Kosttillskott - Kp billigt kosttillskott online hos Tillskottsbolaget!
Fri frakt ver 500kr
Bonusprodukter
Pong p alla dina kp
Currency currency
X

Shopping from a different country?

Please select your country to get the right currency!

Fri frakt ver 500kr Bonusprodukter Pong p alla dina kp

#yesTillskottsbolaget

Tillskottsbolaget älskar att se produkter i verkliga livet på sociala medier, och vi kan be om att få dela bilder som du har publicerat på Instagram på våra kanaler. Dessa kanaler inkluderar främst Tillskottsbolagets webbplatser (Tillskottsbolaget.se) men kan även omfatta Tillskottsbolagets andra kanaler, såsom Tillskottsbolagets nyhetsbrev, sociala medier osv.

Genom att svara med #yestillskottsbolaget på en bild efter att Tillskottsbolaget har begärt det på Instagram, hädanefter kallat "bild(er)", godkänner du följande:

Du ger Tillskottsbolaget Sverige AB, ett svenskt företag med organisationsnummer 556899-2431 (härefter kallat "Tillskottsbolaget"), en icke-exklusiv, royaltyfri, global licens att använda dina bilder på det sätt som Tillskottsbolaget ensamt bestämmer, utan några förpliktelser gentemot dig, i deras marknadsföring och/eller reklam, inklusive rätten att reproducera, distribuera, ändra och redigera dina bilder. Dessutom ger du Tillskottsbolaget ditt samtycke att använda bilder där du kan identifieras för marknadsförings- och/eller reklamsyften, i enlighet med svensk lag om namn och bild i reklam (1978:800).

Du intygar att du äger eller kontrollerar rättigheterna till materialet du har skickat in och att du har tillstånd från alla personer som förekommer på bilderna. Vidare intygar du att du är en privatperson (dvs. inte ett företag), är minst 18 år gammal eller har målsmans samtycke och att Tillskottsbolagets användning av dina bilder inte kommer att kränka några tredje parts rättigheter eller någon lag.

Härmed befriar du Tillskottsbolaget från alla skyldigheter att betala dig för användningen av dina bilder och du överlåter alla anspråk (inklusive anspråk från tredje part), skadeståndsanspråk av alla slag i samband med användningen av bilderna som beskrivs ovan.

Svensk lag reglerar dessa villkor, och behöriga domstolar i Stockholm ska ha exklusiv jurisdiktion över eventuella tvister som uppstår i samband med dem.

Om du har frågor om våra tjänster eller dataskydd kan du alltid kontakta oss på info@tillskottsbolaget.se.

Om du vill återkalla ditt samtycke att dela dina bilder med Tillskottsbolaget måste du kontakta oss genom att klicka på "i"-ikonen i det nedre vänstra hörnet på din delade bild som publicerats på vår webbplats. Ikonen kommer att länka dig till ett formulär där du kan skicka in din förfrågan om att återkalla ditt samtycke.

Are you in the right place?
Choose country
Continue to tillskottsbolaget.se