SSN - Kp kosttillskott frn Svensk Sport Nutrition - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp
Kategorier

SSN - Svensk Sport Nutrition

Svensk Sport Nutrition (SSN) grundades i slutet av 2015 med visionen om att skapa marknadens främsta produkter inom hälsokost-branschen. Några år senare har de ett vrett utbud av såväl kosttillskott som kläder och tillbehör inom hälsa och träning. De erbjuder allt från prisvärda massagepistoler till prestationshöjande PWOs och välsmakande proteinpulver. På Tillskottsbolaget hittar du ett brett utbud av produkter från Svensk Sport Nutrition!
Sortera efter
SSN Awaken PWO, 400 g
25
AWAKEN PWO från SSN är en PWO för dig som vill ha en rejäl kick och verkligen ...
299 kr (399 kr)
SSN EAA+, 300 g
40
EAA+är en väl sammansatt mix av ingredienser för dig som vill prestera bättre ...
199 kr (329 kr)
SSN Alpha Pump, 300 g
26
ALPHA PUMP är en av de få pre-workout produkterna på marknaden som har "low st...
279 kr (379 kr)
SSN Isolate Protein, 900 g
11
SSN ISOLATE PROTEIN är ett mikrofiltrerat proteinpulver uteslutande från vassleprotein i...
399 kr (449 kr)
SSN Alpha Reload, 400 g
31
ALPHA RELOAD är en unik produkt med EAA/BCAA + en vätskeersättande e...
249 kr (359 kr)
SSN Carbs+ - Cluster Dextrin, 900 g
24
Highly branched cyclic dextrin är en unik kolhydrat av högsta kvalitet.
249 kr (329 kr)
SSN Xplode+, 336 g
38
XPLODE+ är en explosiv pre-workout med fokus på muskelpump. Innehållet är...
249 kr (399 kr)
SSN Whey Oat Egg, 900 g
29
SSN har som mål att förse dig med det allra bästa. I denna produkt har dem tagit fr...
199 kr (279 kr)
SSN Potassium, 60 caps
Kalium är ett ämne som behövs för kroppens nerv- och muskelfunktion samt ...
129 kr
Kp!
Info
SSN Casein Protein, 900 g
CASEIN PROTEIN är ett protein som återfinns i mjölk, där merparten av mj&...
339 kr
SSN Red+, 210 g
RED+ är en unik produkt som är fullproppad med nyttiga bär och frukter.&#...
349 kr
SSN Massage Gun ProGun
Massagepistolen som ger dig ökad cirkulation i kroppen, mjukar upp muskler och förbä...
3499 kr
SSN Vitamin D3+K2, 90 caps
Med hjälp av vitamin D3 + K2 kan du få i dig två vitaminer med god synergi. Det sve...
189 kr
SSN Green+, 210 g
GREEN+ är en unik produkt som är fullproppad med nyttiga grönsaker och fibrer....
249 kr


Köp kosttillskott från SSN hos Tillskottsbolaget

Var, när och hur grundades SSN?

Svensk Sport Nutrition, förkortat SSN, grundades år 2015 av Richard Susaeg. Som man hör tydligt på namnet är det ett svenskt varumärke inom hälsokost. Richard och resterande av ledningen bakom varumärket var trötta på hur många aktörer på marknaden i stort sett lurade sina konsumenter genom att fylla ut produkter med icke aktiva ämnen, eller genom att inte deklarera alla ingående ingredienser. De tog då saken i egna händer och skapade varumärket Svensk Sport Nutrition (SSN).

Idag har de vuxit sig stora och har såväl en egen hemsida och webshop samt att du hittar deras produkter hos flertalet återförsäljare. Deras innovation är att skapa branschledande produkter, både vad gäller smaksättning, design och produktinnehåll.

 

Hur ser SSNs utbud ut?

När Svensk Sport Nutriton (SSN) startade upp sin verksamhet var fokus på kosttillskott. De har sedan start tagit fram ett start antal produkter inom kosttillskott! Allt från välsmakande proteinpulver till kraftfulla prestationshöjare och återhämtningsprodukter av hög kvalitet. Sedan start har de även tagit fram kläder med tryck. Hoodies, t-shirts och shorts till såväl dam som herr i allt från svart till vitt. Dessa kläder ser vi dels på deras team medlemmar men även kunder. Utöver detta erbjuder SSN shakers och övriga tillbehör. Bland annat Massage Guns i olika storlekar och former.

 

Hur är kvalitén på kosttillskotten från SSN?

Som tidigare nämnt grundades SSN av anledningen att de var trötta på hur många aktörer på marknaden i stort sett lurade sina konsumenter genom att fylla ut produkter med icke aktiva ämnen, eller genom att inte deklarera alla ingående ingredienser. Med andra ord har SSNs fokus redan från start varit kvalitet och ärlighet. Produkterna är garanterat fria från doping- och narkotikaklassade ämnen, samt tillverkas i Sverige enligt GMP och HACCP. Med detta sagt kan du vara trygg med att du får kosttillskott av den högsta kvaliteten när du väljer kosttillskott från Svensk Sport Nutrition.

 

Vilka är de populäraste produkterna från SSN?

SSNs Nutritions utbud är under ständig förändring och det tillkommer titt som tätt nya produkter. Dock finns det några produkter som mer eller mindre alltid varit populära:

  1. SSN Awaken PWO
    AWAKEN PWO från SSN är en PWO för dig som vill ha en rejäl kick och verkligen maximera prestationsförmågan! är nästa generations pre-workout produkt som intas innan fysisk aktivitet för att maximera prestation, fokus & pump. Med sin unika & vetenskapligt begrundade formula är de en av marknadens mest potenta produkt. Du hittar SSN Awaken PWO HÄR.

  2. SSN Massage Gun 2.0
    Massage Gun 2.0 är en av SSNs populäraste produkter. Den ger dig ökad cirkulation i kroppen, mjukar upp muskler och förbättrar din återhämtning avsevärt. Med denna massagepistol kan du behandla din kropp och muskler själv istället för att gå till en massör! Du hittar SSN Massage Gun 2.0 HÄR.

  3. SSN Alpha Pump
    Ytterligare en av SSNs populäraste produkter är deras Alpha Pump. Detta är en PWO med lågt koffeininnehåll, något det finns få av på marknaden. Det är en prestationsprodukt som utan en så hög koffeinhalt ger dig bättre såväl muskelpump som prestation. Du hittar SSN Alpha Pump HÄR.

 

Varför bör jag välja kosttillskott från SSN?

Anledningarna till att välja SSN när du ska köpa kosttillskott är flera. Först och främst är produkterna tillverkade i Sverige under strikta regler och producerade enligt GMP och HACCP. Svensk Sport Nutrition står för ärlighet och transparens, där konsumenten med säkerhet kan lita på att samtliga produkter innehåller vad de säger sig innehålla, samt att de är fria från doping- & narkotikaklassade ämnen. SSN tror att denna ärlighet lönar sig i längden, så du som konsument med säkerhet kan lita på Svensk Sport Nutrition som leverantör av hälsokost. Vill du veta vad du får när du köper kosttillskott, då är SSN ett varumärke för dig.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se