Glutenfria bars - Kp bars frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Glutenfria bars

Proteinbars, energibars, måltidsersättare, listan kan göras lång. Det finns idag ett oerhört stort utbud av olika bars som såväl kan stilla ditt sötsug som hjälpa dig bygga muskler eller gå ner i vikt. Men är du glutenintolerant, eller av annan anledning föredrar en glutenfri kost, har vi här samlat alla våra glutenfria bars. Vanligt är att glutenfria bars har ett lågt GI samt sockerinnehåll, hög protein- och fiberhalt. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet goda, näringsrika och glutenfria proteinbars!

Sortera efter
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Smakrik och knaprig havregrynsbar utan gluten och med extra tillsatt magnesium samt C-vitamin. L&#...
25 kr

Vilka proteinbars är glutenfria?

Att hitta proteinbars är idag väldigt enkelt. Det räcker att du går in i närmsta matvarubutik eller närlivs så hittar du med största sannolikhet flertalet olika att välja mellan. Är du glutenintolerant däremot, ja då blir det inte riktigt lika enkelt.
Utvecklingen går framåt och det kommer titt som tätt nya glutenfria snacks på marknaden, allt från kex, kakor och choklad, till just bars! Men trots det kan det vara svårt att hitta just proteinbars, för de är fortfarande väldigt få… I matvarubutiken är det nästintill omöjligt att hitta en proteinbar utan vete, men i kosttillskotts- & hälsobutiker är det något enklare.
Oftast är det de som har en grund gjord på antingen ris, nötter eller ägg som är fria från gluten.

Är det bra att äta bars?

Bars är ett nyttigt, gott och smidigt sätt att få i sig snabb energi on the go! De innehåller ofta hög halt protein och är ett perfekt mellanmål mellan måltider, innan eller efter träning. Detta gäller även glutenfria bars! Det man ska hålla koll på är sockerhalten. I många är den relativt låg, men i många är den till och med högre än proteinhalten…
Vad gäller de bra glutenfria barsen har de ofta ett lågt GI värde, en hög proteinhalt och innehåller många gånger även mycket fibrer. Med andra ord är det ett utmärkt glutenfritt snacks för dig som vill stilla ditt sötsug men också bygga muskler och hålla en hälsosam kost.
Så se upp för sockerbomber till glutenfria bars och håll dig till rekommendationerna kring hur många du kan äta per dag!
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se