Ecdysterone - Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Ecdysterone
Ecdysterone är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna i flera djur. Men mest känt är det inom träningsvärlden där det i form av kosttillskott visats kunna öka såväl prestationsförmågan som muskeltillväxten. Genom ett dagligt intag av ecdysterone kan du uppleva en positiv effekt på såväl styrka och muskelmassa som förbättrad återhämtning och minskad träningsvärk.  Köp ecdysterone hos oss på Tillskottsbolaget och ta din träning till nästa nivå!

Sportlab Ecdysterone, 60 tabs
29
I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som supplementerat med ecdyste...
249 kr (349 kr)
SOLID Nutrition BLACK LINE Ecdysterone - 200 mg, 90 caps
Ecdysterone-tillskott från SOLID Nutrition med hela 200mg ecdysterone per kapsel! SOLID Nutri...
549 kr
Kp!
Info
Trained By JP Natural Physique, 60 caps
Ett muskelbyggande kosttillskott för dig som på ett naturligt sätt vill öka i ...
599 kr
Kp!
Info

Köp Ecdysterone hos Tillskottsbolaget
Vad är ecdysterone?
Ecdysterone, ekdysteron på svenska, är en växtsterol som förekommer naturligt i vissa växter, och är ett av de mest förekommande hormonerna i flera djur, framförallt leddjur. Ecdysterone tillhör ecdysteriods (ekdysteroider på svenska), som är en grupp föreningar som alla är strukturerade på någorlunda samma sätt; likt androgener. De är alltså strukturerade på nästan samma sätt som flera manliga könshormoner. Med andra ord kan ecdysterone ha en positiv påverkan på bland annat muskeltillväxten och styrkan. Ecdysteron är ett naturligt och helt lagligt hormon som finns i flera olika tillskott.
 
Vad gör ecdysterone?
Ett intag av ecdysterone i kosttillskott har flertalet fördelar, inte minst för dig som tränar med målet att öka i muskelmassa och/eller styrka. Flertalet studier har gjorts på ecdysterone, där flertalet visat goda resultat. Bland annat har ecdysterone visats kunna ha en positiv påverkan på styrka, muskelmassa och proteinsyntes.
 
I nyligen utförda studier på människor visar gruppen som intagit ett tillskott av ecdysterone en markant ökad muskelmassa och även högre resultat i 1RM bänkpress jämfört med kontrollgruppen som intog placebo.

Viktigt att notera är att endast ett fåtal studier med ecdysterone gjorts på människor. Först när mer forskning finns på ecdysterones påverkan på människokroppen kan vi dra längre slutsatser om dess effekt etc.
 
När ska man ta ecdysterone?
Ett tillskott av ecdysterone lämpar sig för dig som tränar hårt mot målet att öka i styrka och/eller muskelmassa. Mängden ecdysterone per tablett och även dos skiljer sig något mellan de olika varumärkena, och tillräckligt mycket forskning har inte gjorts för att vi ska kunna rekommendera en optimal dos. Men majoriteten av tillskotten av ecdysterone på marknaden har en rekommenderad daglig dos på runt 200mg ecdysterone!
 
Är ecdysterone dopingklassat?
Ecdysterone är ett av flera ämnen som utreds av WADA och kan i framtiden hamna på WADAs dopinglista. Under 2021 finns det inte på listan men rekommenderas ändå inte för tävlande atleter.

Köp nu. Betala senare med Klarna.