Post-Workout - Prestationshjare (PWO) - Kosttillskott
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Post-Workout

Post Workout är ett kosttillskott som intas efter träningspasset, till skillnad från Pre Workout som intas innan och Intra Workout som intas under. Innehållet i en Post Workout skiljer sig från produkt till produkt, men en Post Workout består i regel av ett flertal olika ingredienser. Aminosyror, kolhydrater & protein är tre vanliga ingredienser, men även kreatin, elektrolyter & vitaminer kan förekomma. En Post Workout är alltså en komplett återhämtningsdryck, speciellt framtagen för att intas direkt efter träning. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika Post Workouts, från flera olika varumärken!

Sortera efter
SOLID Nutrition BLACK LINE POST, 900 g
50
Optimera din återhämtning efter träningspasset, med SOLID Nutrition Black Line POST...
249 kr (499 kr)
Vitargo POST, 2 kg
8
Tränar du mycket? Och hårt? Här är återhämtningsdrycken för dig...
599 kr (649 kr)
Swedish Supplements Amino Reload, 1 kg
Amino Reload är ett kosttillskott från Swedish Supplements. Detta är en intra- och ...
359 kr
Fairing Recovery Extreme, 1000 g
Recovery Extreme är en avancerad återhämtningsdryck som intas direkt efter
trä...
335 kr
Star Nutrition Ultimate Recovery Complex, 5,4 kg
35
Ultimate Recovery Complex är en avancerad vassleprotein & kolhydratformula berikad m...
549 kr (849 kr)
Fairing Fuel, 800 g
20
Fairing Fuel är en energirik sportdryck rik på BCAA. Fuel innehåller en effektiv bl...
168 kr (210 kr)
Star Nutrition Ultimate Recovery Complex, 1200 g
Ultimate Recovery Complex är en avancerad vassleprotein & kolhydratformula berikad m...
219 kr

Vad är Post workout?

Post Workout är ett kosttillskott som består av flertalet olika ingredienser som tillsammans verkar för att optimera din återhämtning. En Post Workout produkt är speciellt framtaget för att tas direkt efter ett avslutat träningspass, till skillnad från till exempel en gainer eller vanligt vassleprotein som kan intas när som helst på dygnet.


Vad är Post workout meal?

När man pratar om ett Post workout meal syftar man ofta till den första måltiden man äter efter ett avslutat träningspass. Post är engelska för Efter, Workout är engelska för Träning och Meal är engelska för Måltid. Ett Post workout meal består ofta av mycket såväl kolhydrater som protein, men även bra fetter. Detta för att maximera både återhämtningen & muskeluppbyggnaden.

Vad är skillnaden på Pre, Intra & Post?

Post workout är engelska för ”Efter träning” och är alltså en produkt som ska tas efter avslutat träningspass. Precis som det finns Post workouts som lämpar sig bäst efter träning finns det även kosttillskott som lämpar sig bäst innan & under träning! Pre workouts (PWO) tex är speciellt framtagna för att intas innan träningen, medan Intra workouts skall tas under träningspasset! Du kan alltså inta en Pre workout innan ditt träningspass, sippa på en Intra workout under passet och sedan blanda en Post workout efteråt! Vad gäller innehållet skiljer de sig en del. En Pre workout är till för att öka prestationsförmågan och innehåller därför ofta bland annat koffein, beta-alanin & kreatin. En Intra workout är även den till för att öka prestationsförmågan, men även återhämtningen. Därför innehåller en Intra workout ofta bland annat aminosyror, snabba kolhydrater & ibland även koffein. Till sist har vi Post workout, en återhämtningsprodukt som ofta innehåller bland annat kolhydrater, protein & aminosyror.

Vad ska jag ta efter träningen?

Efter träningen är det oerhört viktigt att få i sig rätt kolhydrater och proteiner, detta för att optimera återhämtningen & inte minst muskeluppbyggnaden. När du tränar bryter du ned dina muskler, och det är alltså först när du fyller på dina depåer & återhämtar dig ordentligt som resultaten kommer. Så vill du få ut maximalt resultat av din träning bör du, förutom att träna hårt & återhämta dig väl, prioritera att få i dig rätt kolhydrater & proteiner efter träningen. Du kan få i dig rätt kolhydrater & proteiner på flertalet olika sätt, men ett både smidigt, prisvärt & bra sätt är genom att dricka en Post workout-shake! Det finns flertalet Post workouts på marknaden, där de flesta innehåller flertalet ingredienser som alla verkar för att maximera din återhämtning & dina resultat.
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se