Enervit - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Enervit

Enervit är i grunden ett Italienskt varumärke som grundades redan på 1900-talet. I början på 2000-talet kom varumärke till Sverige och idag är det ett av de ledande varumärkena inom kategorin energitillskott. Med visionen att vara det ledande varumärket och självklara valet inom energitillskott har de tagit fram svårslagna produkter lämpade för både motionärer och elitidrottare inom sporter så som löpning, triathlon och skidåkning. De har ett komplett sortiment med produkter som du kan använda såväl innan eller under som efter fysisk aktivitet. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av produkter från Enervit!
Sortera efter
Enervit Carbo Tablets, 12 st
Enervit Carbo Tablets är energitabletter baserade på kolhydrater och vitaminer.
59 kr
Kp!
Info
Enervit Sport Gel, 25 ml
Enervit energigels är komprimerad energi i en liten tub, perfekt energipåfyllning under ...
35 kr
Enervit Isotonic Drink, 420 g
Enervit Isotonic Drink är en effektiv och välsmakande pulvermix, speciellt framtagen f&#...
139 kr
Enervit Liquid Gel, 60 ml
Högkoncentrerad, flytande energibomb som innehåller en optimal mix av kolhydrater (malto...
39 kr
Enervit Recovery Drink, 400 g
Kolhydratsformula från Enervit med rikligt innehåll av kolhydrater, BCAA, vitaminer och ...
199 kr
Enervit Power Crunchy Bar, 40 g
Smakrik och knaprig havregrynsbar utan gluten och med extra tillsatt magnesium samt C-vitamin. L&#...
25 kr
Enervit Liquid Gel Competition, 60 ml
Enervit Sport Liquid Gel Competition är en energi-gel baserad på kolhydrater avsedd f...
39 kr
Enervit Isotonic Gel, 60 ml
Enervit Sport Isotonic Gel ger dig extra energi i form av kolhydrater vid långvarig anstr...
29 kr
Enervit Isocarb 2:1, 650 g
Enervit Isocarb 2:1 är en sportdryck i pulverform som ger dig energi i form av kolhydrater, p...
199 kr
Enervit Performance Bar, 2 x 30 g
Enervit Performance Bar är en energibar som är användbar vid intensiv muskulär...
25 kr


Köp Enervit hos TillskottsbolagetVar, när och hur grundades Enervit?

Enervit grundades i Italien i början av 1970-taket och har sedan dess utvecklat, tillverkat och sålt produkter inom energitillskott till såväl motionärer som elitidrottare. De beskriver sin historia med följande ord; Every experience is an extraordinary adventure, and behind every adventure is the passion of a family that has its heart in the past and its eyes on the future. These are the major milestones in our history.


Än idag produceras produkterna i Italien, men år 2002 kom varumärket även till Sverige! Sedan dess har Enervit varit det självklara valet för oerhört många atleter runt om i världen.

 

Vad står Enervit för?

Namnet Enervit kom grundaren Paolo Sorbini på. Hans vision med varumärket var att ta fram en serie produkter tillägnade de som lever ett aktivt liv fyllt av sport. En vision han ville få in i namnet. Han kom då på namnet Enervit, en kombination av energi och liv.

Vad är Enervits vision?

Enervits vision är väldigt tydlig; de vill vara, och förbli, det självklara valet inom energitillskott och sportnäring. De vill erbjuda näringsrika produkter och kosttillskott som tillgodoser de specifika behoven som aktiva motionärer och tävlande atleter har. De vill att deras hårda jobb, stora lärdomar och otroliga energi och glädje ska speglas i deras produkter. De ska inte bara göra vad de utlovar, de ska även smaka gott och göra gott.

 

Enervit vill hjälpa till. Inspirera och motivera. Bidra med energi och utveckla atleter. De har under årens gång utvecklat ett stort team med atleter som vunnit både världsmästerskap och olympiska spel.

Vilka är de populäraste produkterna från Enervit?

Enervit har många populära produkter och de kommer med jämna mellanrum nya både smaker och produkter. Men det finns några produkter som sticker ut lite extra från mängden.

  1. Enervit Liquid Gel Competition
    En av de absolut mest populära produkterna från Enervit är deras Liquid Gel Competition. Det är en produkt som är baserad på klhydrater, avsedd för intensiv och långvarig ansträngning. Till exempel längre tävlingar, så som triathlon eller maraton. Den innehåller även koffein, hela 42mg/100ml. Perfekt för långa tävlingar och träningspass! Du hittar Enervit Liquid Gel Competition HÄR.

  2. Enervit Performance Bar
    Ytterligare en av Enervits populäraste produkter är deras Performance Bar. Det är en energibar som bland annat innehåller vitamin B1- och B6, samt vitamin C. Dessa vitaminer bidrar till normal energiomsättning men även till att minska trötthet och utmattning. Perfekt vid styrketräning men även konditionsträning. Den innehåller både kolhydrater och protein! Du hittar Enervit Performance Bar HÄR.

  3. Enervit Recovery Drink
    Recovery Drink från Enervit är en komplett återhämtningsdryck som innehåller både kolhydrater och BCAA, men även vitaminer och mineraler! Genom att dricka denna återhämtningsdryck direkt efter du ansträngt din kropp maximalt bidrar du till att musklerna återställs och muskeltröttheten minskas. Aminosyrorna i produkten bidrar till muskeluppbyggnad och bidrar även de till musklernas återhämtning. En perfekt produkt att inta efter ansträngande träningspass och tävlingar! Du hittar Enervit Recovery Drink HÄR.

 

Varför bör jag välja produkter från Enervit?

Har du en aktiv livsstil, vill ta din träning till nästa nivå och kanske till och med tävlar inom exempelvis triathlon, cykling eller skidåkning? Då är Enervit ett varumärke med produkter för dig. En av de främsta anledningarna till att du bör välja Enervit framför konkurrerande varumärken är dess långa erfarenhet, stora kunskap och breda utbud. De har varit aktiva i branschen mer eller mindre sedan start och vet precis vad du som atlet vill ha, behöver och förtjänar.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se