Kp Star Nutrition Turkesterone, 60 caps hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Muskelkning / Turkesterone hos Tillskottsbolaget (STAR78985)
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps
Star Nutrition Turkesterone, 60 caps

Star Nutrition Turkesterone, 60 caps

Artnr: STAR78985
Turkesterone är ett kosttillskott från Star Nutrition. Med turkesteron från maralrot, vitamin B5 för en normal omsättning av steroidhormoner, B6 för hormonaktivitet och zink för testosteronnivåer.
:
: !
:
:
 
Lgg i kundvagnen

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!
Turkesterone är ett kosttillskott från Star Nutrition. Med turkesteron från maralrot, vitamin B5 för en normal omsättning av steroidhormoner, B6 för hormonaktivitet och zink för testosteronnivåer.

Andra kpte ven

Produktinformation

Turkesterone är framtagen för dig som vill ta din träning till nästa nivå. Med ett kvalitativt extrakt av maralrot garanteras ett innehåll av 10 mg turkesteron per daglig dos. I kombination med utvalda vitaminer och mineraler som spelar en central roll för bland annat hormonell aktivitet. Ett tillskott för dig som tränar hårt och dedikerat.  

  • 10 mg turkesteron 
  • Utvalda vitaminer, mineraler 
  • För hormonell aktivitet 
  • För testosteronnivåer 
  • För omsättning av steroidhormoner 
  • Räcker i 30 dagar 

Turkesteron och maralrot 

Turkesteron är en ecdysteroid. Ecdysteroider finns naturligt i flera olika växter, vissa djur och svampar. Turkesteron är kanske den mest kända, omtalade och efterforskade ecdysteroiden som finns just nu och allt fler atleter världen över upptäcker och börja använda den tillsammans med hård och dedikerad träning. 
 
Maralrot är en utmärkt källa till turkesteron men innehållet av turkesteron varierar från planta till planta. Star Nutrition kringgår detta helt genom att använda ett standardiserat extrakt vilket gör att du alltid får en garanterad mängd på 500 mg maralrot varav 10 mg är rent turkesteron per daglig servering.  

Testosteron och muskler 

Testosteron är ett nyckelhormon för att bygga muskler. Kroppen producerar naturligt testosteron varje dag och detta är en process som behöver rätt näringsämnen för att den ska fungera normalt. Turkesterone innehåller därför zink som bidrar till normala testosteronnivåer i blodet och normal fertilitet.  

När ett hormon väl är tillverkat så ska det även både hitta rätt och fungera på tänkt vis. För att detta ska fungera normalt så är vitamin B5 tillsatt då detta vitamin är mycket viktigt för omsättningen av steroidhormoner så som testosteron. Detta kombineras med B6 som bidrar till normal hormonaktivitet. 

Använd i cykler 

En burk Turkesteron ger 60 kapslar och räcker i 30 dagar. En uttänkt mängd då Turkesteron ofta används i cykler på 4 – 8 veckor för att sedan göra ett uppehåll på lika lång tid. Turkesteron används bäst i kombination med ett kaloriöverskott och en dedikerad träningsplan inriktad mot hypertrofi. 

Tas tillsammans med mat 

Turkesteron absorberas bäst i närvaro av andra näringsämnen. Ta därför alltid den dagliga dosen tillsammans med måltid. Vilken måltid du väljer spelar inte så stor roll men många föredrar att använda Turkesteron direkt på morgonen eller med kvällsmålet för att följa kroppens egen hormonella dygnsrytm.  

Antal doser per förpackning: 30 st. 

Rekommenderad daglig dos: Tag 2 kapslar dagligen i samband med måltid. Överskrid ej rekommenderad daglig dos. 

Innehåll: 

2 kapslar 

DRI % * 

 

Extrakt av maralrot 

1 000 mg 

 

- varav Turkesteron 

10 mg 

 

Svartpepparextrakt 

5 mg 

 

Zink 

5 mg 

50 

Vitamin B5 

6 mg 

100 

Vitamin B6 

1,4 mg 

100 

*Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8 400 kJ/2 000 kcal). 

Ingredienser och allergener:  

Extrakt av maralrot (Rhaponticum carthamoides), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), klumpförebyggandemedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), zink (zinkcitrat), pantotensyra (kalcium-d-pantotenat) svartpepparextrakt (Piper nigrum), vitamin B6 (pyridoxinhydroklorid). 

Förvaring:  

Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning. 

Övrig information: 

Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten.

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.

Den hr produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Reign Energy, 500 ml
Reign är en relativt ny funktionsdryck som tagit Sverige med storm! Den är sockerfri, in...
25 kr
SOLID Nutrition BLACK LINE Turkesterone - 333 mg, 90 caps
9
Turkesteron-tillskott från SOLID Nutrition med hela 1000mg turkesteron per daglig dos! 
499 kr (549 kr)
Kp!
Info
Monster Energy, 500 ml
Omåttligt populär energidryck innehållandes bland annat koffein, taurin och en rad ...
fr. 25 kr
JNX Sports The Curse, 250 g
25
The Curse  från JNX Sports är en stark och välkomponerad prestationshöjar...
277 kr (369 kr)
Mutant CreaKong CX8, 249 g
40
CreaKong CX8 är ett kosttillskott från Mutant. Detta är en avancerad form av kreati...
199 kr (329 kr)
Kp!
Info
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se