Kp Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps hos | Tillskottsbol
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinmonohydrat hos Tillskottsbolaget (OLIMP5674)
Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps

Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps

Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps

Artnr: OLIMP5674
Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret i kapslarna är extremt finfördelat och därmed kan absorberas ännu snabbare i muskelvävnaderna.
Betyg p Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinmonohydrat hos Tillskottsbolaget
199 kr
Betyg p Olimp Creatine Mega Caps 1250, 120 caps i gruppen Kosttillskott & Livsmedel / Kreatin / Kreatinmonohydrat hos Tillskottsbolaget
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!
Fri frakt över 500kr!
Bonusprodukter i kassan!
Poäng på alla dina köp!
Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret i kapslarna är extremt finfördelat och därmed kan absorberas ännu snabbare i muskelvävnaderna.

Se fler varor

Produktinformation

Det finns många kreatinsupplement på marknaden, men kreatinmonohydrat (pulver) är den äldsta och mest välbeprövade formen som också genomgått mest extensiv forskning. Creatine Mega Caps innehåller mikroniserat kreatinmonohydrat, vilket innebär att pulvret i kapslarna är extremt finfördelat och därmed kan absorberas ännu snabbare i muskelvävnaderna. 

Utmärkande fördelar med Creatin Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition:

  • Smidiga kapslar – slipp krångla med pulver, mått och shakers
  • Varje kapsel innehåller 1250 mg högkvalitativt kreatinmonohydrat
  • Supermikroniserat för snabbare upptag
  • Den dagliga maxdosen ger dig hela 5 gram kreatin
  • Kreatin ökar prestationen vid kortvarigt och högintensivt muskelarbete

Kreatin är ett av de mest populära kosttillskotten bland professionella atleter, kroppsbyggare och andra som gillar att träna hårt. Och det har sin enkla förklaring – de märker resultat. Flertalet studier har påvisat ämnets prestationshöjande egenskaper vid explosiva kraftansträngningar. Det hjälper nämligen till att skapa ATP – muskelcellernas primära bränsle och själva grundförutsättningen för fysisk aktivitet.  

Ett högkvalitativt kreatintillskott för dig som vill ta träningen till nästa nivå

Kreatin finns naturligt i många av kroppens vävnader, framför allt i skelettmuskulaturen, men även i hjärtat och hjärnan. I musklerna lagras det i form av kreatinfosfat, vars främsta uppgift är att omvandla muskelcellernas 'bränsledepåer' till rörelseenergi.

Vid snabba kraftansträngningar använder musklerna i första hand det bränsle som finns tillgängligt direkt i cellerna – så kallat ATP (adenosintrifosfat). Energin utvinns genom att ATP-molekylens ena fosfatgrupp frigörs. Restprodukten blir ADP (adenosindifosfat). 

Den lilla mängd ATP som kroppen kan lagra räcker emellertid endast för en kraftboost på några få sekunder. Därefter börjar mjölksyra bildas och musklerna behöver en vilopaus för att ATP-nivåerna ska byggas upp på nytt. Men om det finns kreatinfosfat till hands kan detta donera sin fosfatgrupp till ADP och därigenom regenerera komplett ATP – omedelbart. 

På så sätt får musklerna genast tillgång till ny energi, vilket gör att man kan upprätthålla samma höga intensitet under en lite längre period, exempelvis för att göra fler repetitioner vid styrketräning. Men precis som ATP är kreatin en förbrukningsvara som måste fyllas på kontinuerligt. 

Genom att äta kött, fisk och andra animaliska livsmedel kan man få i sig runt ett gram kreatin om dagen. Därutöver kan kroppen själv producera ungefär lika mycket under ett dygn. Det räcker gott för att klara av vardagliga sysslor, men för den som tränar hårt kan det även vara värt att kika närmare på ett kreatintillskott. 

Creatine Mega Caps 1250 från Olimp Sport Nutrition är ett välproducerat kosttillskott som framställts av 99 % rent, mikroniserat kreatinmonohydrat. Det är en extremt finmald form av kreatin som musklerna lätt kan tillgodogöra sig. Att det dessutom kommer i smarta kapslar förenklar intaget ytterligare. Med Creatin Mega Caps slipper du mixtra med löst pulver och vet att du alltid får rätt dosering! 

En fullvärdig kost lägger den bästa grunden till god fysik, men ett kreatintillskott kan hjälpa till att förbättra uthålligheten och ge ökad maxkapacitet vid högintensiv och kortvarig träning. Det kan även främja återhämtningen och i förlängningen bidra till ökad styrka och muskeltillväxt.

Den som önskar mer toppkraft och explosivitet i rörelserna, exempelvis vid tyngdlyftning, kortdistanslöpning och intervallträning kan gynnas av att addera ett kreatinsupplement till sin vanliga kost. Likaså den som är aktiv inom friidrott, fotboll, innebandy, hockey och andra sporter som involverar kortvariga kraftansträngningar med hög intensitet.

Ju mer kreatinfosfat som finns inlagrat i musklerna, desto mer ATP kan kroppen skapa med kort varsel. Det innebär att man snabbt får tillgång till extra energi och har möjlighet att träna lite hårdare, lite längre. Creatine Mega Caps kan därför vara ett intressant supplement för styrkelyftare som vill klara fler reps per session, men också för den som vill öka på muskelstorleken. 

Det finns tydliga belägg för att kreatin ökar den fysiska prestationen vid upprepad kraftansträngning i samband med kortvarig och högintensiv träning (vid intag av minst 3 gram per dag). Samtidigt sker också en viss vätskeinlagring i vävnaderna, vilket kan ge upphov till synbart ökad muskelvolym (hypertrofi). Något som uppskattas av många kroppsbyggare. 

Den visuella effekten är tillfällig, men eftersom kreatin även ökar prestationsförmågan finns god potential att uppnå reella resultat. 

Kreatin är naturligtvis inget undermedel som 'skapar' muskler. Däremot kan det bidra med energin som behövs för att träna fram dem. Summa summarum – du måste fortfarande göra jobbet, men genom att inkorporera ett kvalitativt kreatinsupplement, såsom Creatine Mega Caps 1250, i din dagliga rutin kan du få ut mer av träningen och optimera dina resultat både på kort och lång sikt.

Doseringsinstruktioner: Rekommenderat intag av Creatine Mega Caps är 1-2 kapslar upp till två gånger per dag, gärna innan träning. Skölj alltid ned kapslarna med stora mängder vatten. Kom även ihåg att dricka mycket vatten så länge du tar kreatintillskott. 

Doser per förpackning: En förpackning Creatine Mega Caps från Olimp Sport Nutrition innehåller 120 kapslar med vardera 1250 mg mikroniserat kreatinmonohydrat. Det motsvarar 60 dagars användning vid intag av 1 kapsel två gånger dagligen, alternativt 30 dagars användning vid intag av 2 kapslar två gånger dagligen.

Innehåll : 120 Kapslar á 1400 mg = 168 g.

InnehållPer 1 kapselPer 4 kapslarPer 100 g
Energi3,3 kJ / 0,8 kcal15 kJ / 3,6 kcal262,5 kJ / 62,8 kcal
Fett0 g0 g0 g
Kolhydrater0 g& Lt; 0,1 g1.4G
Protein0,2 g0,8 g14,3 g
Kreatin1250 mg5000 mg89,3 g 

Ingredienser: 99 % mikroniserad kreatin, mikrokristallin cellulosa, magnesiumstearat, gelatin, färgämne: E171. 

 

Allergiinformation: Innehåller inga allergener.

 

Lagring: I originalförpackningen, inte över normal rumstemperatur.

Recensioner
Leverans & Betalning

Fri frakt och snabb leverans.

Du får alltid din beställning fraktfritt när du handlar för över 500 kr. Handlar du för under 500 kr så kostar frakten endast 49 kr. Din beställning levereras till närmsta postombud och levereras av PostNord.

Smidiga betalningar.

Betala i din egen takt med Klarna. Du kan t.ex. välja mellan direktbetalning, kortbetalning eller faktura. Inget av betalsätten har några extra avgifter och du kan dessutom välja att dela upp din betalning eller skjuta fram fakturan.

Poäng på dina köp.

Hos oss får du alltid poäng på alla dina köp - dessa poäng kan du sedan använda för att köpa nya produkter
Genom att samla poäng kan du få upp till 5% återbäring på allt du handlar - med andra ord lönar det sig att handla ALLA dina kosttillskott och träningstillbehör hos oss!

Tips! - baka med denna produkt

Andra kpte ven

NOCCO BCAA, 330 ml
Omåttligt populär energidryck berikad med grenade aminosyror samt koffein, och helt fri ...
25 kr
NOCCO FOCUS, 330 ml
NOCCO FOCUS är en BCAA-berikad dryck, framtagen för att öka den mentala prestations...
25 kr
Goodlife Proteinbar, 50 g
God proteinbar från Goodlife som fungerar perfekt som mellanmål när som helst under...
15 kr
Bodylab Whey 100, 1 kg
Mix av vassleprotein-koncentrat och vassleprotein-isolat.
239 kr
Universal Nutrition Animal Pak, 44-packs
Det mest säljande träningspaketet i världen under 17 år i rad.
Varför?
...
599 kr
Kp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.