Bodylab - Kp Bodylab tillskott online hos Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Bodylab


Bodylab Nutrition är en dansk tillverkare av kosttillskott och hälsokost som sedan de startade år 2003 har vuxit sig stora i framförallt Danmark men även övriga norden. Med fokus på kvalitet, lågt kaloriinnehåll och goda smaker har Bodylab blivit ett oerhört populärt varumärke på marknaden. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett oerhört stort utbud av kosttillskott, snacks och tillbehör från Bodylab.
Sortera efter
Bodylab Zero Topping, 290 ml
Löjligt god topping i flera olika smaker! Perfekt att ha på gröt, frukt, kvarg elle...
59 kr
Bodylab Clear Whey, 500 g
Nästa generation av klara och uppfriskande proteinshakes med hela 86% protein och INGET socke...
279 kr
Bodylab Omega 3, 120 caps
Säkerställ din kropps behov av nyttiga fettsyror med Bodylab´s Omega-3!
149 kr
Kp!
Info
Bodylab ZMA, 120 caps
Bodylab ZMA innehåller en kombination av zink, magnesium och B6 vitamin.
159 kr
Kp!
Info
Bodylab Creatine Caps, 180 caps
180 st kapslar kreatin monohydrat á 500 mg.
179 kr
Bodylab Protein Pancake Mix, 500 g
Otroligt goda shake ´n bake protein-pannkaksmix i hela nio olika smaker!
139 kr
Bodylab Peanut Butter, 500 g
Jordnötssmör i två olika varianter - Super Smooth och Ultra Crunch.
59 kr
Bodylab Whey 100, 1 kg
En mix av vassleprotein-koncentrat och isolat i flera fantastiska smaker! 
299 kr
Bodylab Proteinella, 250 g
Bodylab Proteinella är ett unikt pålägg som föryller allt från gröt ...
69 kr
Bodylab Weight Gainer, 1,5 kg
Högkvalitativ gainer i utsökta smaker från danska Bodylab!
249 kr
Bodylab Bodymin, 240 caps
Allsidig och välbalanserat multivitamin- och mineraltillskott förstärkt med extra B...
149 kr
Bodylab Caffeine, 200 tabs
Det är ingen slump att koffein är bland de mest använda stimulanterna i världe...
99 kr
Bodylab Diet Shake, 1100 g
God och komplett måltidsersättare som innehåller viktiga vitaminer, mineraler och f...
249 kr
Bodylab EAA, 300 g
100% vegansk och glutenfri EAA från Bodylab.
249 kr
Bodylab BCAA Instant, 300 g
Utsökt och högkoncentrerad BCAA från Bodylab!
229 kr
Bodylab Vegan Protein Blend, 400 g
62%-igt protein från ärtor, ris och havre - utan tillsatt socker.
139 kr
Bodylab Trimlet, 180 caps
Bodylab Trimlet innehåller glukomannanfibrer från konjakroten, som kan bidra till viktmi...
229 kr
Bodylab Pre Workout, 200 g
Bodylab Pre Workout - en PWO med grym effekt och ljuvlig smak!
229 kr
Bodylab Trimlet + Koffein, 180 caps
Original Bodylab Trimlet med världens mest använda stimulant adderad - koffein.
259 kr
Bodylab BCAA Caps, 240 st
240 kapslar á 500 mg BCAA.
179 kr
Kp!
Info

Köp kosttillskott från Bodylab hos Tillskottsbolaget

Var, när och hur grundades Bodylab

Bodylabs verksamhet grundades tidigt tjugohundratal, närmare bestämt år 2003, i Danmark. Huvudkontoret hittar vi i Hadsund i Danmark och såväl framtagning som tillverkning och försäljning av Bodylabs produkter sker i landet. Redan sedan start har företagets vision varit tydlig; de vill vara ett ledande varumärke inom kosttillskott, sport och hälsa. De arbetar målinriktat med fokus på kvalitet, smak och låga priser. För Bodylab har det alltid handlat om att samtliga produkter som ingår i deras sortiment ska hålla högsta kvalitet, det viktigaste har aldrig varit att bygga upp ett gigantiskt sortiment. Kvalitet framför kvantitet med andra ord.

Hur ser Bodylabs utbud ut?

Till skillnad från många varumärken i branschen erbjuder Bodylab många fler produkter än enbart kosttillskott i form av proteinpulver, aminosyror och prestationshöjare. Men när det gäller de klassiska kosttillskotten har Bodylab det absolut mesta! Allt från vegansk proteinpulver, till vassleprotein, och ett klart whey protein. Aminosyror i form av både BCAA och EAA. Utöver de finns det flera olika kolhydratsprodukter, kreatin och prestationshöjare. Men som sagt erbjuder Bodylab även hälsokost. Med hjälp av deras sockerfria toppings, deras prisvärda jordnötssmör eller deras färdigblandade pannkaksmix hjälper Bodylab dig till en hälsosammare vardag.

 

Hur är kvalitén på produkterna från Bodylab?

Kvalitet är en av Bodylabs främsta fokuspunkter. De jobbar intensivt och ständigt med att säkra att kvaliteten är i toppklass. Det gäller hela förloppet, från inköp av råvaror till att kunden tar emot en färdig produkt. Trots att de har låga priser så kompromissar de aldrig med kraven på kvalité. Kvalitet ska inte kosta mer helt enkelt.


Bodylab är registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta innebär att alla deras produkter testas av ett mycket strängt kontrollsystem. Alla råvaror köps in från en av världens ledande leverantörer och Bodylabs anställda spenderar varje år mycket resurser på att testa och godkänna varje del. Alla offentliga kontrollrapporter kan till och med ses hos danska livsmedelsverket.

 

Vilka är de populäraste produkterna från Bodylab?

Bodylabs utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Bodylab Clear Whey

   Bodylabs Clear Whey är ”nästa generations proteinshake”. En klar, uppfriskande proteinshake med 86% protein isolat och 0% socker och fett! Dessutom laktosfri till 99,8% och helt fri från aspartam! En revolutionerande produkt i kosttillskotts-branschen med andra ord. Du hittar Bodylab Clear Whey HÄR.

  2. Bodylab Whey 100

   Ytterligare en populär produkt från Bodylab är deras Whey 100 som är en mix av vassleprotein koncentrat och vassleprotein isolat. Jämfört med många andra proteinkällor, besitter Bodylab Whey 100 ett mycket högt biologiskt värde och innehåller hela 24,4 % förgrenade aminosyror (BCAA), vilket gör det till en optimal källa till extra protein. Inget tillsatt socker, ytterst få gram mjölksocker och mycket goda smaker. Du hittar Bodylab Whey 100 HÄR.

Bodylab Zero Topping

   Utöver kosttillskott har Bodylab flertalet produkter inom livsmedel och hälsokost, till exempel deras populära Zero Toppings. Detta är en topping helt utan tillsatt socker och med ytterst lite fett och kalorier. Med bra ingredienser har de lyckats få fram oerhört välsmakande sockerfria såser som lämpar sig utmärkt på pannkakor, gröt, frukt eller liknande.
Du hittar Bodylab Zero Topping HÄR.

 

Vem bör använda Bodylabs produkter?

Traditionellt sätt har Bodylab riktat sina produkter till högpresterande atleter, bodybuilders, tyngdlyftare etc som alla värdesätter kvaliteten i produkterna högt. Men på senare tid har Bodylab breddat sin målgrupp till att idag rikta sina produkter till såväl högpresterande sportmänniskor som motionärer och äldre. Detta beror på att även dessa målgrupper börjat efterfråga högkvalitativa kosttillskott och hälsokost. Idag är Bodylabs produkter riktade till alla!

 

Vill du ha kvalitativa produkter med bra smaker, till bra priser, är Bodylab varumärke för dig! Oavsett vad ditt mål är med träningen eller vilka problem du stöter på med kosten i din vardag kan Bodylabs produkter hjälpa dig på vägen!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se