OMPU Gear - Kp deras trningsredskap frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

OMPU Gear

OMPU är ett väl etablerat varumärke med ett brett sortiment produkter, i grund och botten speciellt utvecklade för kampsporter såsom thaiboxning och MMA. På senare tid har de även anpassat deras produkter efter både tung styrketräning och funktionell träning, men även rehabilitering. Oavsett om du tränar för att må bra eller är uppe på elitnivå har OMPU Gear träningstillbehören för dig. De erbjuder allt från viktvästar och hopprep för tyngre träning till fram rollers och gummiband för rehabilitering och återhömtning. Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av träningstillbehör från OMPU Gear!

Sortera efter
OMPU Minibands
Små och behändiga träningsband för effektiv motståndsträning i alla ...
fr. 22 kr
OMPU Extreme Fitness Band
OMPU Extreme Fitness Band är motståndsband med vilka man kan göra rotations- och dr...
fr. 199 kr
OMPU Speedrope Pro
OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt...
299 kr
Kp!
Info
OMPU Viktvst, 30 kg
Denna justerbara viktväst från OMPU väger hela 30 kg, om man väljer att anv...
1799 kr
OMPU TriggerRoller, black
TriggerRoller är ett träningsredskap från OMPU för uppvärmning/återh...
399 kr
Kp!
Info


Köp OMPU Gear hos Tillskottsbolaget 

Vilka är de populäraste produkterna från OMPU Gear?

OMPU Gear har ett brett produktsortiment med många populära träningstillbehör och träningsredskap, och det tillkommer titt som tätt nya produkter! Men nedan har vi listat tre av de bästsäljande produkterna från OMPU Gear.

OMPU Viktväst, 30kg

En av de absolut populäraste och mest omtalade produkterna från OMPU är deras viktväst som kan väga upp till 30kg. Det smarta med OMPU viktväst är att vikterna kommer lösa och väger 1 kg var. Detta ger dig möjligheten att själv bestämma vikten på västen och även låter dig variera vikten under träningen. Du placerar de enkelt och smidigt i praktiska fack som du stänger med kardborreknäppning. OMPU Viktväst kan du använda vid exempelvis löpning, promenader, styrketräning eller annan fysisk aktivitet, för att avancera och maximera träningen! Du hittar OMPU Viktväst, 30kg HÄR.


 OMPU Speedrope Pro

Ytterligare ett populärt träningstillbehör från OMPU Gear är deras hopprep; OMPU Speedrope Pro! OMPU Speedrope Pro är ett hopprep gjord för att hålla hög hastighet genom sitt smidigt roterande handtag vilket också ger ett säkrare grepp. Det är 3 meter långt men går enkelt att justera för att anpassa till din egen längd. Med ett hopprep kan du bland annat träna upp din explosivitet, kondition, benstyrka och spänst. Vill du ha ut det där lilla extra av träningen och sätta nya rekord? Testa Speedrope Pro från OMPU Gear. Du hittar OMPU Speedrope Pro HÄR.

 
OMPU TriggerRoller

OMPU TriggerRoller är ett träningsredskap för uppvärmning samt återhämtning! OMPU TriggerRoller är ett effektivt redskap för självbehandling, träning och återhämtning. TriggerRollern har ”utskott” i olika storlekar för önskad effekt och intensitet. Genom att rulla kroppen på redskapet så får du en djup och effektiv muskulär behandling. Utskotten kommer åt triggerpunkter och ger ökad blodcirkulation, muskelavslappning, ökad rörlighet och minskar risken för skador. Mjuka upp stela muskler och få en djupgående massage, med OMPU TriggerRoller. Du hittar OMPU TriggerRoller HÄR.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se