Trningshandskar - Kp online frn Tillskottsbolaget.se
Fri frakt över 500kr
Bonusprodukter
Poäng på alla dina köp
Valuta:
X

Shopping from a different country?

Now you can shop at Swedish prices in your country!

Select country:

Fri frakt över 500kr! Bonusprodukter! Poäng på alla dina köp
Kategorier

Träningshandskar

Förhårdnader, blåsor och valkar på händerna och speciellt handflatorna är något de flesta inom styrketräning och fitness känner till och/eller har erfarenhet av. För att undvika förhårdnader, blåsor och valkar och skydda händerna finns det en rad olika träningshandskar! Ett par träningshandskar kan underlätta din träning på flera olika sätt, men detta, och att ge dig ett avsevärt bättre grepp, är två av de. Så är du trött på att händerna får ta stryk; testa ett har träningshandskar och känn skillnaden! Hos oss på Tillskottsbolaget hittar du flera olika träningshandskar i olika modeller, färger och material!

Better Bodies Basic Gym Gloves
Basic Gym Gloves är en tränings handske av högsta kvalite som ger dig bra grepp vid...
199 kr
Gorilla Wear Gear Dallas Wrist Wrap Gloves, black
Ergonomiska handskar med stödjande handledslindor för tunga lyft!
349 kr
Better Bodies Womens Training Gloves, black
Better Bodies träningshandskar i trendiga färger! Elastisk mesh och vadderad insida!
249 kr
Better Bodies Women's Training Gloves, black/pink
Better Bodies träningshandskar i trendiga färger! Elastisk mesh och vadderad insida!
249 kr
Better Bodies Pro Gym Gloves
Kraftiga träningshandskar med förstärkt handflata och stabilt kardborrefäste!
399 kr


Köp träningshandskar hos Tillskottsbolaget

Vad är träningshandskar?

Träningshandskar är precis som namnet utlovar; handskar anpassade till träning! De underlättar din träning och skyddar dina händer från oönskade blåsor, förhårdnader och annat. Du tar enkelt på och av de inför varje träningspass eller enskilt set/övning. Majoriteten av modellerna spänner du enkelt med ett kardborrespänne, smidigt och enkelt.

 

Varför ska man använda träningshandskar?

Det är inte alla som vill använda sig av träningshandskar, då de inte är alla som upplever att händerna slits när de tränar. Men ett par handskar kan gynna dina händer på flera olika sätt! De finns flera olika typer av träningshandskar, men de viktigaste är att de alla skyddar dina händer vid träning. Tack vare att majoriteten av träningshandskarna i vårt sortiment täcker hela handflatan och även en del av handleden och/eller fingrarna hjälper de till att förebygga att du får valkar, förhårdnader eller blåsor. Vill du inte använda ett par handskar av denna anledningen är ännu en anledning att de kan hjälpa dig få bättre grepp! Många övningar på bland annat gymmet involverar ofta olika typer av skivstänger, hantlar eller handtag, redskap som alla kan slita på händerna men också vara svåra att få grepp om. Är du exempelvis något svettig om händerna eller har dålig greppstyrka, kan du få väldiga problem med greppet och ett par träningshandskar kan underlätta!

Vilka är de populäraste träningshandskarna?

Det finns otroligt många olika typer av träningshandskar på marknaden idag, allt från olika modeller till färger och material. De populäraste träningshandskarna ur vårt sortiment varierar, men ett varumärke vars handskar alltid varit populära är Better Bodies. De erbjuder bland annat Basic Gym Gloves som är gjorda av polyester och har en elastisk mesh på större delen av handsken för bästa passform och andningsförmåga! Du hittar Better Bodies Basic Gym Gloves HÄR. Vill du ha något mer rejält har vi deras Better Bodies Pro Gym Gloves! Detta är ett par riktigt kraftiga handskar med en förstärkt handflata och ovansida med stretch. Sömmarna är förstärkta för att tåla det mesta och hålla länge! Vill du ha ett par handskar som lämpar sig perfekt för tyngre lyft och tyngdlyftning är Better Bodies Pro Gym Gloves de perfekta handskarna! Du hittar Better Bodies Pro Gym Gloves HÄR.


Vad ska man tänka på när man köper träningshandskar?

När du skall köpa dina första träningshandskar är det viktigt att du först och främst tänker över syftet med handskarna. Är syftet med dina träningshandskar att de ska skydda dina händer från valkar, förhårdnader och blåsor? Är det att underlätta vid tunga lyft? Eller är de att ge dug bättre grepp i exempelvis skivstänger och handtag? Beroende på vad ditt syfte är med ditt köp av träningshandskar finns de olika modeller. Sedan bör du även tänka på vilket material du föredrar, även färg och storlek.

Köp nu. Betala senare med Klarna.