Kp Star Nutrition PWO Shot, 60 ml hos | Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Star Nutrition PWO Shot, 60 ml i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Prestationshjare / Pre-Workout / PWO hos Tillskottsbolaget (STAR76821)
Star Nutrition PWO Shot, 60 ml
Star Nutrition PWO Shot, 60 ml

Star Nutrition PWO Shot, 60 ml

Artnr: STAR76821
PWO Shot är ett kosttillskott från Star Nutrition. En tungt laddad och färdigblandad PWO som är perfekt att ta med i träningsväskan. Öppna, drick, träna.
:
: !
:
:
 
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillflligt slut

Fri frakt ver 500 kr!
Bonusprodukter i kassan!
Pong p alla dina kp!

Varianter:

PWO Shot är ett kosttillskott från Star Nutrition. En tungt laddad och färdigblandad PWO som är perfekt att ta med i träningsväskan. Öppna, drick, träna.

Andra kpte ljven

Produktinformation

PWO Shot innehåller de grundläggande ingredienserna många letar efter i en bra PWO. Med koffein, citrullin, beta-alanin, teanin samt B6 och B12. Detta är en koncentrerad och färdigblandad PWO där det enda du behöver göra är att öppna flaskan och dricka innan det är dags att träna.

  • Tung, färdigblandad PWO
  • Smidigt shot-format
  • Beprövade ingredienser
  • Förbättrar prestationsförmågan
  • Ökad vakenhet och koncentration

PWO Shot

Det finns oräkneliga olika typer av PWO men de flesta kommer i form av pulver vilket kräver att vatten tillsätts och det behövs något att blanda den i. Slipp sölet och kladdet med PWO Shot. Detta är en starkt koncentrerad, färdigblandad PWO i ett smidigt format som är mycket lätt att ta med och använda.

Avskalad prestationshöjare

Star Nutritions PWO Shot är en potent prestationshöjare med några av de mest uppskattade ingredienserna en bra PWO ska innehålla och där allt krimskrams är bortskalat. Med citrullin, beta-alanin, teanin samt vitaminer. Här finns även koffein som ökar vakenheten, koncentration och bidrar till ökad muskeluthållighetskapacitet*.

Noggrant uppmätta mängder

PWO Shot har inte bara ett fantastiskt val av ingredienser utan även mängderna är väl avvägda. PWO Shot innehåller tillräckligt med beta-alanin för att de flesta ska börja känna stickningar men inte för mycket och tillräckligt med koffein för att få effekt utan att det går över styr. 

Enkel att använda och ta med

Till skillnad från pulver så behöver du med PWO Shot endast öppna burken och dricka. En förpackning innehåller 60 ml vilket gör att du kan dricka allt på en gång om du vill. Det är rekommenderat att ta en servering 15 – 30 minuter före träning.

*Vid intag på 3 mg koffein / kg kroppsvikt.

Antal doser per förpackning: 1 st per burk. 12 st per förpackning.

Rekommenderad daglig dos: Drick 1 flaska 15- 30 minuter innan träning. Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Förvaring: Förvaras utom räckhåll för barn i väl försluten originalförpackning.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller koffein. Rekommenderas ej för barn och gravida (200 mg per servering, 333 mg / 100 ml). Innehåller sötningsmedel.

KONCENTRERAD PRE-WORKOUT SHOT MED AMINOSYROR, BETA-ALANIN, KOFFEIN OCH VITAMINER. Med sötningsmedel. Hög koffeinhalt (333 mg/100 ml). Rekommenderas ej för barn och

gravida eller ammande kvinnor. Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Rekommenderat dagligt intag: Drick en flaska 15–30 minuter innan träning.

Innehåll 

 per 60 ml

L-citrullin

3000 mg

Beta-alanin

2000 mg

Koffein  

200 mg

L-teanin

100 mg

Vitamin B6

1,4 mg (100%*)

Vitamin B12

2,5 µg (100%*)

*Procent av dagligt referensintag 

Ingredienser och allergener:

Lemon Lime: Vatten, L-citrullin, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra, fosforsyra), koffein, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), arom, L-teanin, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos, steviolglykosider), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), cyanokobalamin (vitamin B12).

Tropical: Vatten, L-citrullin, beta-alanin, surhetsreglerande medel (citronsyra, äppelsyra, fosforsyra), koffein, arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat, natriumbensoat), L-teanin, sötningsmedel (acesulfam-K, sukralos, steviolglykosider), färgämne (paprikaextrakt), pyridoxinhydroklorid (vitamin B6), cyanokobalamin (vitamin B12).

Recensioner
Betyg
Medelbetyg 0 av 5 Antal betyg 0
Betyg
Nedan kan du betygstta p en skala frn 0-5. Om du vill kan du ven skriva en kommentar till det betyg du har valt att ge artikeln.
Ditt namn kommer att visas som avsndare.

Den hr produkten har inga recensioner.

Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du fr alltid din bestllning fraktfritt nr du handlar fr ver 500kr. Handlar du fr under 500kr s kostar frakten endast 59kr (beroende p vilket fraktstt du vljer i kassan). Din bestllning levereras till nrmsta postombud och levereras av PostNord..

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med SVEA. Du kan t.ex. vlja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalstten har n?gra extra avgifter och du kan dessutom vlja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Pong p dina kp.

Hos oss fr du alltid pong p alla dina kp - dessa pong kan du sedan anvnda fr att kpa nya produkter. Genom att samla pong kan du f upp till 5% terbring p allt du handlar - med andra ord lnar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och trningstillbehr hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Mutant CreaKong CX8, 249 g
40
CreaKong CX8 är ett kosttillskott från Mutant. Detta är en avancerad form av kreati...
199 kr (329 kr)
Kp!
Info
SOLID Nutrition Creatine Monohydrate, 400 g
40
Kreatinmonohydrat i pulverform med 5g kreatinmonohydrat per skopa, för en ökad styrka, u...
199 kr (329 kr)
Swedish Supplements Omega-3, 120 caps
Omega 3 är ett kosttillskott från Swedish Supplements med ren Omega-3, rik på de b&...
119 kr
Kp!
Info
MuscleTech Muscle Builder, 30 caps
MuscleTech Muscle Builder är ett mycket potent, unikt & avancerat kosttillskott för ...
399 kr
Star Nutrition Whey-80, 4 kg
Star Nutrition Whey-80® - Komplett proteintillskott för dig som idrottar och vill ha b&#...
865 kr
Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se