Magazine
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Tillskottsbolaget Magazine

Den stora guiden om kolhydrater

Den stora guiden om kolhydrater

Frukt, godis, pasta; tre kolhydratrika livsmedel som alla ger oss energi. Att kolhydrater ger oss energi och finns i det mesta vi äter är något de allra flesta av oss vet om. Vi äter havregryn i frukostgröten, dricker maltodextrin innan löpningen och äter smågodis efter middagen. Men vad är det egentligen vi stoppar i oss? Vad är kolhydrater, egentligen? I denna artikel besvaras bland annat just den frågan men även frågorna; vad är skillnaden på snabba och långsamma kolhydrater?, Vilka kolhydrater bör man ta innan träning? och Går man upp i vikt av att äta kolhydrater?

Den stora guiden om viktminskning

Den stora guiden om viktminskning

Att gå ner i vikt, bränna fett och komma i mindre storlekar på kläder är mångas mål med träningen. En viktresa kräver både tålamod, tid och disciplin, men med rätt metod och hjälpmedel kan du bli av med dedär extra kilona en gång för alla! I denna guide kommer vi guidea dig inom viktminskning och allt därtill. Frågor så som Hur går man ner i vikt snabbt?, Vilka kosttillskott ska jag ta för att gå ner i vikt och Vad ska man äta för att gå ner i vikt? besvaras.

Den stora guiden om proteinpulver

Den stora guiden om proteinpulver

Protein är ett näringsämne som inte bara håller dig mätt och optimerar din ämnes-omsättning, det är även det viktigaste näringsämnet för dig som vill bygga muskler eller gå ned i vikt. Du finner det i livsmedel så som kyckling, fisk och baljväxter, men även proteinpulver. Proteinpulver är inte bara det mest använda kosttillskottet på marknaden, utan även ett av de mest omtalade. Frågorna kring proteinpulver, dess innehåll och påverkan på vår kropp är många; Varför ska man ta proteinpulver? Är proteinpulver farligt? Måste man dricka proteinpulver? I denna guide hittar du svaren på dessa frågor, och många många fler.

Den stora guiden om mineraler

Den stora guiden om mineraler

Att vår kropp behöver vitaminer och mineraler för att fungera, ja det vet de allra flesta om. Men vilka mineraler finns det egentligen? Måste man ta kosttillskott av Magne-sium? Och vilken funktion har egentligen de olika mineralerna i vår kropp? I denna stora mineral-guide får du lära dig om alla livsnödvändiga mineraler, varför de är så viktiga och i vilka livsmedel de finns, samt vilken mängd du bör få i dig varje dag.

Den stora guiden om PWO

Den stora guiden om PWO

PWO står för Pre Workout och är ett samlingsnamn på de oerhört populära prestat-ionshöjande kosttillskotten som intas innan träning. Oavsett träningsform och mål kan en PWO få dig att prestera bättre! Den ger dig bättre fokus, ökad muskelpump, mer energi och förbättrad uthållighet. Men frågorna kring PWO är många, och därför kommer vi i denna stora guide guida dig rätt i den stora PWO-djungeln och svara på frågor så som; Vad gör PWO?, Är PWO farligt? och Vad ska en PWO innehålla?

Den stora guiden om gainers

Den stora guiden om gainers

Gainers, mass eller muskelbyggande gainers; populärt kosttillskott har många namn. En gainer är ett näringsrikt kosttillskott med högt energiinnehåll, som främst är fram-tagna för de som har svårt att gå upp i vikt, vill öka i muskelmassa och maximera sin återhämtning. I denna guide svarar vi på de vanligaste frågorna kring gainers, vad de är bra för, när de bör intas och vad de kan ha för effekt på kroppen!

Den stora guiden om vitaminer

Den stora guiden om vitaminer

C-vitamin skall skydda oss från förkylningar, D-vitamin ska hålla oss pigga under vin-terhalvåret och B-vitamin är ett måste för vegetarianer och veganer. En rad påståen-den som alla reds ut i denna guide. I denna stora vitamin-guide får du lära dig om alla våra 13 livsnödvändiga vitaminer, varför de är så viktiga och i vilka livsmedel de finns, samt vilken mängd du bör få i dig varje dag.

Den stora guiden om aminosyror

Den stora guiden om aminosyror

Att våra muskler är uppbyggda av protein är ett känt faktum för de flesta. Men visste du att proteinet i sin tur består av aminosyror som tillsammans sammankopplar i långa kedjor och ger proteinet dess egenskaper? Aminosyror finns i flertalet protein-rika livsmedel, men även i BCAA, EAA och flera andra kosttillskott. I denna guide om aminosyror får du svar på frågor så som; Vad är skillnaden på EAA och BCAA? Vilka aminosyror främjar fettförbränning? Och, Vad är egentligen aminosyror?

Köp nu. Betala senare med Klarna.