HealthyCo - Kp produkter frn HealthyCo p Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

HealthyCo

HealthyCo är ett svenskt varumärke som sedan 2009 har tagit fram livsmedel och dagligvaror. Mest kända är de för sina proteinella som kommer i flertalet olika smaker. Genom att tillverka välsmakande produkter, till bra priser, har HealthyCo verkligen lyckats på marknaden. Utöver proteinella har HealthyCo även tagit fram bland annat proteinbars, jordnötssmör och sylt. Idag hittar du dess produkter i såväl lokala matvarubutiker som hos oss på Tillskottsbolaget.
Sortera efter
HealthyCo Proteinella, 400 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
69 kr
HealthyCo Proteinella, 200 g
Proteinella från Healthyco är ett nyttigare alternativ till vanlig nötcreme, då...
49 kr
HealthyCo Proteinella Protein Bar, 35 g
Supergod proteinbar från HealthCo med smak av Proteinella. Perfekt när sötsuget smy...
19 kr
20 x HealthyCo Proteinella Protein Bar, 35 g
27
Fynda en hel låda av den supergoda proteinbaren från HealthCo med smak av Proteinella. P...
279 kr (380 kr)


Köp HealthyCo hos Tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades HealthyCo?
Bakom varumärket HealthyCo hittar vi bolaget vid namn First Class Brands (FCB). FCB grundades år 2009 i Lund i södra Sverige och är ett bolag under konstant utveckling och tillväxt. Utöver HealthyCo ligger bolaget även bakom varumärken så som Aloes, Pro Brands och Wolverine. Gemensamt för dessa varumärken är att samtliga fokuserar på funktionella produkter.

Affärsidén bakom FCB och deras varumärke HealthyCo bygger på att ”identifiera produkter/ produktkategorier som visar en positiv trend med en kraftig tillväxtpotential bland få men starka aktörer. Genom detta tillvägagångssätt kan FCB ta fram ”rätt” produkter och skapa ett alternativ till en ”storsäljare”, med godare smak, mer säljande design och bättre pris” - First Class Brands Of Sweden.

HealthyCo, likt flera andra av FCBs varumärken, har grundats från grundarnas egna intressen. Till de hör bland annat hälsa och kost till. Än idag drivs bolaget av grundarna, som fortfarande sitter på ett litet kontor i Lund. Där sköts såväl produktutveckling och marknadsföring som crossfit-träning och förberedelser.

Vilken är HealthyCo’s vision?
Varumärkets vision har varit tydlig sedan start; de vill göra världen till en hälsosammare plats. HealthyCo vill göra det enkelt för alla att göra kloka, medvetna val, och leva en hälsosmart livsstil. Hur gör de då detta? Jo. Genom att utmana de största varumärkena i livsmedelsindustrin, med kvalitativa, prisvärda produkter, alla fria från såväl socker som palmolja. HealthyCo vill göra deras produkter till det självklara valet för alla som vill göra medvetna val och leva ett hälsosamt liv.

Vad innehåller HealthyCo’s produkter?
Som tidigare nämnt har HealthyCo’s produkter en gemensam nämnare, de alla är helt utan tillsatt socker! HealthyCo anser att vi i dagens samhälle konsumerar alldeles för mycket socker. Något som stärks av många studier av hälsoexperter. Här har varumärket tagit tydlig ställning mot sockerindustrin och tagit fram produkter helt utan tillsatt socker.

Vad innehåller produkterna istället för socker då? Jo, sötningsmedel. Smakerna i produkterna kommer oftast naturligt från ingredienserna i produkterna, men för att få till smakerna till 100% har de valt att tillsätta naturliga sötningsmedel. Sötningsmedlen de använder i bland annat sina proteinbars och proteinella är Stevia, Maltitol, Erytritol och Inulin.

 

Ytterligare en ingrediens HealthyCo valt att utesluta helt från sina hälsosamma produkter är palmolja. För HealthyCo går en hälsosammare livsstil och planet hand i hand. Därav har varumärket valt att ta ställning även i denna fråga, något som uppskattats starkt av deras kunder och konsumenter.

 

HealthyCo Proteinella

En av HealthyCo’s absolut populäraste produkter är deras Proteinella. Det är en nötcreme som kommer i flera olika smaker och som alla smakar otroligt gott. Denna proteinella är ett utmärkt alternativ till vanlig traditionell nötcreme, som innehåller både mängder av socker och ohälsosamma fetter. Proteinella från HealthyCo däremot är fri från såväl tillsatts socker som palmolja. Fettet kommer från Solrosolja, kakaosmör och kokosolja och sötningen från Maltitol. Dessutom är den proteinberikad och innehåller hela 13,2g protein per 100g. En perfekt produkt att ha på exempelvis gröt, pannkakor, mackan eller bara äta som den är! Du hittar HealthyCo Proteinella HÄR.

 

Varför bör jag välja produkter från HealthyCo?
Vill du leva en hälsosam livsstil och fylla din vardag med enkla, medvetna, hälsosamma val? Då är HealthyCo’s produkter ett självklart val för dig! När du köper produkter från detta varumärke vet du vad du får; en hälsosam produkt helt utan både palmolja och tillsatt socker. Dessutom smakar de ju otroligt gott!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se