Cellucor - Kp Cellucor tillskott online hos Tillskottsbolaget
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

Cellucor


Cellucor har sedan början på 2000-talet försett alla träningsälskare med kosttillskott. Deras resa fick fart år 2011 när de lanserade sin första version på C4, en Pre Workout som senare skulle komma att bli världens mest sålda. Med flertalet potenta, eftertraktade och effektiva ingredienser har C4 ända sedan 2011 legat i toppen när det kommer till Pre Workout produkter. Utöver C4 har de utvecklat ett brett produktsortiment med allt från aminosyror till energidrycker. Ni hittar självklart Cellucors berömda C4 och en rad andra produkter hos oss på Tillskottsbolaget!

Sortera efter
Cellucor C4, 60 servings
25
Omåttligt populära Cellucor C4 i extra stort format - hela 60 serveringar!
449 kr (599 kr)
Cellucor C4 Ripped, 30 serv.
25
C4 Ripped från Cellucor är ett kosttillskott som både är en PWO och som hö...
314 kr (419 kr)
Cellucor C4, 30 servings
25
Cellucor C4 är en av världens mest sålda PWO - testa själv så först&...
299 kr (399 kr)
Cellucor C4 Ultimate PWO, 496-520 g
25
C4 Ultimate, 496-520 g är ett kosttillskott från Cellucor med avancerat innehåll f&...
374 kr (499 kr)
Cellucor C4 Smart Energy, 20 packs
25
C4 Smart Energy Stick Packs är ett kosttillskott från Cellucor. Smidiga dospåsar so...
299 kr (399 kr)


Köp Cellucor kosttillskott hos Tillskottsbolaget
Var, när och hur grundades Cellucor?
Cellucor grundades och introducerades på marknaden för kosttillskott och sportnäring år 2002. Sedan dess har deras specialitet varit prestationshöjande produkter, kroppsbyggande kosttillskott samt energidrycker. Deras första år startade ganska segt men när de år 2011 lanserade sin första C4 pre-workout tog de fart på riktigt! Sedan dess har de år efter år släppt nya produkter, produktserier och koncept. De har även under årens gång vunnit flera priser, bland annat ”Best New Brand” år 2010, ”Pre Workout of the Year” år 2013 och 2014 samt ”New Porduct of the Year (C4 Ripped)” 2015.

Cellucor ägs idag till 100% av det oberoende företaget för sportnäring vid namn Nutrabolt, och vi hittar Cellucors produkter i såväl närbutikerna i USA som hos återförsäljare både online och i fysiska butiker, världen över.

 

Vad har Cellucor för vision?
Teamet bakom Cellucor vet vad som krävs för att nå sina mål, ta sig till toppen och utvecklas. Men de vet också att resan dit inte alltid är den lättaste. Livet kommer emellan på ett eller annat sätt och du kommer bli tvungen att göra uppoffringar och val för att kunna nå dina mål och utvecklas. I dessa tillfällen vill Cellucor vara där för att hjälpa dig ta dig förbi hindren som kan uppstå och göra rätt val. Cellucor vill att du tillsammans med dem och deras produkter skall acceptera och ta dig ann utmaningarna som kommer, för att ta dig förbi de, och aldrig nöja dig med bra. Bra är aldrig nog.

Vilka är de populäraste produkterna från Cellucor?
Optimum Nutritions utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. Cellucor C4
    Cellucors utan tvekan mest populära produkt är deras pre workout C4. C4 är en av världens mest sålda PWO och ar sedan lanseringen 2011 hjälpt folk världen över nå sina mål och krossa vikarna på gymmet. Den ger dig en explosiv energi, ett intensivt fokus och en sprängfylld pump. Utöver det kommer den i flertalet oförglömliga, magiska smaker, som kan vara bland de bästa på marknaden. Att beskriva känslan du får av att ta Cellucor C4 innan träningspasset är nästintill omöjligt.. Du måste testa för att förstå vad alla pratar om! Cellucor C4 finns i både 30 och 60 servings! Du hittar Cellucor C4, 30 servings HÄR.

  2. Cellucor C4 ULTIMATE
    Kort efter att Cellucor lanserat C4 och tagit världen med storm lanserade det sin uppföljare; Cellucor C4 ULTIMATE. C4 ULTIMATE är inget för nybörjare eller disco-gymmare. Detta är en produkt för de som tar träningen på största allvar och inte är rädda för att svettas, ta i och ge allt. Cellucor C4 ULTIMATE är sprängfylld med kraftfulla ingredienser som i kombination med varandra ger dig den extra kicken du behöver för att prestera på topp på gymmet, klämma ut ytterligare några repetioner och öka vikterna. Bland annat innehåller Celllucor C4 ULTIMATE en rejäl dos Beta-alanin, Arginin och L-Citrullin. Du hittar Cellucor C4 ULTIMATE HÄR.

  3. Cellular C4 Extreme Energy
    Utöver C4 och C4 ULTIMATE har Cellucor även tagit fram en extra stark variant av den världsberömda PWOn C4; C4 Extreme Energy. Cellucor C4 Extreme Energy är en variant av C4 som är starkare, mer intensiv och mer potent än både C4 och C4 ULTIMATE. Bland annat innehåller den Creatine Monohydrate, L-Tyrosine och Koffein. Har du testat C4 och C4 ULTIMATE tidigare, testa denna och du kommer inte bli besviken! Du hittar C4 Extreme Energy HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från Cellucor?

Cellucor är mer än bara ett företag med produkter för att öka din prestation på gymmet. Cellucor är ett företag, ett varumärke, ett team, som vill hjälpa DIG på DIN resa mot ett bättre jag. Oavsett vad du har för mål, om du är på ett fitnessresa mot scenen eller vill bli bättre på att styrketräna, så hjälper Cellucor dig på vägen. Vill du få en extra spark i baken, lite extra motivation och hjälp på traven? Testa produkterna från Cellucor!

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se