Brja trna hemma - Utrustning fr hemmatrning
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp

Träna hemma

Att träna hemma är något som mer eller mindre alltid varit populärt, men på senare tid har utbudet av träningsredskap anpassade för just hemmaträning blivit större och större. Oavsett om ditt mål är att träna upp din styrka, balans, kondition, rörlighet eller koordination har vi träningsredskapen som hjälper dig på traven. Vill du träna överkroppen? Testa TRX band, ett AB Wheel eller varför inte en Pull Up bar? Vill du få bättre balans och koordination? Testa en gymboll! Möjligheterna är oändliga.

Kompletta hemmatränings-kit

För dig som vill kunna träna hela kroppen och ha bästa möjliga förutsättningar till träning och rörelse hemma finns det kompletta hemmatränings-paket med allt från träningsband med olika motstånd till mer omfattande paket beståendes av hopprep, ab wheel, med mera. Utöver de har bland annat varumärkena TRX och Iron Gym training kits med mångsidiga träningsredskap som tar ytterst liten plats men som ger oändliga möjligheter till tung helkropps-träning hemma, eller utomhus om du föredrar det.

TRX PRO Suspension Training Kit
TRX
TRX PRO Suspension Training Kit är det bästa verktyget för professionella trän...
2950 kr
SPRI Home Gym Kit
40
SPRI Home gym Kit innehåller allt du behöver för att effektivt kunna träna hem...
539 kr (899 kr)
Kp!
Info
Iron Gym X-Trainer
X-Trainer är ett mångsidigt och kompakt träningsredskap som är väldigt ef...
499 kr
Kp!
Info
SPRI Total Body Resistance Kit
Total body Resistance Kit från SPRI – ett komplett träningskit med alla band och t...
599 kr
Kp!
Info

Ab wheels

Vill du stärka bålen, träna upp magmusklerna eller mer eller mindre hela överkroppen är ett så kallat Ab wheee ett perfekt redskap för dig! Ab wheels kallas ofta även för ab roller eller träningshjul på svenska och är ett klassiskt redskap för effektiv, smidig och enkel träning av just bålmuskulaturen, resterande överkropp och inte minst magen. Det finns flertalet olika träningshjul, i olika prisklasser och modeller, men principen är densamma.

Iron Gym Speed Ab
Iron Gym Speed Ab - Nya generationens magtränare! Speed Ab är en vidareutvecklad version...
799 kr
Kp!
Info

Foam rollers

Är ditt mål att bli mer rörlig, och kanske minska smärta i leder och/eller muskler? Då är en form roller superbra. Fram rollers finns i olika storlekar och modeller men det de alla har gemensamt är att de vid regelbunden användning kan bidra till minskad muskel- och ledvärk, ökad rörlighet och påskyndad återhämtning. En foam roller är ett grymt komplement till hemmaträningen och låter dig massera dina muskler, utan att behöva besöka ett gym eller massör.

Iron Gym Trigger Point Roller
Iron Gym Trigger Point Roller är ett effektivt verktyg för välgörande sjä...
439 kr
Kp!
Info
OMPU TriggerRoller, black
38
TriggerRoller är ett träningsredskap från OMPU för uppvärmning/återh...
249 kr (399 kr)
Kp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.