Ginseng - Köp livets rot från Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter i kassan
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter i kassan! Poäng på alla köp!

Kategorier

Ginseng

Ginseng är ett örttillskott som blivit oerhört populärt över hela världen. I Kina och Korea har ginseng använts under tusentals år och är där känd som livets rot då den sägs kunna förlänga livet. Utöver denna fantastiska effekt kan ginseng även minska trötthet, stärka ditt immunsystem och förbättra din fysiska prestation avsevärt. Flera studier har gjorts som bevisar ovanstående, men speciellt populär har roten blivit på grund av dess förmåga att kunna minska trötthet avsevärt. Testa ginseng och känn skillnaden! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du högkvalitativa kosttillskott innehållandes ginseng!


Köp kosttillskott med ginseng hos Tillskottsbolaget

Vad är ginseng?

Ginseng är en rot och ört som under tusentals år använts i Kina och Korea där den fått namnet livets rot. Den anses kunna förlänga livet, minska trötthet och ha en positiv påverkan på immunsystemet. Därav namnet; livets rot. Idag används den inte bara i Kina och Korea utan har blivit en populär ört över hela världen. Det finns flertalet olika Ginseng; den amerikanska Panax quinquefolius eller koreanska Panax ginseng, som alla påminner om varandra men innehåller olika ämnen. Minskad trötthet och stress, ett längre liv, förbättrat immunförsvar och lindrad astma är några av de positiva effekterna man sett att Ginseng kan ha på människokroppen.

 

Vilka hälsofördelar finns det med ginseng?

Ginseng har visats kunna ha en stimulerande effekt vid trötthet, behandla astma och stress, men även ha en positiv påverkan på immunförsvaret. Inte nog med det finns det även studier som tyder på att ett tillskott av ginseng kan bidra till en förbättrad fysisk prestation. Resultatet av studien visade på att testgruppen hade en märkbart förbättrad uthållighet samt ett sänkt medelblodtryck. Ytterligare studier har gjorts på ginseng, bland annat en som visade på vilka positiva effekter ginseng kan ha på immunsystemet. Resultatet av en studie var att ett intag av ginseng i samband med influensavaccin kan stärka funktionen av vaccinet. Ginseng har även visats kunna reglera ditt kolesterol och blodtryck.

 

Var finns ginseng?

Ginseng är som tidigare nämnt en ört som används som ett kompletetrande kosttillskott och som alltså inte kan återfinnas i livsmedel eller liknande. Det finns flertalet olika produkter innehållandes ginseng, både enskilda tillskott och i komplexa kosttillskott innehållandes flertalet olika örter eller ämnen. Ofta återfinns ginseng i produkter som skall ge dig en ökad energi, minskad trötthet och/eller boosta ditt immunförsvar.

 

Vanligast är den koreanska ginsengen (Panax ginseng) som traditionellt använts för att förbättra den mentala samt fysiska prestationen samt motverka och lindra förkylnings symptom. Är detta effekter du vill komma åt kan vi rekommendera Mega Ginseng från Scitec Nutrition. Den hittar du HÄR.

Läs mer
Scitec Ginseng, 100 caps
Öka din energi med Ginseng från Scitec Nutrition!
175 kr
Köp!
Info

Köp nu. Betala senare med Klarna.