Rosenrot - Minska trtthet - Tillskottsbolaget
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Rosenrot

Rosenrot är en art inom fetbladsväxter och även en adaptogen, som vi bland annat hittar i norra Europa, norra Asien och Nordamerika. Bland annat kan rosenrot ge energi, minska trötthet, öka den mentala prestationsförmågan, ha en positiv påverkan på hormonbalansen i kroppen samt verka lugnande. Även sexlusten kan påverkas positivt! Studier har även visat att rosenrot kan ha en positiv påverkan på den fysiska prestationsförmågan och bland annat minska slitaget på musklerna vid hård träning samt öka din uthållighet! Köp rosenrot hos oss på Tillskottsbolaget.

SOLID Nutrition Rosenrot, 90 caps
RHODIOLA ROSEA innehåller rosenrotsextrakt som bland annat bidrar till en ökad uthå...
149 kr
Kp!
Info
2 x SOLID Nutrition Rosenrot, 90 caps
10
RHODIOLA ROSEA innehåller rosenrotsextrakt som bland annat bidrar till en ökad uthå...
268 kr (298 kr)
8 x SOLID Nutrition Rosenrot, 90 caps
30
RHODIOLA ROSEA innehåller rosenrotsextrakt som bland annat bidrar till en ökad uthå...
834 kr (1192 kr)
4 x SOLID Nutrition Rosenrot, 90 caps
20
RHODIOLA ROSEA innehåller rosenrotsextrakt som bland annat bidrar till en ökad uthå...
477 kr (596 kr)


Vad är rosenrot?

Rosenrot är en art i familjen fetbladsväxter och vi hittar den främst i norra Europa, norra Asien och Nordamerika. Rosenrot har en lång historia, dels som mat men även läkeväxt. Redan så tidigt som 1755 beskrev Carl Von Linné rosenrot som en läkande naturmedicin och man visste redan då att den inte bara var rik på C-vitamin utan även kunde ge dig energi, hålla dig frisk längre och lindra huvudvärk.

 

Förutom att rosenrot tillhör familjen fetbladsväxter tillhör den även gruppen adaptogener. Adaptogener består av växter som alla påstås kunna hjälpa dig med till exempel trötthet och ökad mental prestation. Adaptogenerna är inte beroendeframkallande och dessutom snabbverkande!


Vad är bra med rosenrot?

Rosenrot har undersökts i flertalet studier och det sker fortfarande löpande forskning på arten. Studierna som gjorts har bland annat visat på att rosenrot kan ge ökad energi, minska trötthet, öka den mentala prestationsförmågan, ha en positiv påverkan på hormonbalansen i kroppen samt verka lugnande.

 

När det kommer till rosenrots påverkan på den fysiska prestationsförmågan har flera studier gjorts även där. Studier har bland annat visat att ett dagligt intag av rosenrot kan ge en ökad fysisk anpassningsförmåga till ansträngningsnivåer och ena mindre slitage på musklerna vid mycket hård träning. Förutom det kan rosenrot även ha en positiv påverkan på sexlusten.

 

Vilken rosenrot är bäst?

Det finns flertalet olika tillskott av rosenrot (rosenrotextrakt) på marknaden idag, och det kommer jämt och ständigt fler och fler. Ett av de mest populära, högkvalitativa och prisvärda kosttillskottet av rosenrot är RHODIOLA ROSEA från SOLID Nutrition. RHODIOLA ROSEA innehåller hela 400mg rosenrotextrakt per kapsel och innehåller dessutom 1mg Pantotensyra per kapsel. Kapslarna är veganska och produkten är dessutom tillverkad i Sverige! Du hittar SOLID Nutrition RHODIOLA ROSEA HÄR.

Köp nu. Betala senare med Klarna.