Köp Swedish Supplements Bloody Pump, 500 g hos | Tillskottsbola
Swedish Supplements Bloody Pump, 500 g i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare / Pump hos Tillskottsbolaget (SS7584)
Swedish Supplements Bloody Pump, 500 g

Swedish Supplements Bloody Pump, 500 g

Artnr: SS7584

Prova detta "Powerhouse" av ämnen för muskelpump och unik muskelkontakt i dina träningspass!

Get redy to feel a Bloody Pump.

Betyg på Swedish Supplements Bloody Pump, 500 g i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare / Pump hos Tillskottsbolaget
Smak: 
Antal: 

Lagervara: 1-3 arbetsdagar

Svg Vector Icons : http://www.onlinewebfonts.com/icon Tillfälligt slut

  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

Preworkout produkten för dig som vill kunna träna när som helst på dygnet med bra känsla och fokus MEN sedan kunna gå och lägga sig och faktiskt somna. Efter en lång utvecklingsperiod kan vi stolt presentera en produkt som levererar rejält med muskelpump via ett flertal mekanismer som påverkar kväveoxidutströmningen i kroppens blodkärl. Bloody Pump innehåller också ämnen vars uppgift är att minska mjölksyran för att möjliggöra fler reps och bättre träningsresultat, skapa fokus och ge mer motivation.

Utan att innehålla simulanter gör Bloody Pump dig motiverad till att träna längre och hårdare.

Kväveoxid är en signalmolekyl som utlöser en så kallad vaskulär utvidgning – blodkärlen blir större i omfång. Genom att öka blodvolymen genom muskelvävnad får du en mängd fördelar, ökad syre- och närings transportering, glukosupptag, explosivitet. Allt detta ger en påtaglig, intensiv och omfattande muskelpumpeffekt.

Alla ämnen är rejält doserat för att ge en optimal effekt. En dos innehåller inte mindre än 25 gram av aktiva substanser.

Citrullin 4000mg per servering är ett förstadium till aminosyran Arginin. Citrullin används för att kunna upprätthålla pump under en längre period, såväl som att höja tröskeln till då musklerna ”ger upp” vid tung belastning. Citrullin intag resulterar i en högre mängd rent Arginin i blodet vilket ger mer kväveoxid och en ökad vaskularitet

Glycopump® 4000mg är en patenterad glycerolförening som innehåller sex gånger så mycket glycerol som vanliga sorter. Glycerol skapar ett osmotiskt tryck i muskelcellerna som drar in vätska och skapar spänst i dem. En vätskespänd muskelcell ger pumpkänsla och användaren känner att musklerna har större volym än annars och känns hårda.

Beta-alanin 3000mg är en icke essentiell aminosyra som används av kroppen för att skapa en di peptid som kallas karnosin. Karnosin verkar som en buffring eftersom den påverkar surhetsgraden i muskelvävnad och minskar denna. Högre nivåer av Karnosin minskar trötthetskänsla eftersom mjölksyra hämmas. En omedelbar effekt från intag av beta-alanin är en varm stickande känsla samt ibland hudrodnad på främst armar och ansikte. Detta är en ofarlig reaktion på att nivåerna av beta-alanin ökar snabbt i blodet. Många upplever denna effekt som extra taggande före träning. Efter regelbundet intag av beta-alanin minskar den stickande effekten vilket inte på något sätt minskar den mjölksyrahämmande effekten utan beror på att kroppen vant sig vid nivåerna.

Betain (Tri metylglycin) 3000mg är det Kväveoxid producerande ämnet från rödbeta. Betain har visat sig vara mycket effektiva i att "öka NO (kväveoxid), vilket därigenom förbättrar prestationsförmågan och stimulerar fettfri muskelmassa. Betain minskar även produktionen av homocysteintiolakton som i vissa nivåer eventuellt kan störa proteinsyntesen.

Arginin alfaketoglutarate 2000mg är ett salt av aminosyran Arginin i kombination med Alfa-Ketoglutarat. AAKG främjar ökad kväveoxidproduktion och därmed kärlvidgning och upplevd muskelpump. AAKG stimulerar också produktion av tillväxthormon vilket främjar tillväxt av fettfri muskelmassa och också spelar en viktig roll i ämnesomsättningen. AAKG hjälper till att minska mängden mjölksyra och ammoniak vilket kan orsaka muskelsmärta och försenad återhämtningstid mellan träningspass.

Tyrosin 1000mg är en förstadiesyra till bland annat dopamin, adrenalin, och noradrenalin. Dessa signalsubstanser ansvar för många om inte livsviktiga så mycket användbara funktioner i vår kropp. De bidrar till god mental hälsa, positivt humör, ett ökat fokus, högre energinivåer, och således även förbättrad prestation. Tyrosin stimulerar sköldkörtelhormonerna och man har i forskningen kunnat korrelera Tyrosin med förbättrad kroppssammansättning. I praktiken innebär det att Tyrosin bidrar till en ökad kroppstemperatur (dvs. den ökar termogennivåerna i kroppen),

Taurin 500mg kan enklast liknas vid en kombination av kreatin och glutamin. Den har kreatin liknande effekter i att den hjälper cellerna att expandera och sålunda hålla mer vätska. Därav kan ett intag av taurin, genom en ökad muskelfyllnad, ha positiva effekter på såväl proteinsyntesen som utseende och känsla. Taurin fungerar som en antioxidant och har en kortisol sänkande effekt, det verkar även positivt på minnesfunktion samt skyddar hjärtat.

Epicatechin 300mg ökar produktionen av kväveoxid för förbättrad vaskularitet, blodflöde och uthållighet. Förbättrad insulinkänslighet, reglering av blodsockernivåer och stimulering av muskelproteinsyntes. Forskning med epicatechin visar att det ökar nivåerna av follistatin, en speciell typ av protein som finns i musklerna, som binder till och därmed hämmar myostatins handlingar i kroppen. I ett nötskal är mer follistatin lika med mindre myostatin, vilket i sin tur betyder mer muskelmassa.

L-Glutathion 300mg har i flera invivo studier visat sig kunna frisätta kväveoxid långsamt och stabilt, skydda den från oxidativ skada, kraftigt förstärka tillskott effekten av  L-citrullin vilken uteslutande stimulerar kväveoxid. Glutation är en tripeptid som består av aminosyrorna cystein, glutaminsyra, och glycin. Det är också betydelsefull cellulära antioxidant

Vidare finns viktiga ämnen som kalium, niacin, vitamin C och gurkmeja i blandningen. Dessa verkar både positivt på vätskebalans, som antioxidant och hämmar inflammatoriska processer.

Doseringsanvisning: Blanda 2 skopor (25 gram) med 3-4 dl vatten och drick 20-30 minuter innan fysisk aktivitet.

Kundomdömen

Se fler varor

Swedish Supplements Creatine Monohydrate, 500 g
38
99 kr 159 kr
Swedish Supplements The Butcher + T-shirt PÅ KÖPET!
27
Köp Swedish Supplements The Butcher PWO och få en matchande T-shirt på köpet (...
399 kr 548 kr
Swedish Supplements BCAA Engine 4:1:1
48
BCAA ENGINE 4:1:1 från Swedish Supplements är ett bcaa pulver med utsökt smak och e...
129 kr 249 kr
Swedish Supplements Fucked Up Pump V2, 375 g
Preworkoutprodukten för dig som älskar extremt tung pumpkänsla. Fri från stim...
349 kr
Swedish Supplements Vitamin C, 100 tabs
Goda och smidiga tuggtabletter från Swedish Supplements med hela 500mg vitamin C.
119 kr
2 x Swedish Supplements Omega-3, 120 caps
16
Fynda kvalitativ Omega-3 från Swedish Supplements till extra bra pris!
199 kr 238 kr

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Andra köpte även

Pro Supps Dr. Jekyll Liquid Pump, 30 servings
22
Flytande tillskott för optimal muskelpump.
179 kr 229 kr
Scitec 100% Whey Protein Professional, 2350 g
31
100 % Whey Protein Professional är en alldeles utmärkt kvalitetsprotein-blandning av vas...
399 kr 579 kr
Sportlab PRO 17-Dione, 90 caps
13
Få en torrare och hårdare look med PRO 17-Dione från Sportlab!
349 kr 399 kr
Swedish Supplements The Butcher, 500 g
39
The Butcher – Nu är den här! Den omtalade Preworkoutprodukten som är en efter...
245 kr 399 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.