Snabbverkande Kreatin där det inte behövs någon uppladdningsfas
x tillskottsbolaget.se

FÅ 10% RABATT!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att få de senaste nyheterna från Tillskottsbolaget.se och för att ta del av heta erbjudanden!
Dessutom får du hela 10% rabatt på ditt nästa köp!

Tack!

Du är nu registrerad och kommer kunna ta del av de senaste nyheterna.

Här är din rabattkod: välkommen10

Snabbverkande Kreatin
Den egentliga skillnaden på kreatinmonohydrat och snabbverkande kreatin är egentligen inte jättestor, i grund och botten ger det samma effekt. Några nämnvärda skillnader är att snabbverkande kreatin varken binder vätska eller behöver någon uppladdningsfas.
Vad är snabbverkande kreatin?
Snabbverkande kreatin är ett samlingsnamn för dom former av kreatin som inte kräver någon uppladdningsfas. Ett "vanligt kreatin" (kreatinmonohydrat) kan doseras i princip när som helst under dagen men används inte av kroppen förens vid fysisk aktivitet. Ett snabbverkande kreatin ska intas direkt innan träning för att du ska känna maximerad styrka och explosivitet. En annan skillnad är också att snabbverkande kreatin inte binder vätska på samma sätt som till exempel kreatinmonohydrat.

Kreatinmonohydrat vs Kre-alkalyn
Det är egentligen ingen jättestor skillnad på kreatinmonohydrat och kre-alkalyn, i grund och botten är det en kreatinmonohydrat. En av skillnaderna är att kre-alkalyn är en så kallad buffrad form vilket innebär att pH-värdet är mycket högre och kan stå emot syrorna som finns i din mage bättre. Då kan din kropp ta upp en större mängd samtidigt som du kan använda dig av en lägre dos, och en lägre dos är även skonsammare mot magen. En annan skillnad är att kre-alkalyn inte binder vätska, en annars relativt oönskad effekt av kreatinmonohydrat.
Läs mer
Chained Nutrition Kre-Alkalyn Hardcore, 160 caps
Kre-Alkalyn Hardcore från Chained Nutrition innehåller rent pH-buffrat kreatin som verka...
299 kr
Fairing Kre-Alkalyn, 120 caps
Kre-Alkalyn är det senaste tillskottet i Fairings breda utbud av kreatinprodukter.
229 kr
Swedish Supplements Kre-Alkalyn 2500, 120 caps
Patenterat PH-buffrat kreatin som ej behöver uppladningsfas utan verkar direkt.
349 kr

Köp nu. Betala senare med Klarna.