Trningsklder - Kp snygga gymklder frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Träningskläder

Snygga, bekväma och väl genomtänkta träningskläder är väsentligt för att kunna träna hårt men också en stor motivationskälla för många! Vem vill inte känna sig bekväm på gymmet? Bara att införskaffa en ny, snygg tränings t-shirt eller nya sköna shorts kan få motivationen att sticka i höjden. Vare sig om du utövar kampsport, crossfit, fitness eller någon annan sport har vi träningskläder som hjälper dig prestera på topp och ta din träning till nästa nivå! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du träningskläder från flera olika varumärken, i olika modeller och till riktigt bra priser.
Sortera efter
GASP Crew Socks, 3-pack, White
30
GASP Crew Socks kombinerar stil och komfort med sin mjuka och stretchiga bomullsblandning och disk...
160 kr (229 kr)
Better Bodies Crew Socks 3-pack, White
30
Dessa mjuka strumpor från Better Bodies är den perfekta accessoaren till din tränin...
160 kr (229 kr)
Tillskottsbolaget Zip Hoodie, black
Nyhet!
Tillskottsbolaget Zip Hoodie är är en klassisk Zip hoodie framtagen tillsammans ...
499 kr
Tillskottsbolaget Oversized Tee, black
NYHET!
Tillskottsbolaget Oversized Tee är en t-shirt i oversize modell framtagen tillsammans...
299 kr
SOLID Nutrition Oversized Tee, black
NYHET!
SOLID Nutrition Oversized Tee är en t-shirt i oversize modell framtagen tillsammans m...
299 kr
SOLID Nutrition Hoodie, black
Nyhet!
SOLID Nutrition Hoodie är är en klassisk pullover hoodie framtagen tillsammans m...
449 kr
Redcon1 Patriotic Defender Shirt
28
Snygg T-shirt från populära Redcon1!
179 kr (249 kr)
SOLID Socks, 3-pack
34
SOLID Socks är bekväma strumpor som sitter på plats oavsett aktivitet, från va...
99 kr (149 kr)
Tillskottsbolaget Cap
67
Den klassiska baseball kepsen som passar lika bra till vardags som på gymmet! Med FlexFit f&#...
99 kr (299 kr)
Redcon1 T-Shirt, black/red
28
Klassisk, stilren tisha från Redcon1!
179 kr (249 kr)

Var köper man billiga träningskläder?

Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du billiga träningskläder, från flera olika varumärken. Oavsett träningsform har vi träningskläderna för dig.

Vad ska man ha för träningskläder?

Vilka träningskläder just du behöver eller bör ha beror på en rad olika saker. Framförallt beror ditt val av kläder på vilken sport du utövar. Det finns universala t-shirts, byxor och hoodies som passar de flesta olika träningsformer, men det finns också de plagg som är speciellt framtagna & designade för att användas under tex ett gym- eller crossfitpass.
Likt det mesta här i världen finns det speciella trender även när det kommer till träningskläder. Ibland ska det sitta så tight som möjligt, ibland är det oversized som gäller. På våren är den färgglatt som gäller, på vintern svart och grått. Och så vidare. Så är du en person som bryr dig om vad som är inne, vad som trendar och inte, ja då får du vara med i svängarna om man säger så!
Är du osäker på vilka träningskläder du ska ha är något basic att rekommendera. Vanligt är att köpa flera exemplar av en och samma plagg, till exempel en klassisk t-shirt med eller utan tryck, som knappt går att tröttna på och som håller länge! Satsa på ett antal t-shirts och/eller linnen, någon långärmad samt hoodie, långbyxor eller tight och shorts. Samt en uppsättning strumpor! Då har du så du klarar dig.
Se till att kläderna du väljer passar dig, dina behov och träningsform. Vissa plagg kan vara lockande att köpa för de är trendande just nu, har en viss färg eller liknande, men så kanske de egentligen inte alls passar dig och fyller de behov du har. Plagg som är speciellt framtagna för löpning passar till exempel inte alltid till ett crossfit-pass eller ett marathon. Så se över vilka behov just du har, innan du börjar titta på färg och märke!

Varför är träningskläder dyrt?

I takt med att träning, inte minst på gym, har blivit mer och mer populärt har även utbudet av träningskläder anpassade för just detta blivit allt större. Det kommer titt som tätt nya varumärken, plagg och designer. Men varför är träningskläder så dyrt? Först och främst gäller detta långt ifrån alla varumärken. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett stort utbud av kläder som inte kostar skjortan men ändå håller måttet vad gäller såväl passform som kvalitet.
Trots att det idag finns en uppsjö av billiga träningskläder, finns det givetvis fortfarande de som kostar lite mer. Ofta är dessa plagg tillverkade av ett material som håller högre kvalitet, av ett speciellt märke eller för ett visst ändamål. Exempel på det är kompressionstights, dessa listar ofta något mer, men skiljer sig också från till exempel klassiska bomullstights. Huruvida dessa, något dyrare, träningskläderna är bättre än de billigare varianterna är svårt att svara på då det helt beror på. Först och främst beror det på vem du frågar. Vissa anser att de dyrare kläderna oftast sitter bättre, andas bättre och ibland till och med ser bättre ut. Medans vissa nöjer sig gott och väl med de billigare.

Vilka träningskläder ska man gymma i?

Beroende på vilken sport du utövar eller vilken träningsform du valt, finns det olika plagg som passar bättre och sämre. Det som skiljer de flesta plaggen åt är först och främst materialet, men även passform och färg.
Ska du börja träna styrketräning på gym finns det en del plagg som är att rekommendera. Först och främst ska det vara bekvämt! Du gymmar inte i arbetskläder, jeans eller liknande, det är dels obekvämt men också riktig opraktiskt. Välj basplagg så som shorts, tights eller mjukisbyxor nedtill och en t-shirt, ett linne och / eller en sport-bh. Vanligt är att ha en hoodie över t-shirten, linnet eller sporttoppen under uppvärmningen, för att sedan ta av den när blodcirkulationen kommit igång ordentligt. På så sätt värmer du upp musklerna snabbare och minskar även skaderisken.
Till det behöver du ett par skor, och här är det lite svårare. Inom styrketräning, inte minst tyngdlyftning och styrkelyft, är det platta, stabila & rejäla skor som gäller, helt utan dämpning. Det vill säga inga klassiska tränings- eller löparskor. Vill du satsa ordentligt kan ett par tyngdlyftarskor vara att rekommendera! De har en platt sula, upphöjd klack och är tillverkade i ett oerhört slitstarkt material utan att upplevas som instängda eller obekväma. Är det styrketräning som gäller, men inte på denna höga nivå, ja då fungerar ett par andra platta skor precis lika bra! Föredrar du att lyfta strumpläst funkar även det finfint.

Hur får man motivation att träna?

Brist på motivation att träna är nog något vi alla upplevt, eller upplever, med jämna mellanrum. Vissa dagar kan man känna sig riktigt motiverad till att träna, men det är inte alltid lockande att lämna den varma sängen eller sköna soffan, för att knyta på skorna och sticka och träna. Vad kan man göra för att få motivation då? Jo, det finns flera olika sätt men något som ofta får motivationen att skjuta i höjden är nya kläder att träna i!
Kläderna har en viktig funktion när det kommer till träningspasset, men även mentalt. Nya plagg, som får dig att känna dig såväl snygg som stark kan faktiskt ge dig både bättre självförtroende och ökad prestationsförmåga. Speciellt motiverande kan det vara när du väljer kläder som framhäver dina resultat träningen gett. Att se sin utveckling kan verkligen vara en boost för såväl motivation som självförtroendet.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se