köp turkesterone hos oss på Tillskottsbolaget och ta din träning till nästa nivå!

Sortera efter
SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone - 333 mg, 90 caps
9
Turkesteron-tillskott från SOLID Nutrition med hela 1000mg turkesteron per daglig dos! 
499 kr (549 kr)
Kp!
Info
Sportlab Turkesterones - 250 mg, 60 caps
40
Turkesteron är en ecdysteroid som finns naturligt i växten Maralrot. 
299 kr (499 kr)
Kp!
Info
Swedish Supplements Turkebolone, 60 caps
Turkebolone är en ecdysteroid som finns naturligt i växten Maralrot. Swedish Supplements...
379 kr
Kp!
Info
Chained Nutrition Turkesterone, 60 caps
Turkesterone är ett kosttillskott med Rhaponticum carthamoides, zink, vitamin B5 och vitamin ...
399 kr
Kp!
Info

Vad är turkesterone?

Turkesterone är, precis som dess ”syskon”-tillskott ecdysterone en ecdysteroid. Vi hittar de bland annat naturligt i växter och svampar, men även leddjur. Hormonet har visats kunna ha flera positiva effekter på såväl djur som människor. Bland annat har turkesterone från växter använts frekvent i bland annat Uzbekistan och Tadzjikistan där dess effekt på allt från muskelstyrka och magsmärtor till skyddande mot hjärtsjukdomar.

 
Köp Turkesterone hos Tillskottsbolaget

Vad gör turkesterone?

Ett tillskott av turkesterone kan ha flertalet positiva effekter, inte minst på dig som tränar med målet att bygga muskler och öka i styrka. Extra vanligt är det hos individer som tävlar inom bodybuilding eller liknande och vill bygga så stor del fettfri muskelmassa som möjligt.

Några av turkesterones positiva effekter är en ökad muskelmassa, uthållighet och styrka, men även påskyndad fettförlust och minskad muskelnedbrytning. Detta är bara några av alla anledningar till att kosttillskottet är så populärt inom kroppsbyggar-branschen där målet är att leverera en hård fysik med stor andel muskler och låg andel fett. Med andra ord kan ett tullskott av turkesterone hjälpa dig öka ditt förhållande mellan muskler och fett.

Ytterligare några fördelar som finns med ett intag av turkesterone är minnesförbättring, förbättrad återhämtning och sömnkvalitet, samt minskad mjölksyra, men även antiinflammatoriska och antioxiderande effekter.

 

När ska man ta turkesterone?

Turkesterone intas ofta i cykler om 8-12 veckor, även fast det inte är ett måste för att få effekt av tillskottet. Tillräckligt med studier har inte gjorts på turkesterone för att en rekommenderad optimal daglig dos kan fastställas, men majoriteten av tillskotten av turkesterone innehåller runt 500mg turkesterone per dos.

 

Är turkesterone dopingklassat?

Turkesterone är ett av flera ämnen som utreds av WADA och kan i framtiden hamna på WADAs dopinglista. Under 2021 finns det inte på listan och är alltså inte dopingklassat!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se