Viktvstar - Kp frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Viktvästar

Känner du att du står still i din träning och utveckling? Hinner du bara med en kort promenad eller löprunda men vill få ut mer av den? Då bör du testa en viktväst! En viktväst är precis som det låter en väst med fästa vikter i, oftast 10-30 kilo. Hur hög belastning du vill ha kan du bestämma själv och justera hur du vill! Investera i en viktväst och få ut så mycket du kan av dina promenader, intervaller eller styrkepass! Användningsområdena är många och möjligheterna oändliga. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flertalet olika viktvästar från flera olika välkända varumärken!

Star Gear Weighted Blocks, 15 kg
Att använda en viktväst när du tränar styrka eller kondition kan hjälpa d...
599 kr
Kp!
Info
Star Gear Weighted Vest
Vill du få ut lika mycket av träningen, men på kortare tid? Många av oss lever...
999 kr
Kp!
Info
Star Gear Weighted Vest, 30 kg
15
Denna viktväst från Star Gear inkluderar 30 viktblock à 1 kg och är ett utm...
1865 kr (2197 kr)
Star Gear Weighted Vest, 15 kg
15
Få ut mer av powerwalken eller öka på kroppsvikten under squats och utfall genom at...
1358 kr (1598 kr)
OMPU Viktvst, 30 kg
Denna justerbara viktväst från OMPU väger hela 30 kg, om man väljer att anv...
1799 kr
Kp!
Info
Master Fitness Weight Vest Master, 30 kg
Gedigna och slitstarka Viktväst Master 30 kg är ett självklart val för den som...
1890 kr
Kp!
Info
Master Fitness Weight Vest Master, 20 kilo
Utmana dig själv och öka intensiteten av din träning med en viktväst från...
1690 kr
Kp!
Info
Abilica Weight Vest Flexi
33
Justerbar viktväst på 1.25 - 10 kg! Västen är gjord i mjuk neopren och är...
799 kr (1199 kr)
Kp!
Info


Köp viktvästar hos Tillskottsbolaget

Vad är en viktväst?

Precis som namnet antyder är en viktlöst en vikt full med vikter! Du kanske känner igen de som tyngdväst eller träningsväst, även fast viktväst är den vanligaste benämningen. Hur vikterna ser ut, vad de är gjorda av samt hur de fästs på västen är lika olika beroende på vilken viktlöst du väljer. Men vanligast är att vikterna är små påsar eller klossar, ofta fyllda med sand eller annan tyngd. I vissa viktvästar sitter vikterna fast och du kan alltså inte justera vikten själv, men det absolut vanligaste är justerbara viktvästar. Då plockar du enkelt ut vikterna ur västen och kan alltså själv avgöra motståndet beroende på dags- och träningsform! Väldigt smidigt.

 

När kan jag använda en viktväst?

En viktväst kan användas i mer eller mindre alla fysiska aktiviteter. Oavsett om du vill öka i styrka eller förbättra din kondition kan en viktväst hjälpa dig nå dina mål snabbare! Genom att addera en viktväst till din träning kan du på ett enkelt sätt öka belastningen och utmaningen. Beroende på träningsform och önskad utmaning, kan du justera belastningen genom att ta bort eller lägga till vikter i västen. Med andra ord kan du anpassa vikten och använda viktvästen mer eller mindre när som helst! Här nedan har vi listat några exempel på tillfällen du kan använda en viktväst:

- Löpning! Genom att springa med en viktväst kan du bli betydligt mycket både snabbare och mer uthållig. Spring med viktväst några gånger och ta sedan av västen en löprunda för att känna hur mycket snabbare och lättare du känner dig!

- Promenader! Många av oss har av olika anledningar bara möjlighet att gå en promenad eller två om dagen, och kan inte få till något mer ansträngande träningspass. Då är en viktväst ett perfekt sätt att maximera träningen! Börja med några få kilon och addera mer i takt med att du blir starkare. På så sätt får du ut så mycket som möjligt av promenaderna!

- Crossfit! Inom crossfit är viktvästen ett av de populäraste träningstillbehören! Crossfit består av många olika moment, övningar och rörelser. Genom att addera extra belastning kan du under passet få ut mer av varje övning, utan att egentligen göra något annorlunda.

- Boxning! Boxning är en väldigt krävande sport, både fysiskt och psykiskt och såväl konditionen som styrkan sätts på prov. Genom att addera en viktväst kan du få ut så mycket som möjligt av träningen för att under match känns dig lättare, starkare och snabbare!

 

- Styrketräning! Två av de populäraste övningarna när det kommer till styrketräning med egen kroppsvikt är chins och dips. Två grymma övningar som går att utföra såväl på gymmet som hemma eller utomhus. Genom att addera belastning i form av en viktväst kan du utmana dig själv och din styrka och få ut så mycket som möjligt av övningarna!

 

Vad finns det för fördelar med en viktväst?

Fördelarna med en viktväst är flera, men en av de största fördelarna är att den är så användbar! Oavsett hur, när och var du tränar kan en viktväst optimera din träning och maximera dina resultat. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, tjej eller kille, går promenader eller tränar boxning på elitnivå; en viktväst är för alla!

Ytterligare en fördel med att ha en viktväst är att du kan använda den även när du inte tränar. Genom att använda en viktlöst i vardagen får du dels träning för överkroppen, men övar även på din hållning och bränner mer kalorier!

Köp nu. Betala senare med Klarna.