Köp Celluvor C4, 60 servings hos| Tillskottsbolaget.se
Cellucor C4, 60 servings i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare (PWO) / PWO (Pre-Workout) hos Tillskottsbolaget (CELLUCOR003)
Cellucor C4, 60 servings
Cellucor C4, 60 servings

Cellucor C4, 60 servings

Betyg på Cellucor C4, 60 servings i gruppen Kosttillskott / Prestationshöjare (PWO) / PWO (Pre-Workout) hos Tillskottsbolaget
Omåttligt populära Cellucor C4 i extra stort format - hela 60 serveringar!
Artnr: CELLUCOR003
Smak: 
Antal: 
  • Fri Frakt över 500kr!
  • Bonusprodukter i kassan!
  • Poäng på alla dina köp!

Produktinformation

OBS! I nuvarande batch av Cellucor C4 (60 servings) är förekomsten av klumpar något högre än vanligt. Detta är helt ofarligt och påverkar INTE produktens kvalitet/effekt. Det är dock pga. detta som vi valt att sälja produkten till HALVA PRISET.

De största atleterna i världen har alla en sak gemensamt, de drivs av sannolikheten att tänja gränserna. De vill inte backa från en utmaning, och de vet att det enda sättet att nå högre är att fortsätta framåt och pusha sig själv.
För dem som fortsätter att sätta mål och har för avsikt att krossa dem, har Cellucor skapat nästa generation av C4.

  • Explosiv energi
  • Intensivt fokus
  • Sprängfylld pump
  • Prisbelönt märke
  • Oförglömliga smaker


C4 var explosionen som hördes över hela världen när den lanserades 2011. Produkten har hjälpt gymråttor, helgkrigare och tävlingsidrottare att bli sina egna versioner av legendariska.
Cellucor's forth generation C4 är nästa nivå av innovation och förfining. Dess formula är nu mer potent, och omfattar ingrediensen TeaCor™ för förbättrad energi som ger snabb effekt och som varar längre.


Smaken av C4 när du tar första klunken. Den pirriga känsla du känner när den färdas genom kroppen. Den våg av motivation som kickar in vid det perfekta momentet, precis innan du är på väg att krossa dina personbästa ... Det enda rätta ordet för att beskriva C4 är "explosiv". Allt du älskar med din favorit-pwo före träning lever vidare, och nästa kapitel av dina mest episka träningspass har bara börjat.

Dosering: 1 skopa (6,5 g)
Innehåll per förpackning: 195 g (30 doseringar) / 390 g (60 doseringar)

Doseringsanvisning: Blanda 1 dosering (1 skopa) med 150-300 ml vatten i en shaker och inta 20-30 minuter innan träningspasset. Vid behov, ökad toleransnivå öka dosen till 2 skopor. Överskrid ej 2 skopor per dygn!

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

Kundomdömen

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:

Se fler varor

Cellucor C4, 30 servings
Cellucor C4 är en av världens mest sålda PWO - testa själv så först&...
399 kr

Andra köpte även

HeltÄrligt Proteinbar, 55 g
Äntligen är den här - proteinbaren som är baserad på svenska ägg!
20 kr
SOLID Whey, 750 g
25
Vårt mest sålda proteinpulver - tillverkat av svenska råvaror!
149 kr 199 kr
Celsius, 355 ml
Celsius är Sveriges första och allra mest populära funktionella dryck!
25 kr
Barebells Core Bar, 40 g
En mindre proteinbar i fantastiska smaker!
23 kr
SOLID BCAA, 300 g
40
BCAA med oslagbara smaker och kvalitet!
149 kr 249 kr