Magazine
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Tillskottsbolaget Magazine

Här hittar du en uppsjö av inspirerande, informativa och intressanta artiklar om allt från komplexa kosttillskott och enskilda ämnen till träningsupplägg och övningar. Varje vecka uppdaterar vi med nya givande artiklar för att svara på alla dina frågor och ge dig så mycket kunskap som möjligt kring träning och hälsa!

Måltidsersättare - hiss eller diss?

Måltidsersättare - hiss eller diss?

Ett av de kanske allra mest omtalade kosttillskotten i samband med viktnedgång är måltidsersättare. En måltidsersättare kan hjälpa dig som vill kickstarta en viktnedgång, upprätthålla goda resultat i mitten av en diet eller bryta ohälsosamma matbeteenden. I denna artikel kikar vi närmre på måltidsersättare, vad de innehåller och hur de kan vara ett bra kosttillskott vid en viktminskning. Vi svarar även på frågor så som Hur ofta kan man ta måltidsersättare, Hur mycket kan man gå ner i vikt med måltidsersättare? och Är måltidsersättare farligt?

Så kan karnitin hjälpa dig vid viktminskning

Så kan karnitin hjälpa dig vid viktminskning

Karnitin är en icke-essentiell aminosyra som främst är känd för sina fettförbrännande egenskaper. Den syntetiseras naturligt i vår kropp men finns även i form av kosttillskott, i både piller, pulver och i flytande form. I denna artikel kollar vi närmre på karnitin, om det finns några biverkningar av att ta en tillskott av karnitin samt hur karnitin kan effektivisera din fettförbränning och viktminskning. Vi svarar även på frågor så som Vad är skillnaden mellan karnitin, L-karnitin och ALC?, Finns karnitin i mat? och vilken form av karnitin är bäst?

Så kan GABA lindra stress, ångest & oro

Så kan GABA lindra stress, ångest & oro

Ett tillskott som verkligen fått uppsving de senaste åren är aminosyran GABA. GABA har visat sig kunna lindra känslor av ångest, stress och oro, men även minska kramper, stimulera kroppens naturliga tillväxthormon och inte minst; förbättra vår sömnkvalitet! Men Vad är egentligen GABA?, Hur fungerar GABA? och Hur kan GABA effektivisera vår träning? Detta och mycket mer får du svar på i denna artikel där vi går igenom allt du undrar om GABA!

Vad är egentligen N-acetylcystein (NAC)?

Vad är egentligen N-acetylcystein (NAC)?

NAC - ett av de kanske absolut mest omtalade kosttillskotten just nu. Detta beror framförallt på dess unika egenskaper att kunna optimera vår återhämtning, avgifta vår kropp och främja ett hälsosamt åldrande. NAC påstår även kunna ha en positiv påverkan på personer med MS samt Parkinsons sjukdom. Men Hur fungerar NAC?, Vad är det egentligen bra för? och Är NAC farligt? Dessa frågorna, och många fler, besvaras utförligt i denna artikel.

Därför är Magnesium vår viktigaste mineral

Därför är Magnesium vår viktigaste mineral

Magnesium är ett mineral som styr flertalet livsviktiga processer i vår kropp. Faktum är att magnesium är vår absolut viktigaste mineral. Det påverkar vår kropps upptag av näring i maten vi äter och behövs för såväl hjärta och hjärna som skelett och muskler. Listan på hur viktig magnesium är för oss kan göras lång. I denna artikel kommer vi svara på alla frågor du kan tänkas ha kring magnesium. Frågor så som Varför ska man äta ett tillskott av magnesium?, Är magnesium bra när man tränar? och När är det bäst att ta magnesium? besvaras.

Därför är CLA populärt i samband med viktnedgång

Därför är CLA populärt i samband med viktnedgång

Det är inte helt ovanligt att CLA nämns i samband med viktnedgång, fettförbränning och diet. Men vad är CLA? CLA är en fettsyra som på grund av sina unika egenskaper är väldigt populärt vid viktminskning och diet. Detta trots att det ju faktiskt är ett fettsyra. I denna artikel går vi djupt in på CLA och dess egenskaper, varför det är ett så populärt tillskott vid viktminskning och hur en fettsyra faktiskt kan bidra till minskad fettprocent. Bland annat besvaras frågorna; Vad är CLA?, Hur mycket CLA ska man ta vid diet? och Främjar CLA muskeltillväxt?

Överlev vintern med vitamin C

Överlev vintern med vitamin C

Ända sedan vi var små har vi fått höra att det är bra för vår kropp att äta en apelsin varje dag, att bara en liten bit av en paprika räcker för att täcka dagsbehovet av C-vitamin och att är det något som är bra vid förkylning så är det C-vitamin! Men Vad är egentligen C-vitamin?, Varför behöver vi det? och Kan det hjälpa oss hålla oss friska i vinter? Dessa frågorna, och många fler därtill, besvaras i denna artikel där vi går in på djupet på C-vitamin och dess egenskaper.

10 anledningar att ta Ashwagandha

10 anledningar att ta Ashwagandha

Ashwagandha har använts inom den indiska läkekonsten i tusentals år, men det är först nu på senare år det blossat upp rejält i hälsokost-världen. Det lindrar stress, oro och ångest, ökar din muskelmassa, styrka och kondition samt höjer dina testosteron-nivåer, sänker dina blodsockernivåer och minskar oxidativ stress. I denna artikel för-klarar vi vad ashwagandha är, vad du bör tänka på när du tar ashwagandha och ger dig 10 anledningar till att testa ett tillskott av ashwagandha!

Därför borde du träna HIIT

Därför borde du träna HIIT

Är du också en person som gillar HIIT? Eller är du nyfiken på var träningsformen innebär? HIIT en träningsform där du presterar det maximala av din kropp, det är en träningsform som går snabbt och en träningsform som är väldigt effektiv. HIIT förbränner mer fett än någon annan träning såväl under som efter passet. Det tar även längre tid för kroppen att återhämta sig efter ett HIIT pass än efter ett exempelvis vanligt löp pass och därför ökar även din fettförbränningen efter träningen. I denna artikel får du bland annat svar på frågorna; Vad är HIIT?, Varför borde jag träna HIIT? och Vad finns det för fördelar med HIIT?

Så boostar du din explosivitet

Så boostar du din explosivitet

Du kanske vill springa snabbare, hoppa högre eller kunna ta mer vikt i din styrketräning. Explosiv träning är ett begrepp som används i stort sett alla idrottssammanhang och det är just explosiv träning som gör det där lilla extra för din träning. Men explosiv träning är inte bara för en idrottare utan också för motionärer. Tex om olyckan är framme, du måste reagera snabbt och använda dina fysiska krafter för att ?hoppa över något som är skadligt? eller liknande. Vid ett sånt tillfälle är explosivitet superviktigt! Explosivitet är bra för alla. I den här artikeln kommer du få lära dig vad explosiv träning innebär och hur du boostar den på bästa sätt.

Den stora guiden om kreatin

Den stora guiden om kreatin

Kreatin är ett av de populäraste och absolut mest omtalade kosttillskotten på marknaden. Redan under 18- och 1900 talen var kreatin ett omtalat ämne. Teorier presenterades, studier genomfördes och resultat redovisades. Idag, över 100 år senare, är kreatin fortfarande ett av de mest omtalade kosttillskotten på marknaden och än idag genomförs det nya studier som bevisar kreatinets effekt på våra kroppar. I denna guide kommer vi guidea dig i den stora kreatin-djungeln och svara på alla frågor du kan tänkas ha om kreatin och allt där till. Frågor så som Är kreatin dopingklassat?, Vilka olika sorts kreatin finns det? och Är det farligt att ta kreatin? besvaras.

Varför stelnar pre-workouts?

Varför stelnar pre-workouts?

En fråga många ställer sig är varför deras pre-workout har klumpat ihop sig, hur man kan förhindra att det ska ske och kanske viktigast av allt; om en klumpig pre-workout är säker att använda och fortfarande har full effekt? I denna artikel förklarar vi hur det kommer sig att det inte är helt ovanligt att pre-workout tillskott i pulverform klumpar ihop sig, vi ger även lite tips på hur man kan förhindra det och förklarar att en något stelnad pre-workout går utmärkt att använda, trots att den är lite klumpig.

Isolat VS Koncentrat

Isolat VS Koncentrat

Proteinpulver, vassle, whey, vassleproteinisolat eller vassleproteinkoncentrat, en populär produkt som har många namn. Att vassleprotein finns i majoriteten av alla proteinpulver vet kanske de flesta om, men vad är egentligen skillnaden på isolat och koncentrat? I denna artikel reder vi ut skillnaderna mellan isolat och koncentrat och tittar närmare på både likheter och skillnader. Du får även svar på frågorna; Hur mycket protein innehåller isolat?, Varför är koncentrat billigare än isolat? och Ska jag ta isolat för att gå ned i vikt?

Den stora guiden om kolhydrater

Den stora guiden om kolhydrater

Frukt, godis, pasta; tre kolhydratrika livsmedel som alla ger oss energi. Att kolhydrater ger oss energi och finns i det mesta vi äter är något de allra flesta av oss vet om. Vi äter havregryn i frukostgröten, dricker maltodextrin innan löpningen och äter smågodis efter middagen. Men vad är det egentligen vi stoppar i oss? Vad är kolhydrater, egentligen? I denna artikel besvaras bland annat just den frågan men även frågorna; vad är skillnaden på snabba och långsamma kolhydrater?, Vilka kolhydrater bör man ta innan träning? och Går man upp i vikt av att äta kolhydrater?

Den stora guiden om viktminskning

Den stora guiden om viktminskning

Att gå ner i vikt, bränna fett och komma i mindre storlekar på kläder är mångas mål med träningen. En viktresa kräver både tålamod, tid och disciplin, men med rätt metod och hjälpmedel kan du bli av med dedär extra kilona en gång för alla! I denna guide kommer vi guidea dig inom viktminskning och allt därtill. Frågor så som Hur går man ner i vikt snabbt?, Vilka kosttillskott ska jag ta för att gå ner i vikt och Vad ska man äta för att gå ner i vikt? besvaras.

Den stora guiden om proteinpulver

Den stora guiden om proteinpulver

Protein är ett näringsämne som inte bara håller dig mätt och optimerar din ämnes-omsättning, det är även det viktigaste näringsämnet för dig som vill bygga muskler eller gå ned i vikt. Du finner det i livsmedel så som kyckling, fisk och baljväxter, men även proteinpulver. Proteinpulver är inte bara det mest använda kosttillskottet på marknaden, utan även ett av de mest omtalade. Frågorna kring proteinpulver, dess innehåll och påverkan på vår kropp är många; Varför ska man ta proteinpulver? Är proteinpulver farligt? Måste man dricka proteinpulver? I denna guide hittar du svaren på dessa frågor, och många många fler.

Den stora guiden om mineraler

Den stora guiden om mineraler

Att vår kropp behöver vitaminer och mineraler för att fungera, ja det vet de allra flesta om. Men vilka mineraler finns det egentligen? Måste man ta kosttillskott av Magne-sium? Och vilken funktion har egentligen de olika mineralerna i vår kropp? I denna stora mineral-guide får du lära dig om alla livsnödvändiga mineraler, varför de är så viktiga och i vilka livsmedel de finns, samt vilken mängd du bör få i dig varje dag.

Den stora guiden om PWO

Den stora guiden om PWO

PWO står för Pre Workout och är ett samlingsnamn på de oerhört populära prestat-ionshöjande kosttillskotten som intas innan träning. Oavsett träningsform och mål kan en PWO få dig att prestera bättre! Den ger dig bättre fokus, ökad muskelpump, mer energi och förbättrad uthållighet. Men frågorna kring PWO är många, och därför kommer vi i denna stora guide guida dig rätt i den stora PWO-djungeln och svara på frågor så som; Vad gör PWO?, Är PWO farligt? och Vad ska en PWO innehålla?

Den stora guiden om gainers

Den stora guiden om gainers

Gainers, mass eller muskelbyggande gainers; populärt kosttillskott har många namn. En gainer är ett näringsrikt kosttillskott med högt energiinnehåll, som främst är fram-tagna för de som har svårt att gå upp i vikt, vill öka i muskelmassa och maximera sin återhämtning. I denna guide svarar vi på de vanligaste frågorna kring gainers, vad de är bra för, när de bör intas och vad de kan ha för effekt på kroppen!

Den stora guiden om vitaminer

Den stora guiden om vitaminer

C-vitamin skall skydda oss från förkylningar, D-vitamin ska hålla oss pigga under vin-terhalvåret och B-vitamin är ett måste för vegetarianer och veganer. En rad påståen-den som alla reds ut i denna guide. I denna stora vitamin-guide får du lära dig om alla våra 13 livsnödvändiga vitaminer, varför de är så viktiga och i vilka livsmedel de finns, samt vilken mängd du bör få i dig varje dag.

Den stora guiden om aminosyror

Den stora guiden om aminosyror

Att våra muskler är uppbyggda av protein är ett känt faktum för de flesta. Men visste du att proteinet i sin tur består av aminosyror som tillsammans sammankopplar i långa kedjor och ger proteinet dess egenskaper? Aminosyror finns i flertalet protein-rika livsmedel, men även i BCAA, EAA och flera andra kosttillskott. I denna guide om aminosyror får du svar på frågor så som; Vad är skillnaden på EAA och BCAA? Vilka aminosyror främjar fettförbränning? Och, Vad är egentligen aminosyror?

Köp nu. Betala senare med Klarna.