Vitamin K2 + D3 - Kp vitaminer frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Vitamin K2 + D3

Vitamin K2 + D3 är ett kosttillskott där Vitamin K2 och Vitamin D3 är kombinerat. Anledningen till att dessa två vitaminer är kombinerade tillsammans är främst på grund av att D-vitaminen underlättar upptaget av K2, som i sin tur underlättar för kalciumet i kroppen. Hälsofördelarna med dessa vitaminer är flera men bland annat bifogar de till en normal blodkoagulation, benstomme, muskelfunktion och immunsystem. Du hittar kvalitativa och prisvärda kosttillskott med Vitamin K2 och D3 hos oss på Tillskottsbolaget!

Swedish Supplements Vitamin K2+D3, 60 caps
K2+D3 är ett kosttillskott från Swedish Supplements som kombinerar vitamin K med vitamin...
149 kr
Kp!
Info
SSN Vitamin D3+K2, 90 caps
20
Med hjälp av vitamin D3 + K2 kan du få i dig två vitaminer med god synergi. Det sve...
151 kr (189 kr)
Strength Vitamin K2, 100 tabs
K-vitamin, och framför allt K-2, hjälper till att bibehålla normal bentäthet.#...
129 kr
Kp!
Info
Trained By JP Vitamin K2 & D3, 60 caps
Vitamin K2 + D3 från Trainedby JP innehåller en patenterad version av K2 och en väx...
249 kr
Supplement Needs Vitamin D3 + K2 (MK-7), 120 tabs
I detta tillskott hittar du de två samverkande vitaminerna för benstommen: vitaminerna D...
479 kr
Kp!
Info


Köp kosttillskott med vitamin K2 + D3 hos Tillskottsbolaget

Vad är vitamin K2 + D3?

Vitamin K2 + D3 är de två vitaminerna K2 och D3 kombinerade med varandra. Varför de? Jo vitamin K2 bör nämligen intas tillsammans med vitamin D3 då D-vitaminet hjälper kroppen att absorbera K-vitaminen, som i sin tur flyttar kalciumet till vårt skelett och tänder där kalciumet skall vara. De kompletterar varandra och underlättar upptaget. Av denna anledningen finns det flertalet olika kosttillskott med såväl Vitamin K2 och D3 kombinerat.

 

Vitamin K2

Vitamin K2 (menakinon-7) finner vi i livsmedel så som kött, mejeriprodukter och ägg, dock i en ytterst liten mängd. För att få ut de positiva effekterna av vitaminen krävs det därför ett tillskott. Forskning har visat på att Vitamin K2 kan minska benskörhet samt motverka åderförkalkning av blodkärlen. Vitamin K2 behövs även för att kalcium ska kunna lagras korrekt i kroppen. Vid brist på Vitamin K2 kan man av den anledningen drabbas av kalciumlagring, detta på grund av att kalciumet då stannar i de mjuka vävnaderna.

 

Vitamin D3

Vitamin D3 har flertalet kända hälsofördelar och har dessutom flertalet viktiga funktioner i kroppen! Bland annat bidrar det till ett normalt nerv- och immunsystem samt en normal celltillväxt. En brist på Vitamin D3 är dock vanligare än man tror, inte minst under vinterhalvåret. Detta beror på att vi främst får Vitamin D3 frånsolens strålar och tar upp denna genom vår hud. Under vintern är vår exponering för solens strålar oerhört begränsad och en brist på D-vitamin är väldigt vanlig. Detta visar sig oftast i form av ökad trötthet.

Köp nu. Betala senare med Klarna.