Vitamin K2 + D3 - Köp vitaminer från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

Vitamin K2 + D3

Vitamin K2 + D3 är ett kosttillskott där Vitamin K2 och Vitamin D3 är kombinerat. Anledningen till att dessa två vitaminer är kombinerade tillsammans är främst på grund av att D-vitaminen underlättar upptaget av K2, som i sin tur underlättar för kalciumet i kroppen. Hälsofördelarna med dessa vitaminer är flera men bland annat bifogar de till en normal blodkoagulation, benstomme, muskelfunktion och immunsystem. Du hittar kvalitativa och prisvärda kosttillskott med Vitamin K2 och D3 hos oss på Tillskottsbolaget!


Köp kosttillskott med vitamin K2 + D3 hos Tillskottsbolaget

Vad är vitamin K2 + D3?

Vitamin K2 + D3 är de två vitaminerna K2 och D3 kombinerade med varandra. Varför de? Jo vitamin K2 bör nämligen intas tillsammans med vitamin D3 då D-vitaminet hjälper kroppen att absorbera K-vitaminen, som i sin tur flyttar kalciumet till vårt skelett och tänder där kalciumet skall vara. De kompletterar varandra och underlättar upptaget. Av denna anledningen finns det flertalet olika kosttillskott med såväl Vitamin K2 och D3 kombinerat.

 

Vitamin K2

Vitamin K2 (menakinon-7) finner vi i livsmedel så som kött, mejeriprodukter och ägg, dock i en ytterst liten mängd. För att få ut de positiva effekterna av vitaminen krävs det därför ett tillskott. Forskning har visat på att Vitamin K2 kan minska benskörhet samt motverka åderförkalkning av blodkärlen. Vitamin K2 behövs även för att kalcium ska kunna lagras korrekt i kroppen. Vid brist på Vitamin K2 kan man av den anledningen drabbas av kalciumlagring, detta på grund av att kalciumet då stannar i de mjuka vävnaderna.

 

Vitamin D3

Vitamin D3 har flertalet kända hälsofördelar och har dessutom flertalet viktiga funktioner i kroppen! Bland annat bidrar det till ett normalt nerv- och immunsystem samt en normal celltillväxt. En brist på Vitamin D3 är dock vanligare än man tror, inte minst under vinterhalvåret. Detta beror på att vi främst får Vitamin D3 frånsolens strålar och tar upp denna genom vår hud. Under vintern är vår exponering för solens strålar oerhört begränsad och en brist på D-vitamin är väldigt vanlig. Detta visar sig oftast i form av ökad trötthet.

Läs mer
Supplement Needs Vitamin D3 + K2 (MK-7), 120 tabs
Två samverkande vitaminer för benstommen:
I detta tillskott hittar du de två vitam...
479 kr
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.